Micro-Epsilon News

Micro-Epsilon tarjoaa laajan valikoiman kompakteja lämpökameroita, jotka tunnistavat laajan lämpötila-alueen -20 °C...+2 450 °C. Näillä kameroilla valvotaan ja ohjataan lämpötilakriittisiä prosesseja. Kompaktin ja teollisen muotoilunsa ja rakenteensa vuoksi niitä käytetään erilaisissa teollisissa sovelluksissa, kuten akkukennojen valvontaan ensimmäisen latauskerran aikana.

Lue lisää

surfaceCONTROL 3D 3200 -tilannekuva-anturi ja tehokas 3DInspect-ohjelmistotyökalu havaitsevat mattapintojen pienimmätkin epätasaisuudet ja korkeuserot. Tulosten hyvä toistettavuus mahdollistaa erittäin tarkat 3D-tarkastukset tuotantolinjoilla. Anturi erottuu edukseen myös helpon käyttöönoton ja parametrien määrittämisen ansiosta. Gigabit Ethernet -liitäntä ja ylimääräinen digitaalinen I/O-liitäntä mahdollistavat tiedonsiirron suurella nopeudella.

Lue lisää

Nykyaikaiset optoNCDT 1900 -laseranturit ovat monipuolisia ja erittäin tarkkoja. Niissä yhdistyvät dynamiikka, kompakti rakenne ja tarkkuus monipuolisiin sovellusmahdollisuuksiin automatisoiduissa prosesseissa ja robottipohjaisissa sovelluksissa. Uudet mallit ovat saatavilla laserpisteillä, jotka kattavat mittausalueen 2–500 mm, tai laserviivalla (LV), joka kattaa mittausalueen 2–25 mm.

Lue lisää

Optisten confocalDT-antureiden ja interferoMETER-antureiden asennus on nyt entistäkin helpompaa. Micro-Epsilon tarjoaa nyt säädettäviä asennussovittimia, jotka mahdollistavat antureiden nopean ja tarkan kohdistuksen kaikissa suunnissa. Lisäksi anturin asentoa on mahdollista muuttaa jälkikäteen. Tämä parantaa mittaustarkkuutta ja lyhentää merkittävästi asennukseen tarvittavaa aikaa.

Lue lisää

Induktiivinen MSC7x02-ohjauselektroniikkasarja mahdollistaa yhdessä LVDT- ja LDR-antureiden kanssa monipuoliset sovelluskäyttökohteet koneenrakennuksen ja automaation siirtymismittauksissa ja geometrisessa testauksessa. Uusin sensorTOOL-anturityökalun versio 1.6.0 on nyt ladattavissa näihin sovelluskäyttökohteisiin. Induktiivisiin monikanavajärjestelmiin liitetty ohjelmisto tukee antureiden ohjaus- ja parametriasetusten tekoa. Lisäksi mittaustiedot voidaan näyttää ja tallentaa jatkokäsittelyä varten.

Lue lisää

Tehokas optoNCDT ILR2250-100-H -laseretäisyysanturi on ihanteellinen valinta ulkomittauksiin pitkille etäisyyksille. Anturi on nyt saatavissa integroidulla lämmitys- ja jäähdytyselementillä. OptoNCDT ILR2250-100-H tarjoaa vakaat tulokset ja hyvän tarkkuuden jopa 100 metrin mittausalueella tai jopa 150 metrin mittausalueella ylimääräistä heijastinkalvoa käytettäessä.

Lue lisää

Uutta optoNCDT 1420LL -laseranturia käytetään metallipintojen ja struktuuripintojen tarkoissa etäisyysmittauksissa. Niiden pieni laserviiva mahdollistaa fyysisten häiriöiden kompensoimisen ja vakaat mittausarvot. Siksi optoNCDT 1420LL -mallia voidaan käyttää tilanteissa, joissa tavanomaiset laserpisteanturit toimivat äärirajoillaan.

Lue lisää

Erittäin tarkat thicknessGAUGE-mittausjärjestelmät voidaan integroida tuotantolinjaan C-runkomuodossa ja nyt myös O-runkomuodossa. Käyttötarkoituksesta ja sovelluksesta riippuen nämä paksuusmittarit on varustettu joko laserskannereilla, laserkolmiomittausantureilla, konfokaalisilla antureilla ja sähkömagneettisilla yhdistelmäantureilla. Näin voidaan saavuttaa parhaat mahdolliset tulokset kaikentyyppisillä sovelluksilla. Anturien valinnanvaran lisäksi jopa mittausleveys, mittausalue ja toiminta-alue voidaan mukauttaa alkuperäisen laitevalmistajan sovelluksiin sopivaksi.

Lue lisää

surfaceCONTROL 3D 3500 -anturi asettaa uudet standardit 3D-mittausteknologiassa. 3D-anturi on suunniteltu geometrian, muotojen ja pintojen inline-tarkistukseen tuotantolinjalla. Z-akselin toistettavuus on jopa 0,4 µm, joten anturi asettaa uuden tarkkuustason ja tunnistaa pienimmätkin litteyden ja korkeuden poikkeamat. Hajaheijastavilta pinnoilta, kuten metalleista, muoveista ja keramiikasta mittaukset tehdään nopean tiedonkäsittelyn pohjalta.

Lue lisää

Micro-Epsilonin reflectCONTROL-anturi tarjoaa 3D-järjestelmän heijastavien ja kiiltävien pintojen tarkistuksia varten. Se on suunniteltu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti ja tunnistaa litteyden poikkeamat muutaman mikrometrin tarkkuudella. Anturia voidaan käyttää kiinteässä tilassa tuotantolinjan valvontaan tai inline-tarkistukseen robotissa.

Lue lisää

Valkoisen valon IMS5400-interferometriä on laajennettu IMP-TH70-anturilla. Anturi mahdollistaa lähes kaksi kertaa aiempaa pidemmän 70 mm:n toimintaetäisyyden sekä suuremman kallistuskulman. Alle 1 nm:n resoluutionsa vuoksi anturia käytetään erittäin ohuiden lasien ja kalvojen paksuuden tarkkuusmittauksissa. Aktiivisen lämpötilan kompensoinnin ja passiivisen jäähdytyksen ansiosta saadaan erittäin tarkkoja mittauksia myös teollisuusympäristöissä.

Lue lisää

thermoIMAGER TIM41 -lämpökamera on suunniteltu teollisiin sarjatuotantosovelluksiin. Tämän lämpökameran optinen resoluutio on erinomainen, ja se mahdollistaa tarkat lämpötilan mittaukset lämpötiloissa -20 ... +900 °C. Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat integroitu ja terävät kuvat takaava motorisoitu tarkennus sekä automaattinen kuumien ja kylmien alueiden valvonta. Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa laitteen mukana toimitetun TIM Connect -ohjelmiston ansiosta. Voit yhdistää kameran USB:n tai Ehternet-liitännän kautta, jotka tukevat tiedonsiirtoa ja kytkentää muihin ohjelmistoihin.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109