Micro-Epsilon News

Optisissa optoCONTROL 2520-46(090) -mikrometreissä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla kompakti muotoilu ja 90° kulmassa oleva linssi. Tämä mahdollistaa täyden joustavuuden asennusasennon suhteen. Nämä tarkkuusmikrometrit tunnistavat tuotteiden halkaisijan, välit ja segmentoitumisen. Käyttäjäystävällistä web-liittymää käytetään asetusten ja konfigurointien tekemiseen. Sen avulla voidaan näyttää lukemat ja raja-arvot sekä valita käytettävät suodattimet. Käytettävissä on videosignaali mittauksen konfigurointia varten.

Lue lisää

Nämä uudet siirtymäantureiden ja mittareiden induktiiviset ohjauselektroniikat ovat yleiskäyttöisiä ja kestäviä. MSC7x02-sarjan ohjauselektroniikan yhdistäminen LVDT- ja LDR-antureihin mahdollistaa monipuoliset sovellukset koneenrakennuksessa ja automaatiossa tehtävässä siirtymän mittauksessa ja geometrisessa testaamisessa. Erinomaisen hinta-suorituskykysuhteensa ansiosta nämä ohjauselektroniikat sopivat pienten, keskisuurten ja suurien määrien mittaamiseen.

Lue lisää

Kapasitiiviset siirtymäanturit tunnistavat etupäässä muutoksia sähköä johtavien kohteiden siirtymissä ja sijainnissa. Tässä Micro-Epsilon hyödyntää pitkäaikaista kokemustaan innovatiivisten capaNCDT-antureiden kehittelyssä. Näin nämä anturit, jotka oli alun perin suunniteltu puhtaissa ympäristöissä käytettäviksi, ovat nyt luotettava vaihtoehto myös teollisuuden mittaustehtävissä.

Lue lisää

Kun perinteiset pyrometrit toimivat äärirajoillaan metalliteollisuudessa pölyn, savun tai höyryjen ympäröimänä, uusi thermoMETER CTRatio -pyrometri tarjoaa tarkat mittausarvot näissäkin olosuhteissa. Sitä käytetään teollisuuden lämpötilamittauksiin lämpötilavälillä +250 °C – +3000 °C. Lyhyt 1 ms:n vasteaika mahdollistaa nopeidenkin prosessien valvonnan. Lujaa ja kestävää pyrometriä voidaan käyttää jopa 200 °C:n lämpötilassa ilman jäähdytystä. Saatavana on myös korkean lämpötilan malli enintään 315 °C:n lämpötiloille.

Lue lisää

Micro-Epsilonin kehittämässä mainSENSOR-mittausperiaatessa yhdistyvät sekä induktiivisten antureiden että magneettisten anturien edut. Nämä anturit tarjoavat luotettavan ja kestävän anturiratkaisun siirtymä-, etäisyys- ja pyörimisnopeusmittauksiin. Antureita käytetään usein vaihtoehtona induktiivisille antureille ja läheisyysantureille prosessiautomaatiossa, pakkaamisessa ja koneiden valvonnassa. Edullisen hinta-suorituskykysuhteensa ansiosta anturit sopivat erityisen hyvin sarjatuotantosovelluksiin.

Lue lisää

Suorituskykyisissä scanCONTROL 30xx -laserprofiiliskannereissa yhdistyvät huipputekniikka, paras suorituskyky ja monipuolinen sovellusvalikoima. Suuren dynamiikan skannerit ratkaisevat vaativien pintojen mittaustehtävät automaatiossa, tuotannon ja prosessien valvonnassa sekä laadunvalvonnassa. Laitteessa on integrointitarkoituksiin useita liitäntämahdollisuuksia, kuten Ethernet, Ethernet/IP, EtherCAT ja PROFINET.

