Infrapuna-anturit lämpötilan kosketuksettomaan mittaukseen

thermoIMAGER

Lämpökamerat havaitsevat ja mittaavat pinnan lämpötiloja.

 

thermoMETER CT-sarjan infrapunalämpötila-anturit ovat äärimmäisen kestäviä, vakaita ja luotettavia, ja niiden käyttöikä on äärimmäisen pitkä. Infrapunalämpötila-anturit toimivat 250°C lämpötiloissa ilman lisäjäähdytystä, ja niitä käytetään monissa eri sovelluksissa eri teollisuudenaloilla, suunnittelusta ja tuotekehittelystä tuotantoon ja prosessinvalvontaan.

 

thermoMETER CTLaser -sarjan infrapuna-anturit on tarkoitettu tarkkaa mittausta vaativiin tehtäviin. Mittauspiste määritetään kahdella lasersäteellä, minkä ansiosta lämpötilamittaus voidaan tehdä tarkasti. thermoMETER CTlaser-sarjan anturit on varustettu erittäin kehittyneellä IR-anturioptiikalla, minkä vuoksi voidaan käyttää pientä, jopa alle 1 mm:n mittauspistettä. Näitä infrapunalämpötila-antureita käytetään eri teollisuudenalojen monissa eri käyttökohteissa.

 

thermoMETER CTVideo ja CSVideo-videopyrometrit mittaavat lämpötila-alueella 50 - 2200°C ja soveltuvat sen vuoksi erinomaisesti korkean lämpötilan käyttökohteisiin. Jopa vain 1 ms:n vasteaikojen ansiosta niiden integrointi prosesseihin voidaan tehdä nopeasti ja helposti. ”Vario” linssit mahdollistavat tarkentamisen portaattomasti 90 mm:n mittausetäisyydestä alkaen. Ne pystyvät mittaamaan luotettavasti jopa pienimpiä, kooltaan 0,5 mm:n kohteita.

 

Kannettavat pyrometrit soveltuvat erinomaisesti nopeaan ja liikkuvaan lämpötilamittaukseen. Monikäyttöisyyden takia niillä saadaan tulokset nopeasti monissa tilanteissa.

 

jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi