Micro-Epsilon news

Uusi thermoIMAGER TIM QVGA -infrapunakamera on erittäin nopea ja kompakti ja sillä on korkea erottelukyky, minkä ansiosta se soveltuu erinomaisesti teollisuusprosessien luotettavuutta edellyttävään valvontaan. Kamera on 40 % edeltäjäänsä pienempi, minkä ansiosta se on helpompi integroida teollisiin prosesseihin, kuten 3D-tulostuksen valvontatehtäviin. Sen resoluutio on 382 x 288 pikseliä ja mittausnopeus jopa 80 Hz, ja se valvoo dynaamisesti ja luotettavasti lämpötila-aluetta -20 ... +900 °C. Saatavilla on myös erikoismalli, jota voidaan käyttää jopa 1500 °C:n lämpötilassa.

Lue lisää

Kiiltävillä metallipinnoilla, strukturoiduilla pinnoilla ja erittäin pienillä valkoisen sävyeroilla on yksi yhteinen piirre: värin mittaaminen tällaisilta pinnoilta on haastavaa. Micro-Epsilon on kehitellyt uudet CFS2-rengasmalliset anturit, jotka vastaavat vaativien pintojen asettamiin haasteisiin. Anturit käyttävät CFO-ohjauselektroniikkaa. Nämä rengasmalliset anturit valaisevat mittauskohteen tasaisesti, minkä ansiosta niiden tuottamat mittaustulokset ovat erittäin vakaita ja niiden väritarkkuus on korkea. Käyttösovelluksiin kuuluvat viinietikettien tunnistus, tekstiilien väritys ja metallimaalilla päällystettyjen komponenttien tarkistus.

Lue lisää

Uudella IF2030/PNET-käyttöliittymämoduulilla Micro-Epsilon-anturit on helppo liittää PROFINET-ohjauselektroniikkaan. Se on yhteensopiva Micro-Epsilon-anturien kanssa, jotka tuovat tietoja RS422- tai RS485-käyttöliittymän kautta ja toimii jopa 4 MBaudin nopeudella.

Lue lisää

ThicknessCONTROL -sarjan O- ja C-kehysjärjestelmät toimivat innovatiivisella laserskannerilla, jossa on kaksi mittausaluetta. Kun materiaalipaksuus on 400 mm, näillä järjestelmillä saavutetaan 10 kertaa parempi tarkkuus kuin perinteisillä röntgenlaitteilla. Lisäksi järjestelmiä on helpompi käyttää, koska niitä ei tarvitse, toisin kuin röntgenlaitteita, kalibroida uudelleen, kun metalliseos vaihtuu toiseen.

Lue lisää

OptoNCDT 1420- ja optoNCDT 1750-laserkolmiomittausantureille on saatavana uusi laiteohjelmistopäivitys. Se tarjoaa lukuisia uusia ominaisuuksia ja sietää paremmin ympäristön valoa. Lisäksi nyt on mahdollista arvioida anturisignaalit nopeasti C-Box/2A:n kautta. Suosittelemme, että lataat uuden version, hyödyntääksesi anturin kaikki mahdollisuudet.

Lue lisää

Micro-Epsilonin Blue Laser -siirtymäanturi ratkaisee haastavien materiaalipintojen mittaustehtävät. Esimerkiksi optoNCDT 1750BL Blue Laser -anturit mittaavat korkealaatuisen paperin kosteaa paperimassaa koko tuotantoprosessin ajan. Nyt tuotteen mittaaminen on mahdollista myös paperimassan muuttuessa kiinteäksi paperirainaksi. Tämä säästää materiaalia ja rahaa. Paperiteollisuuden lisäksi optoNCDT 1750BL -kolmiomittausanturia käytetään metalli-, keramiikka-, puolijohde-, elintarvike- ja puunjalostusteollisuudessa sekä lääketieteellisessä teknologiassa.

Lue lisää

Uudet wireSENSOR WPS-Kxx -vaijerivetoanturit on suunniteltu sovelluksiin, joissa tuotantomäärät ovat suuria. Ne mittaavat etäisyydet ja sijainnit tarkasti. K-sarjan anturit ovat tehokkaita niin ulko- kuin sisäsovelluksissa ja niiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Modulaarisen rakenteensa ansiosta anturit on nopea ja helppo sovittaa erilaisiin mittaustehtäviin.

Lue lisää

Micro-Epsilonin optoNCDT 1220 -laseranturin hinta-laatusuhde on erinomainen minkä lisäksi anturi on erittäin tarkka ja helppokäyttöinen. Tämä integroidulla ohjauselektroniikalla varustettu pienoisanturi sopii automaatioteknologian OEM- ja sarjatuotantosovelluksiin ja sillä voidaan mitata siirtymiä, etäisyyksiä ja sijainteja monilta erilaisilta pinnoilta.

Lue lisää

Induktiivinen eddyNCDT 3060 -mittausjärjestelmä toimii pyörrevirtaperiaatteella ja mahdollistaa nopeat ja tarkat siirtymien mittaukset. eddyNCDT 3060 -järjestelmään voidaan yhdistää yli 400 erilaista anturimallia. Tämä kosketukseton järjestelmä perustuu helppokäyttöisyyteen ja älykkääseen signaalin käsittelyyn. Se vie induktiivisen siirtymämittauksen tehokkuuden uudelle tasolle.

Lue lisää

Kankaita leikattaessa Micro-Epsilonin optoCONTROL CLS-K -valokuituanturit määrittävät kangasnauhan tarkan sijainnin. Tätä varten anturi on asennettu suoraan yhteen leikkausteristä ja se tunnistaa, kun kangas on leikkauskohdassa. Valokuituanturit optimoivat leikkaustarkkuuden ja lopputuotteiden laadun, minkä lisäksi ne vähentävät syntyvän jätteen määrää ja koneen virheitä.

Lue lisää

Erittäin pienten komponenttien lämpökuvausta on nyt mahdollista valvoa Micro-Epsilonin mikroskooppilinssin avulla. Erikoislinssi on saatavana lisävarusteena korkearesoluutioisiin TIM 450- ja TIM 640 -lämpökameroihin, ja niillä on mahdollista kuvata makrotasolla yksittäisiä komponentteja enintään 28 µm:n alueellisella resoluutiolla.

Lue lisää

Micro-Epsilonin uusien optoNCDT 1750 -laseranturien tuotevalikoimaan on lisätty uutuutena 500 mm:n ja 750 mm:n mittausalueen anturit. Näissä uusissa malleissa laseranturia voidaan käyttää nopeutta, suurta tarkkuutta ja laajoja mittausalueita vaativissa mittaustehtävissä. Erittäin pienet kohteet havaitaan pienen valopistekoon ansiosta.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109