Lue lisää

Konfokaaliset anturit määrittävät tarkasti etäisyydet eri pinnoilla ja mittaavat läpinäkyvien materiaalien paksuuden tarkasti. Micro-Epsilon on laajentanut tuotevalikoimaansa kahdella uudella uusia sovellusalueita avaavalla anturilla. Suuren kallistuskulmansa vuoksi confocalDT IFS2407-3 on suunniteltu erityisesti kaareville pinnoille. IFS2404/90-2 on suunniteltu rajoitettuihin asennustiloihin, pääasiassa sarjatuotantosovelluksiin. 90°:n linssi mahdollistaa tilaa säästävän asennuksen tuotantolaitoksiin ja koneisiin.

Lue lisää

Tarkkuus, monipuolisuus ja kompakti muotoilu ovat tärkeimmät tekijät teollisissa sarjatuotantosovelluksissa. Micro-Epsilon on kehittänyt uudet scanCONTROL 2500 -laserskannerit näiden vaatimusten pohjalta. Nämä laserskannerit sopivat erinomaisesti automaatiosovelluksiin, kuten liimahelmien tarkistamiseen tai reunojen tunnistukseen ja tarjoavat erinomaista tehokkuutta edulliseen hintaan.

Lue lisää

Alle mikrometrin resoluution ja jopa 20 kHz:n taajuusvasteen ansiosta uusi induktiivinen siirtymien mittausjärjestelmä eddyNCDT 3070 tarjoaa tarkat tulokset siirtymän, etäisyyden, sijainnin, akselin liikkeen ja välien mittauksessa. Tämä tehokas, yleiskäyttöinen ja teollisuuden tarpeisiin soveltuva järjestelmä perustuu pyörrevirtaperiaatteelle. Se on myös yhteensopiva 100 eri anturimallin kanssa. Järjestelmää käytetään, kun tarvitaan erittäin suurta tarkkuutta vaikeissa olosuhteissa, kuten tehtaissa ja koneenrakennuksessa, autoteollisuudessa, automaatioteknologiassa ja testauspenkeissä.

Lue lisää

Käyttövalmiit thicknessSENSOR-järjestelmät mittaavat tarkasti nauha- ja levymateriaalien paksuudet tuotantolinjoilla myös suurella dynamiikalla. Tämä kosketukseton ja kulumaton optinen ratkaisu on erittäin kompakti. Lisäksi se tarjoaa käyttäjäystävällisen web-liittymän, jossa on kahdeksan käyttäjäkohtaista asetusta, jotka voidaan tallentaa ja viedä asetusten hallintaan. Mittaustehtävä voidaan optimoida käyttämällä signaalihuipun valintatoimintoa ja vapaasti säädettävää signaalin keskiarvon laskentaa.

Lue lisää

Jos kuumat alueet tunnistetaan automaattisesti automaatiosovelluksissa, koneenrakennuksessa ja tehtaiden valvonnassa, saadaan prosessin ohjauksesta sekä tehokasta että luotettavaa. Älykkäässä thermoMETER TIM 8 -pyrometrissä on automaattinen kuumien alueiden tunnistus. Itsenäisessä toiminnassa kuumat ja kylmät alueet tunnistetaan erinomaisella spatiaalisella resoluutiolla ja erittäin pienellä mittauspisteellä. Suoran analogilähdön ansiosta pyrometri sopii OEM-sovelluksiin. Lämpötilan mittaukset onnistuvat -20... +900 °C:n lämpötiloissa.

Lue lisää

IF2008PCIe-liitäntäkortti mahdollistaa samanaikaisen tiedon vastaanoton neljältä digitaaliselta anturilta ja kahdelta kooderilta. Se on suunniteltu asennettavaksi tietokoneisiin, joissa on PCI Express -paikka. Yhdessä IF2008E-laajennuskortin kanssa voidaan käsitellä kuusi digitaalisignaalia, kaksi enkooderia, kaksi analogisignaalia ja kahdeksan I/O-signaalia.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109