Värianturit itsevalaiseville esineille ja pinnoille

Color recognition and color measurement for self-luminous objects and surfaces

colorCONTROL ACS7000 -värinmittausjärjestelmä tunnistaa paitsi viitevärit vertailun avulla, myös selkeästi yksittäiset värit koordinaateistaan väriavaruudessa. Erittäin korkean mittausnopeutensa ansiosta colorCONTROL ACS7000 soveltuu käyttöön, jossa värejä ja sävyjä on mitattava Inline-sovelluksissa erittäin suurella tarkkuudella.

 

LT-sarjan värianturit mittaavat värin True Color -täysvärilaadulla. Tämä laatu on verrattavissa ihmisen näköön. Elektroniikkaan kuuluu ohjain ja siihen voidaan liittää erilaisia valokuituja. Enintään 100 mm:n etäisyyksiä mittauskohteisiin voidaan toteuttaa eri optisten kuitujen käytön kautta saatavalla joustavuudella. Mitattavaan kohteeseen koskee vain hyvin pieni valokuitu. LT-sarja tarjoaa laajan valikoiman yleisantureita eri käyttötarkoituksiin.

 

colorSENSOR OT -anturit ovat kiinteälinssisiä antureita ja niissä on True Color -täysväritunnistus. Anturi valaisee pinnan automaattisesti valkoisella valolla ja mittaa heijastuneen värin arvot. Optisia osia lukuun ottamatta mallit eivät juuri poikkea toisistaan. Valaisu voidaan kytkeä pois ohjelmallisesti. OT-anturit sopivat itsevalaisevien lähteiden värin tunnistukseen. Klikkaa lisätietoja alla olevasta taulukosta.

 

colorCONTROL MFA soveltuu LED-näyttöjen ja värillisten esineiden värin ja valovoiman valvontaan. Mittausyksikön joustava sijoittelu esineisiin nähden on erityisetu. colorCONTROL MFA:lla voidaan valvoa enintään 20 mittauspistettä samanaikaisesti.

 

jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi