Micro-Epsilon news

Tavallisella potentiometrillä varustettuihin vaijerivetoantureihin nähden uusi kontaktittomalla potentiometrillä toimiva wireSENSOR WPS-MK88 U45R -anturi saavuttaa kahdeksankertaisen määrän työjaksoja, joka pidentää anturin käyttöiän maksimaaliseksi. Kun tämä uusi teknologia yhdistetään kestävään muovikoteloon ja erinomaiseen hinta-suorituskykysuhteeseen, on taloudellinen tehokkuus viety uudelle tasolle.

Uusi vaijerivetoanturi kahdeksan kertaa pidemmällä käyttöiällä

Kompakti optoNCDT 1750 -laseranturi on suunniteltu siirtymien ja etäisyyksien mittaamiseen. Se on edeltäjäänsä kolme kertaa nopeampi, sen toistettavuus on kaksinkertainen ja lineaarisuus 25 % parempi. Tehokkuutensa ja monipuolisten toimintojensa ansiosta tämä anturi on luokkansa ehdotonta huippua.

Laserkolmiomittausanturi asettaa uudet tehokkuusstandardit

Micro-Epsilon tarjoaa asiakkaiden tarpeiden mukaan optimoitua modernia anturiteknologiaa. Tarkat 3D-anturimme mittaavat mm. siirtymiä, etäisyyksiä, sijaintia, väriä ja lämpötilaa, mutta niitä voidaan käyttää myös monien kiiltävien tai mattapintaisten kohteiden 3D-tarkistukseen.

Tehokkaat anturit suurien tuotantomäärien teollisuussovelluksiin

Lentokone- ja autoteollisuudessa käytetään yhä enemmän kestäviä ja kevyitä kuituvahvistettuja komposiittimateriaaleja. Tällaisten komponenttien manuaalinen korjaaminen on aikaisemmin ollut haastavaa. Siirrettävällä jyrsinyksiköllä voidaan nyt tunnistaa vikoja automaattisesti Micro-Epsilonin moderneja laserantureita ja laserskannereita käyttäen, jolloin korjaukset voidaan tehdä mahdollisimman nopeasti.

Siirrettävän CNC-jyrsinyksikön jyrsinpään ohjaus

wireSENSOR WPS-MK -pienoisvaijerivetoanturit on suunniteltu erityisesti suurien tuotantomäärien sarjatuotantosovelluksiin. Vaikka anturi on erittäin kompakti, jopa 7500 mm:n mittausetäisyydet voidaan tunnistaa. Anturi on kompakti ja edullinen, ja se avaa uusia mahdollisuuksia suunnittelun ja kustannusten optimoinnissa.

Pienoisvaijerivetoanturit edullisiin sarjatuotantosovelluksiin

Micro-Epsilonin konfocal-antureiden tuoteperhettä on laajennettu kompaktilla IFS2406-3-anturilla. Sitä voidaan käyttää ahtaissa tiloissa, ja se tarjoaa tarkat mittausarvot pitkällä poikkeamaetäisyydellä. Tämä sopii erityisen hyvin etäisyyksien ja paksuuksien mittaamiseen teollisuusolosuhteissa, esimerkiksi lasiteollisuudessa.

Tarkkaa etäisyyden ja paksuuden mittausta ahtaissakin tiloissa

Lasiteollisuuden mittaustehtävät ovat usein suuri haaste antureille. Uudet confocalDT 2421- ja 2422-ohjauselektroniikat takaavat heijastavien ja läpinäkyvien kohteiden luotettavan, nopean ja tarkan etäisyyden ja paksuuden mittaamisen. Automaattinen valotusajan ohjaus mahdollistaa vakaat mittaukset lasin väristä riippumatta.

Moderni konfocal-teknologia asettaa uudet teollisuusstandardit

Tehokkaat eddyNCDT 3001 -pyörrevirta-anturit ovat nyt saatavilla M18-koteloinnilla sekä 6 mm:n ja 8 mm:n mittausalueilla. Näin anturit ovat entistä joustavampia ja sopivat monenlaisiin tehtäviin. Nämä lämpötilakompensoidut anturit takaavat nopeat ja tarkat mittaustulokset monissa erilaisissa sovelluksissa ja kaikilla teollisuudenaloilla. Anturit mittaavat siirtymät, etäisyydet ja sijainnit tarkasti jopa vaativissa ympäristöissä, joissa toimintaa vaikeuttavat korkeat paineet, lika ja öljy.

Lisää joustavuutta pyörrevirtaperiaatteella toimivilla induktiivisilla antureilla

ThermoIMAGER TIM M1 -infrapunakamera on suunniteltu metallinkäsittelyteollisuuden lämpötilanvalvontasovelluksiin esimerkiksi metallin kovettamisessa tai työstössä. Laserhitsaussovelluksia varten on saatavilla estosuodattimella varustettuja erikoismalleja. Uusi TIMConnect-ohjelmistoversio tarjoaa aiempaa yksinkertaisempaa käsittelyä ja tehokkaampia toimintoja.

Modernia lämpötilojen valvontaa metalliteollisuudessa

Auton korien tunnistenumerot stanssataan runkoon, jotta auton voi tunnistaa luotettavasti kaikkialla maailmassa. Stanssauksen syvyys on tärkeä laatu- ja turvallisuustekijä. Erittäin pienen valopisteensä ansiosta Micro-Epsilonin optiset optoNCDT 1420 -anturit tunnistavat ja mittaavat profiilit stanssauslaitteessa. Antureiden kompakti muotoilu mahdollistaa niiden asentamisen ahtaisiinkin kohteisiin.

Sarjanumeroiden stanssauksen syvyyden tarkistaminen

Aikaisemmin nestemäisen maalin värin mittaaminen on ollut hidas prosessi. Micro-Epsilonin uuteen järjestelmäratkaisuun kuuluu colorCONTROL ACS7000 inline-värinmittausjärjestelmä ja optoNCDT 1420-50 -laserkolmiomittausanturi. Laitteiston avulla värit voidaan määrittää reaaliaikaisesti ja tarkasti suoraan valmistajalla.

Nestemäisen maalin värin kosketukseton mittaaminen

Uusi LabVIEW 3.0 -instrumenttiajuri on nyt saatavilla scanCONTROL-sarjan laserantureille. Ajuri toimii linkkinä anturin ja ohjelmointiympäristön välillä, ja mahdollistaa anturin suoran integroinnin tietojen jatkokäsittelyä varten. Uuden ajurin optimointi ja lisäominaisuudet parantavat käyttömukavuutta ja mahdollistavat uudet toiminnot. Instrumenttiajuri on ladattavissa 32- ja 64-bittisenä versiona.

Uusi LabVIEW 3.0 -instrumenttiajuri scanCONTROL-antureille

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109