Micro-Epsilon news

Maailman pienin vaijerivetoanturi laajentaa Micro-Epsilonin tuotevalikoimaa. Vain 8 g:n painoista ja 19x19 mm:n kokoista wireSENSOR MT19 -anturia käytetään siirtymä- ja etäisyysmittauksiin, joiden mittausalue on 40 mm. Tämä todella dynaaminen anturi on erittäin kompakti ja mahdollistaa jopa 60 g:n kiihtyvyyden. Micro-Epsilonin uudessa MT-sarjassa ovat myös MT33- ja MT56-vaijerivetoanturit, jotka erottuvat erittäin pienen rakenteensa ansiosta suhteessa niiden mittausalueisiin.

Lue lisää

Konfokaalinen ConfocalDT IFS2407-0,1 -anturi avaa uusia käyttökohteita tarkkuus-, konfokaalisissa siirtymä- ja paksuusmittauksissa. Tämä kompakti anturi suorittaa mittauksia suurilla tarkkuuksilla jopa 3 nm:n resoluution ansiosta. Anturi selviytyy suurista kallistuskulmista, ja sen pienikokoinen 3 µm:n valopiste mahdollistaa suuren tarkkuuden pinnan karheutta mitattaessa. Läpinäkyvien materiaalien paksuusmittauksissa materiaalin vähimmäispaksuus on vain 5 µm.

Lue lisää

InduSensor MSC7401 -ohjauselektroniikkaa käytetään siirtymä- ja etäisyysmittauksiin automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa. Ohjauslektroniikka on yhteensopiva Mikro-Epsilonin induktiivisten LVDT- ja LDR-mittareiden ja siirtymäantureiden kanssa. Kestävä alumiinikotelo sopii ihanteellisesti teollisiin sovelluksiin. Helppokäyttöisyyden lisäksi tällä pienoisohjauselektroniikalla on myös hyvä hinta-laatusuhde.

Lue lisää

Induktiivisia eddyNCDT-siirtymäantureita (pyörrevirta) käytetään rakojen tarkkailuun alumiinivalussa. Micro-Epsilonin tarkkuusanturit lisäävät työkalujen käyttöikää ja tuotteiden laatua, koska hylättyjä kappaleita ja kuluja syntyy vähemmän. Vankka anturirakenne mahdollistaa aukonmittaukset ankarissa olosuhteissa.

Lue lisää

CapaNCDT 61x0/IP kapasitiivinen mittausjärjestelmä sopii tuotantoprosessilinjojen laadunvarmistukseen sekä koneisiin ja ohjauslaitteisiin integroitavaksi. Se määrittää tarkasti siirtymän, etäisyyden, poikkeaman ja laajentuman eikä ole herkkä lämpötilanvaihteluille ja magneettikentille. Koska tämä mittausjärjestelmä on IP68-suojattu, sopii se monenlaisiin teollisiin mittaustehtäviin.

Lue lisää

Ohjaamomoduulien puoli- tai täysin automaattinen kokoaminen autoteollisuuden tuotantoproseseissa edellyttää, että tartuntatyökalu pystyy asentamaan osat tarkasti. Micro-Epsilonin laserskannereita käytetään niiden kompaktin rakenteen ja integroidun profiililaskennan ansiosta. Ne voidaan helposti asentaa robottiin tai manipulaattoriin.

Lue lisää

The powerful CFO200 True Color recognition sensor from Micro-Epsilon detects 320 colors in 254 color groups to the highest color accuracy with a measurement frequency up to 20 kHz. In addition, the innovative ...

Lue lisää

Tuuliturbiinien kunnonvalvonta lisää niiden toimivuutta ja komponenttien ja koneiden käyttöikää. Modernit anturit auttavat pienentämään korjaustarvetta ja optimoimaan huoltovälejä, ei ainoastaan tuulivoimalan osien rakennus- ja valmistusvaiheessa, vaan myös testausvaiheessa ja tuuliturbiinin käytössä.

Lue lisää

Viimeisin Configuration Tools 6.0 -ohjelmisto yhdistää yhdenmukaisuuden, lisätoiminnot ja parannetun helppokäyttöisyyden. Ohjelmisto on nyt saatavilla scanCONTROL- ja gapCONTROL-antureille, ja on siis yhteinen ohjelmistoratkaisu molemmille antureille sekä tukee myös eri aukkotyyppien mittauksia ja arviointeja.

Lue lisää

Uusi colorSENSOR CFO200 -anturi vie CFO-sarjan tehokkaat True Color -värintunnistusanturit uudelle tasolle. Uusi malli on entistä tarkempi, nopeampi, tehokkaampi, minkä lisäksi sen värimuisti on parempi ja siinä on uusia liitäntöjä. Mittaustaajuus on 20 kHz, ja laite tunnistaa erittäin tarkasti 320 väriä 254 väriryhmässä. ColorSENSOR CFO200 -anturia käytetään värintunnistamiseen, värivertailuun, kontrastin mittaamiseen ja paikallaolon tarkkailuun.

Lue lisää

Tuuliturbiineissa laakeri- eli öljyväli on erittäin tärkeä, koska mitä paremmat liukuominaisuudet sitä suurempi on laitoksen tehokkuus ja käyttöikä. Laakeriväliä eli laakerin pinnan ja akselin välistä voiteluaineen täyttämää etäisyyttä valvotaan luotettavasti Micro-Epsilonin induktiivisilla pyörrevirta-antureilla.

Lue lisää

Uutta konfokaalista confocalDT IFS2404-2 -anturia käytetään tarkkoihin läpinäkyvien materiaalien etäisyyksien ja paksuuksien mittauksiin. Koska anturin halkaisija on vain 12 mm, se on helppo asentaa myös ahtaisiin tiloihin. Innovatiivinen linssiteknologia mahdollistaa korkean mittaustarkkuuden ja halkaisijaltaan pienen valopisteen. Yhdessä confocalDT 2421/2422 -ohjauselektroniikan kanssa tämä uusi anturi tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen OEM-tarkoituksiin.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109