Micro-Epsilon News

The new optoNCDT ILR1171-125 laser distance sensor is used for distance measurements up to 270 m and particularly impresses in outdoor measurements. Thanks to the time-of-flight principle and a high measuring rate of up to 40 kHz, this robust sensor achieves a high signal strength and thus delivers stable and precise results even in fog and rain. The high temperature stability allows applications at temperatures from -40 °C to +60 °C. Due to its compact dimensions, the sensor can also be integrated into confined installation spaces.

Lue lisää

Uusi ja kompakti confocalDT IFD2411 ‑järjestelmä on optimoitu teolliseen sarjatuotantoon. Se tarjoaa kattavan kanavan ja on tehdaskalibroitu antureille, joiden mittausalue on 1, 2, 3 tai 6 mm. ...

Lue lisää

Kompaktit confocalDT IFD2410- ja IFD2415-anturit edustavat konfokaalisten antureiden uutta sukupolvea. Näissä kompakteissa anturijärjestelmissä on integroitu ohjauselektroniikka, mikä helpottaa asennusta huomattavasti. Useat mittausalueet ja tarkkuusluokat mahdollistavat monenlaiset mittaustehtävät, kuten sarjakäytön koordinaattien mittauslaitteissa, tasolasin paksuuden inline-valvonnan ja elektronisten komponenttien testauksen. Jopa 25 kHz:n mittausnopeuden ansiosta dynaamiset mittauksen onnistuvat luotettavasti.

Lue lisää
30.05.2023

Huippuanturit 2023

Vuonna 2023 esittelemme innovatiiviset anturit ja järjestelmät teolliseen laadunvalvontaan: seuraavan sukupolven konfokaaliset anturijärjestelmät, tarkat interferometrit kiekon paksuuden mittaamiseen, tehokkaat 3D-inline-anturit ja laserskannerit, edistyneet kuituoptiikka-anturit automaatioon sekä nopeat laseretäisyysanturit ulkona käytettäväksi.

Lue lisää

Jos asennus edellyttää pitkän kantaman mittauksia, käytetään Micro-Epsilonin pitkän kantaman laserantureita. Uusi optoNCDT 1760-1000 mittaa tarkasti jopa 2 metrin etäisyydeltä ja nopeasti jopa 7,5 kHz:iin saakka. Tässä anturissa on myös reaaliaikainen pinnan kompensaatio, joka mahdollistaa tarkat tulokset useilla eri pinnoilla.

Lue lisää

Micro-Epsilon tarjoaa nyt vankan ja kapasitiivisen capaNCDT 6228 ‑anturijärjestelmän siirtymä- ja etäisyysmittauksiin ympäristön lämpötilan ollessa jopa +800 °C. Sen suuri lämpötilavakaus ja poikkeuksellisen korkea lineaarisuus mahdollistavat tarkat tulokset myös haastavissa ympäristöolosuhteissa.

Lue lisää

Tulevaisuuden teollisessa tuotannossa ovat ensisijaiset tärkeitä seuraavat ominaisuudet: miniatyrisointi, integroinnin helppous, yhteensopivuus, skaalattavuus ja korkea suorituskyky – sekä suurempi tarkkuus. Uudet interferometrit tarjoavat ennennäkemätöntä tarkkuutta teollisissa etäisyys- ja paksuusmittauksissa. Esittelemme myös uuden tuotteen: tarkat konfokaaliset integroidut anturit. Niiden korkea suorituskyky ja erinomainen hinnan ja suorituskyvyn suhde sarjatuotantosovelluksissa tekevät vaikutuksen.

Lue lisää

Hiilinauhoja käytetään sisäosissa mutta myös esimerkiksi lentokoneiden valmistuksessa. Kapeiden hiilinauhojen valmistusprosessissa leveät nauhat leikataan yksittäisiksi suikaleiksi, kelataan rullille ja mitataan mikrometrin tarkkuudella. Näihin mittaussovelluksiin käytetään tarkkoja optoCONTROL 2520 -mikrometrejä. Ne on suunniteltu dynaamisiin mittaussovelluksiin teollisuusympäristöissä.

Lue lisää

Uusi JMA-Thickness-asennuslaite on nyt saatavilla sekä konfokaalisiin kromaattisiin antureihin että interferometreihin. JMA Thickness -laite tekee antureiden kohdistamisesta helppoa kaksipuolisia paksuuden mittauksia varten. Tämä takaa erittäin tarkat tulokset, sillä mittauspisteet voidaan kohdistaa hienosäädön ansiosta täysin yhdenmukaisesti.

Lue lisää

optoNCDT 1900 laserkolmiomittausanturit ovat saatavilla EtherCAT-, EtherNet/IP- ja PROFINET-liitännöillä. Antureissa yhdistyy korkean mittausnopeus, kompakti koko, integroitu ohjauselektroniikka ja korkea mittaustarkkuus, joten niitä voidaan käyttää monenlaisissa sovelluksissa. Asennustarvikkeet ja web-liittymän kautta käytettävä intuitiivinen toimintamalli tekevät anturin käyttöönotosta nopeaa.

Lue lisää

Suorituskykyiset optoCONTROL CLS1000 -valokuituanturit tunnistavat tarkasti sijainnin, etäisyyden ja koon teollisuusprosesseissa. Näitä kuituoptisia antureita on saatavana viitenä eri versiona, joten ne voidaan sovittaa optimaalisesti erilaisiin vaatimuksiin. Käyttöönotto on helppoa ohjauspaneelin, OLED-näytön ja useiden opetustilojen avulla.

Lue lisää

Suuren käyttöasteen vuoksi rautatieverkot ja liikkuva kalusto altistuvat suurille rasituksille, minkä vuoksi ne on tarkastettava säännöllisesti. Micro-Epsilonin anturit ovat tärkeässä osassa prosessien sujuvuuden parantamisessa. Ne mittaavat ja valvovat luotettavasti niin junassa, mittausvaunussa, testauslaitoksissa kuin mittauskoneissakin. Anturit havaitsevat pyörien profiilit, kallistuskulmat, tärinät, kiskoprofiilit ja akselilaakerien laakerivälykset. Lisäksi ne valvovat nostokorkeuksia sekä kiskojen kulumista suurnopeusraiteilla.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109