Micro-Epsilon news

Kompakti scanCONTROL 2910-10/BL -laserskanneri tunnistaa luotettavasti levyn reunojen purseet suoraan tuotantolinjalla. Toisin kuin satunnaistestin mahdollistavat kiinteät ratkaisut, Micro-Epsilon tarjoaa inline-ratkaisun, joka on korkean pisteresoluutionsa ansiosta riittävän tarkka purseiden luotettavaan tunnistukseen.

Levyn reunojen purseiden luotettavaa tunnistusta

Uudet magneettis-induktiiviset siirtymäanturit erottuvat edukseen kestävän muotoilunsa ja uusimman anturiteknologiansa ansiosta. Uudet mallit tarjoavat muitakin etuja kompaktin kokonsa ja erinomaisen hinta-suorituskykysuhteensa ansiosta myös sovelluksissa, joissa tuotantomäärät ovat suuria.

Uudet magneetti-induktiiviset siirtymäanturit

Alumiinikotelonsa ansiosta uusi LVDT- ja LDR-sarjojen induktiivisille mittareille ja siirtymäantureille tarkoitettu induSENSOR MSC7401 -ohjauselektroniikka on erittäin kestävä. Sen ominaisuuksiin kuuluvat myös korkea resoluutio ja helppokäyttöisyys sekä erinomainen hinta-suorituskykysuhde.

Induktiivisia siirtymäantureita varten optimoitu ohjauselektroniikka

capaNCDT DTV on Micro-Epsilonin kehittämä jarrulevyjen paksuuden mittausjärjestelmä, jota käytetään jarrulevyjen paksuuden vaihtelun tunnistuksessa. Erittäin kestävät kapasitiiviset monikanava-anturit, kattavalla ohjelmistopaketilla varustetut ohjauselektroniikat ja mobiilikäyttöön tarkoitettu kuljetuslaatikko mahdollistavat monipuoliset mittaustehtävät.

Jarrulevyjen paksuuden mittaus testausalustoja ja koeajoja varten

Konfocal-järjestelmällä toimiva kaksikanavainen confocalDT 2422 -järjestelmä mahdollistaa luotettavan ja tarkan pakkauslasin paksuuden mittauksen sen väristä riippumatta. Mittaukset tehdään erittäin tarkasti hyvinkin vaativissa olosuhteissa, jotka osittain aiheutuvat lasipölystä ja lasijauheesta. Mittausjärjestelmä toimii nopeasti ja lähettää mittausarvot reaaliaikaisesti EtherCAT-käyttöliittymän kautta.

Yhdestä suunnasta tehtyä pakkauslasin paksuuden mittausta

Uudessa thermoIMAGER TIM G7 -kamerassa yhdistyvät nopeus ja suuri lämpötilan mittausalue. Se on teollinen lämpökamera, joka on suunniteltu erityisesti lasiteollisuudessa käytettäväksi. 7,9 µm:n spektrialueen ansiosta kameralla voidaan mitata luotettavasti jopa ohuita lasilevyjä tarkkuuden kärsimättä. Uudessa VGA-mallissa on 640 x 480 pikselin resoluutio.

Uutta: thermoIMAGER TIM -kamera VGA-resoluutiolla

optoNCDT 1420 -anturi on nyt saatavilla myös 500 mm:n mittausalueella. Se on markkinoiden pienin laseranturi, joka tarjoaa näin laajan mittausalueen ja suuren mittaustarkkuuden. Tämä pieni laseranturi sopii käytettäväksi logistiikassa, varastoautomaatiossa ja robotiikassa.

Ainutlaatuinen: kompakti laseranturi 500 mm:n mittausalueella

Punaisen laserviivan sijaan sininen laserdiodi tuottaa sinivioletin lasersäteen, jonka aallonpituus on 405 nm. Tarkemman kohdistuksen ansiosta lasersäde voidaan projisoida terävämmin, jolloin tarkkuus paranee. MicroEpsilonin patentoitu teknologia tarjoaa monissa mittaustehtävissä merkittäviä etuja punaisella laserdiodilla varustettuihin laserantureihin verrattuna.

Innovatiivinen patentoitu sinistä laseria käyttävä teknologia

The new optoNCDT 2300-2DR uses blue laser light and is specially designed for displacement and distance measurements on directly reflecting surfaces. On reflective and shiny surfaces, the sensor operates at high speed and provides maximum precision in the nanometer range. Furthermore, the optoNCDT 2300-2DR laser sensor has a unique feature as it is the only laser sensor in its class for directly reflecting surfaces where the entire electronics are integrated in a compact housing.

optoNCDT 2300-2DR laser sensor combines speed and precision

Erittäin tarkkoja mittaustuloksia tuottavat thermoIMAGER TIM -infrapunakamerat soveltuvat erinomaisesti teollisuuden lämpötilan valvontaan ja ulkokäyttöön. Erityiset suojakotelot avaavat uusia sovellusmahdollisuuksia ja suojaavat laadukkaita kameroita ulkoisten tekijöiden vaikutuksilta ulkokäytössä, ja erityiset jäähdytyskotelot mahdollistavat toiminnan kuumissa ympäristöissä.

Viileät ja turvalliset infrapunakameroiden suojakotelot

Micro-Epsilon solmi äskettäin merkittävän sopimuksen yli 5000 induktiivisen siirtymän mittausjärjestelmän toimittamisesta maailman suurimman optisen ja lähi-infrapuna-alueen ...

Maailman suurimman peiliteleskoopin valmistuksessa luotetaan Micro-Epsilonin antureihin

Tehokkaalle optoNCDT 2300 -laserskannerille aukeaa nyt entistä laajemmat käyttösovellukset. Uusi C-Box/2A-liitäntämuunnin mahdollistaa kahden optoNCDT 2300 -laseranturisignaalin nopean D/A-muunnon. Lisäksi yksittäisiä mittausarvoja voidaan laskea synkronoidusti, jolloin parametrit kuten paksuus, halkaisija tai kallistuskulma voidaan lähettää suoraan.

Uusi C-Box/2A: digitaalisten anturisignaaleiden muunto ja arviointi
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi