Micro-Epsilon News

ColorCONTROL MFA-7 -LED-testausjärjestelmä testaa tarkasti ja tehokkaasti LEDien oikeanlaisen värin, voimakkuuden ja toiminnan. Ohjauselektroniikalla voidaan seurata samanaikaisesti jopa 28 mittauspistettä. Kukin mittauspiste on vapaasti määriteltävissä.

Lue lisää

Innovatiivinen optoNCDT 1900 -laseranturi tekee vaikutuksen nopeudellaan, kompaktilla rakenteellaan ja tarkkuudellaan. Uusin anturisukupolvi on nyt myös entistäkin älykkäämpi – integroidun EtherCAT-liitännän ansiosta voit integroida anturin suoraan PLC-kortille hyödyntäen näin anturin täyden suorituskyvyn. Hyödyt reaaliaikaisista tiedoista viiveettä ja vähemmällä asennustyöllä.

Lue lisää

Induktiivinen induSENSOR DTD ‑mittauspää on suunniteltu automatisoituihin sarjoihin. Malli on sekä erittäin pienikokoinen että helppokäyttöinen. Esimerkiksi anturi ja ohjain on yhdistetty toisiinsa kaapelilla ketjukuljettimia varten, ja ne on suunniteltu myös haastaviin käyttöympäristöihin. Järjestelmä on säädetty ja kalibroitu tehtaalla. Induktiivista DTD-anturia käytetään muun muassa automaattisiin muodon ja geometrian tarkastuksiin, materiaalitarkastuksiin ja asemointitehtäviin.

Lue lisää

Yhdessä Micro-Epsilonin koko 3D-anturivalikoiman kanssa Industrial Performance Unit (IPU) arvioi 3D-tietoja automaattisesti. Järjestelmään kuuluu tehokas teollisuustietokone ja 3DInspect-arviointiohjelmisto, jossa on Valid3D-tekniikka. Anturit on yhdistetty IPU:hun GigE Visionin kautta ja ne mahdollistavat erittäin tarkan 3D-datan arvioinnin, laskennan, lisäprosessoinnin, tallentamisen ja tarkastelun integroitujen ja modernien käyttöliittymien kautta.

Lue lisää

scanCONTROL 30xx ‑laserskannereiden käyttöalue on nyt entistä monipuolisempi. Takamallissa on takana lähtö, jossa on integroitu kaapeli. Tämä vähentää tilantarvetta noin puolella. Lisäksi saatavana on uusi suojakotelo, jossa on liitännät ilmanpuhdistukseen sekä nestejäähdytykseen, mikä optimoi laserskannerit mittauksiin haastavissa teollisuusympäristöissä.

Lue lisää

optoNCDT 1900 ‑laseranturit ovat erittäin kompaktit ja tehokkaat. Siirtymä- ja etäisyysanturit tarjoavat lisää integrointimahdollisuuksia teollisuusympäristöissä. Integroidulla EtherCAT-liitännällä varustettujen antureiden lisäksi uusissa malleissa on integroitu EtherNet-/IP-liitäntä. Anturit ovat vahvimmillaan erityisesti hyvin nopeissa prosesseissa, kuten akkujen ja elektroniikan valmistuksessa, pakkauskoneissa ja robotiikan käyttökohteissa.

Lue lisää

Micro-Epsilonin uusi kapasitiivisten antureiden kiinnityskehys on varmistaa kaksipuolisten paksuusmittausten erittäin tarkat mittaustulokset. Anturit sijaitsevat vastakkain kiinteästi asennettuina. Asentaminen kehykseen mahdollistaa sen, että anturit ovat pysyvästi täysin linjassa toisiinsa nähden. Tämä takaa suuren tarkkuuden, jota tarvitaan muun muassa akku- ja puolijohdeteollisuuden käyttökohteissa.

Lue lisää

optoNCDT 1900-6- ja 1900-6LL-laseranturit on optimoitu akkuteollisuuden käyttökohteisiin. Mittausalue on 6 mm, joten erityisesti pinnoitettujen akkukalvojen paksuusmittauksia voidaan tehdä erittäin tarkasti. LL-versio, jossa on kapea laserlinja, on suunniteltu erityisesti pinnoitettujen kalvojen mittauksiin, sillä se kompensoi epähomogeenisiä pintoja ovaalin muotoisen valoalueen avulla.

Lue lisää

Nopea mittausnopeus ja tehokas valointensiteetti ovat tunnusomaisia confocalDT 2465- ja 2466-malleille. Ne tarjoavat erittäin vakaan signaalin etäisyys- ja paksuusmittauksille myös epätasaisilla ja tummilla pinnoilla. Tämän ohjauselektroniikkasukupolven uutena ominaisuutena on mahdollisuus yhdistää kaksi anturia ja arvioida niillä samanaikaisesti. Monikärkinen versio mittaa samanaikaisesti jopa viiden läpinäkyvän kerroksen paksuuden.

Lue lisää

Micro-Epsilonin tehokkaat anturit tarjoavat suurinta mahdollista tarkkuutta etäisyys-, sijainti- ja paksuusmittauksissa laboratoriossa sekä teollisuuden käyttökohteissa. Kaksi uutta anturia laajentavat kattavaa tuotevalikoimaa vaikuttavasti, ja niiden kompakti muotoilu, suuri resoluutio ja tarkkuus ovat erinomaiset. capaNCDT CSE01 ‑anturi, jonka mittausalue on 0,1 mm, ja CSE025-anturi, jonka mittausalue on 0,25 mm, kuuluvat tästä syystä maailman pienimpiin kapasitiivisiin siirtymäantureihin.

Lue lisää

Valkoisen valon interferometrien tuoteryhmä edustaa Micro-Epsilonin koko tuotevalikoiman tarkimpia optisia antureita. Tästä lähtien interferoMETER-järjestelmät ovat saatavana myös multi-peak versioina. Ne mittaavat jopa 13 kerrosta, joissa vähimmäispaksuus on 10 μm. Multi-peak interferometrit mahdollistavat nyt etäisyyden ja paksuuden samanaikaisen mittaamisen. Paksuuden mittausjärjestelmiä käytetään tyypillisesti prosesseissa monen kerroksen paksuuden mittaukseen myös vaihtelevilla mittausetäisyyksillä, esimerkiksi kalvonvalmistuksen nauhaprosesseissa.

Lue lisää

Uusi määritystyökalu on nyt saatavissa pyörrevirtapohjaisille induktiivisille antureille. Tämä helpottaa oikeanlaisen anturiyhdistelmän ja sopivan ohjaimen valintaa sovellukseesi. Micro-Epsilonin pyörrevirta-antureille on ominaista hyvä tarkkuus, nopeus ja lämpötilavakaus yhdistettynä alan parhaaseen helppokäyttöisyyteen ja optimaaliseen kustannustehokkuuteen. Järjestelmän vahvuudet ovat erityisen ilmeisiä, kun mitataan vaativissa teollisuusympäristöissä.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109