Ohjauselektroniikka sisäänrakennetulla valonlähteellä jopa 70 kHz mittausnopeuksiin

Konfokaalinen kromaattinen nopea ohjauselektroniikka
confocalDT IFC2471HS
Konfokaalinen kromaattinen nopea ohjauselektroniikka

confocalDT 2471 HS -ohjauselektroniikkaa käytetään nopeaan etäisyyden ja paksuuden mittaukseen erittäin heijastavista kiiltävistä pinnoista ja niillä saavutetaan enintään 70kHz mittausnopeus ilman ulkoisen valonlähteen käyttöä. ConfocalDT HS -ohjauselektroniikkaa pidetään eräänä maailman nopeimmista  confocal-mittausjärjestelmistä. Ohjauselektroniikkaa voidaan käyttää minkä tahansa IFS-sarjan anturin kanssa ja se on saatavana IFC2471LED-vakioversiona etäisyyden mittaukseen tai monihuippuversiona IFC2471MP LED paksuuden mittauksiin.
 
Ohjauselektroniikan ja anturien koko asetusten määritysprosessi voidaan suorittaa ilman lisäohjelmia sen käyttäjäystävällisen web-käyttöliittymän ansiosta. Tiedot lähetetään Ethernetin, EtherCATin, RS422:n tai analogilähdön kautta.

Helppokäyttöisyys web-liittymän kautta

Koko järjestelmän kokoonpano voidaan suorittaa ilman lisäohjelmia sen käyttäjäystävällisen web-liittymän ansiosta. Web-liittymän asennus ja asetusten määritys voidaan tehdä Ethernetin kautta. Aineisto tallentuu laajennettavaan tietokantaan.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109