Micro-Epsilon news

CapaNCDT 61x0/IP kapasitiivinen mittausjärjestelmä sopii tuotantoprosessilinjojen laadunvarmistukseen sekä koneisiin ja ohjauslaitteisiin integroitavaksi. Se määrittää tarkasti siirtymän, etäisyyden, poikkeaman ja laajentuman eikä ole herkkä lämpötilanvaihteluille ja magneettikentille. Koska tämä mittausjärjestelmä on IP68-suojattu, sopii se monenlaisiin teollisiin mittaustehtäviin.

Lue lisää

Ohjaamomoduulien puoli- tai täysin automaattinen kokoaminen autoteollisuuden tuotantoproseseissa edellyttää, että tartuntatyökalu pystyy asentamaan osat tarkasti. Micro-Epsilonin laserskannereita käytetään niiden kompaktin rakenteen ja integroidun profiililaskennan ansiosta. Ne voidaan helposti asentaa robottiin tai manipulaattoriin.

Lue lisää

The powerful CFO200 True Color recognition sensor from Micro-Epsilon detects 320 colors in 254 color groups to the highest color accuracy with a measurement frequency up to 20 kHz. In addition, the innovative ...

Lue lisää

Tuuliturbiinien kunnonvalvonta lisää niiden toimivuutta ja komponenttien ja koneiden käyttöikää. Modernit anturit auttavat pienentämään korjaustarvetta ja optimoimaan huoltovälejä, ei ainoastaan tuulivoimalan osien rakennus- ja valmistusvaiheessa, vaan myös testausvaiheessa ja tuuliturbiinin käytössä.

Lue lisää

Viimeisin Configuration Tools 6.0 -ohjelmisto yhdistää yhdenmukaisuuden, lisätoiminnot ja parannetun helppokäyttöisyyden. Ohjelmisto on nyt saatavilla scanCONTROL- ja gapCONTROL-antureille, ja on siis yhteinen ohjelmistoratkaisu molemmille antureille sekä tukee myös eri aukkotyyppien mittauksia ja arviointeja.

Lue lisää

Uusi colorSENSOR CFO200 -anturi vie CFO-sarjan tehokkaat True Color -värintunnistusanturit uudelle tasolle. Uusi malli on entistä tarkempi, nopeampi, tehokkaampi, minkä lisäksi sen värimuisti on parempi ja siinä on uusia liitäntöjä. Mittaustaajuus on 20 kHz, ja laite tunnistaa erittäin tarkasti 320 väriä 254 väriryhmässä. ColorSENSOR CFO200 -anturia käytetään värintunnistamiseen, värivertailuun, kontrastin mittaamiseen ja paikallaolon tarkkailuun.

Lue lisää

Tuuliturbiineissa laakeri- eli öljyväli on erittäin tärkeä, koska mitä paremmat liukuominaisuudet sitä suurempi on laitoksen tehokkuus ja käyttöikä. Laakeriväliä eli laakerin pinnan ja akselin välistä voiteluaineen täyttämää etäisyyttä valvotaan luotettavasti Micro-Epsilonin induktiivisilla pyörrevirta-antureilla.

Lue lisää

Uutta konfokaalista confocalDT IFS2404-2 -anturia käytetään tarkkoihin läpinäkyvien materiaalien etäisyyksien ja paksuuksien mittauksiin. Koska anturin halkaisija on vain 12 mm, se on helppo asentaa myös ahtaisiin tiloihin. Innovatiivinen linssiteknologia mahdollistaa korkean mittaustarkkuuden ja halkaisijaltaan pienen valopisteen. Yhdessä confocalDT 2421/2422 -ohjauselektroniikan kanssa tämä uusi anturi tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen OEM-tarkoituksiin.

Lue lisää

capaNCDT DTV on Micro-Epsilonin kehittämä jarrulevyjen paksuuden mittausjärjestelmä, jota käytetään jarrulevyjen paksuuden vaihtelun tunnistuksessa. Erittäin kestävät monikanava-anturit, kattavalla ohjelmistopaketilla varustetut ohjauselektroniikat ja mobiilikäyttöön tarkoitettu kuljetuslaatikko mahdollistavat monipuoliset mittaustehtävät.

Lue lisää

Työkalujen kiinnitysasennon valvonta työstökoneissa on erittäin tärkeä ja kriittinen mittaustehtävä. Virheellisen työstön ja siitä aiheutuvien korkeiden kustannuksien välttämiseksi on työkalun asento tunnistettava luotettavasti. Tähän käytetään induSENSOR LVP -siirtymäanturia. Tämä kompakti ja kulumaton anturi tuottaa jatkuvan analogisignaalin vetotangon liikkeen mukaisesti, kun työkalu kiinnitetään.

Lue lisää

KRP Mechatec on kehittänyt yhteistyössä Micro-Epsilonin kanssa mittausalustan avaruusteknisten komponenttien tarkkaa lämpölaajenemisen mittausta varten. Mittaukset tehdään Micro-Epsilonin kapasitiivisia siirtymäantureita käyttäen. Ne mittaavat laajenemisen mikroradiaanin tarkkuudella.

Lue lisää

Kapasitiivisia antureita pidetään tarkimpina mahdollisina mittauslaitteina siirtymien, etäisyyksien ja sijainnin mittaamiseen. Niillä saavutetaan alle nanometrin resoluutio. Rakenteeltaan modulaarinen järjestelmä mahdollistaa neljän ylimääräisen mittauskanavan lisäämisen. Tämä järjestelmä erottuu edukseen modulaarisen rakenteen lisäksi sen vuoksi, että se on yksi maailman moderneimmista ohjauselektroniikoista. capaNCDT 6222 -järjestelmää käytetään nopeisiin jopa 20 kHz:n mittauksiin.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109