Micro-Epsilon news

Tehokkaat eddyNCDT 3001 -pyörrevirta-anturit ovat nyt saatavilla M18-koteloinnilla sekä 6 mm:n ja 8 mm:n mittausalueilla. Näin anturit ovat entistä joustavampia ja sopivat monenlaisiin tehtäviin. Nämä lämpötilakompensoidut anturit takaavat nopeat ja tarkat mittaustulokset monissa erilaisissa sovelluksissa ja kaikilla teollisuudenaloilla. Anturit mittaavat siirtymät, etäisyydet ja sijainnit tarkasti jopa vaativissa ympäristöissä, joissa toimintaa vaikeuttavat korkeat paineet, lika ja öljy.

Lisää joustavuutta pyörrevirtaperiaatteella toimivilla induktiivisilla antureilla

ThermoIMAGER TIM M1 -infrapunakamera on suunniteltu metallinkäsittelyteollisuuden lämpötilanvalvontasovelluksiin esimerkiksi metallin kovettamisessa tai työstössä. Laserhitsaussovelluksia varten on saatavilla estosuodattimella varustettuja erikoismalleja. Uusi TIMConnect-ohjelmistoversio tarjoaa aiempaa yksinkertaisempaa käsittelyä ja tehokkaampia toimintoja.

Modernia lämpötilojen valvontaa metalliteollisuudessa

Auton korien tunnistenumerot stanssataan runkoon, jotta auton voi tunnistaa luotettavasti kaikkialla maailmassa. Stanssauksen syvyys on tärkeä laatu- ja turvallisuustekijä. Erittäin pienen valopisteensä ansiosta Micro-Epsilonin optiset optoNCDT 1420 -anturit tunnistavat ja mittaavat profiilit stanssauslaitteessa. Antureiden kompakti muotoilu mahdollistaa niiden asentamisen ahtaisiinkin kohteisiin.

Sarjanumeroiden stanssauksen syvyyden tarkistaminen

Aikaisemmin nestemäisen maalin värin mittaaminen on ollut hidas prosessi. Micro-Epsilonin uuteen järjestelmäratkaisuun kuuluu colorCONTROL ACS7000 inline-värinmittausjärjestelmä ja optoNCDT 1420-50 -laserkolmiomittausanturi. Laitteiston avulla värit voidaan määrittää reaaliaikaisesti ja tarkasti suoraan valmistajalla.

Nestemäisen maalin värin kosketukseton mittaaminen

Uusi LabVIEW 3.0 -instrumenttiajuri on nyt saatavilla scanCONTROL-sarjan laserantureille. Ajuri toimii linkkinä anturin ja ohjelmointiympäristön välillä, ja mahdollistaa anturin suoran integroinnin tietojen jatkokäsittelyä varten. Uuden ajurin optimointi ja lisäominaisuudet parantavat käyttömukavuutta ja mahdollistavat uudet toiminnot. Instrumenttiajuri on ladattavissa 32- ja 64-bittisenä versiona.

Uusi LabVIEW 3.0 -instrumenttiajuri scanCONTROL-antureille

Nauha- ja laattamateriaalien mittaamiseen suunnitellussa thicknessSENSOR:ssa on uudet entistä laajemmat mittausalueet. Jopa 25 mm mittausalue sekä 400 mm:n mittausleveys tekevät tästä älykkäästä järjestelmästä erittäin joustavan.

Uudet mittausalueet mahdollistavat entistä monipuolisemmat paksuuden mittaukset

Siirtymien ja etäisyyksien mittaukseen suunniteltu kompakti optoNCDT 1750 -laseranturi tarjoaa uusia toimintoja, kestävyyttä ja luotettavuutta. Innovatiivisen web-käyttöliittymän ansiosta uusi laseranturi on helppokäyttöinen, ja eri tyyppisille pinnoille ja väreille tarkoitetut esiasetukset tekevät sen käyttöönotosta intuitiivista.

Uusi laseranturi, jossa on innovatiivisia toimintoja

Kompakti scanCONTROL 2910-10/BL -laserskanneri tunnistaa luotettavasti levyn reunojen purseet suoraan tuotantolinjalla. Toisin kuin satunnaistestin mahdollistavat kiinteät ratkaisut, Micro-Epsilon tarjoaa inline-ratkaisun, joka on korkean pisteresoluutionsa ansiosta riittävän tarkka purseiden luotettavaan tunnistukseen.

Levyn reunojen purseiden luotettavaa tunnistusta

Uudet magneettis-induktiiviset siirtymäanturit erottuvat edukseen kestävän muotoilunsa ja uusimman anturiteknologiansa ansiosta. Uudet mallit tarjoavat muitakin etuja kompaktin kokonsa ja erinomaisen hinta-suorituskykysuhteensa ansiosta myös sovelluksissa, joissa tuotantomäärät ovat suuria.

Uudet magneetti-induktiiviset siirtymäanturit

Alumiinikotelonsa ansiosta uusi LVDT- ja LDR-sarjojen induktiivisille mittareille ja siirtymäantureille tarkoitettu induSENSOR MSC7401 -ohjauselektroniikka on erittäin kestävä. Sen ominaisuuksiin kuuluvat myös korkea resoluutio ja helppokäyttöisyys sekä erinomainen hinta-suorituskykysuhde.

Induktiivisia siirtymäantureita varten optimoitu ohjauselektroniikka

capaNCDT DTV on Micro-Epsilonin kehittämä jarrulevyjen paksuuden mittausjärjestelmä, jota käytetään jarrulevyjen paksuuden vaihtelun tunnistuksessa. Erittäin kestävät kapasitiiviset monikanava-anturit, kattavalla ohjelmistopaketilla varustetut ohjauselektroniikat ja mobiilikäyttöön tarkoitettu kuljetuslaatikko mahdollistavat monipuoliset mittaustehtävät.

Jarrulevyjen paksuuden mittaus testausalustoja ja koeajoja varten

Konfocal-järjestelmällä toimiva kaksikanavainen confocalDT 2422 -järjestelmä mahdollistaa luotettavan ja tarkan pakkauslasin paksuuden mittauksen sen väristä riippumatta. Mittaukset tehdään erittäin tarkasti hyvinkin vaativissa olosuhteissa, jotka osittain aiheutuvat lasipölystä ja lasijauheesta. Mittausjärjestelmä toimii nopeasti ja lähettää mittausarvot reaaliaikaisesti EtherCAT-käyttöliittymän kautta.

Yhdestä suunnasta tehtyä pakkauslasin paksuuden mittausta

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109