Micro-Epsilon news

The new capaNCDT MD6-22 is a capacitive handheld gauge for mobile gap measurements. It reliably solves measurement tasks in plant and machine building, wind turbines, construction and maintenance of turbines and engines, as well as test benches. Due to its compatibility with numerous capacitive sensors from Micro-Epsilon, the MD6-22 is suitable for a wide range of applications that require high precision gap

Lue lisää

Uudella IF2030/PNET-käyttöliittymämoduulilla Micro-Epsilon-anturit on helppo liittää PROFINET-ohjauselektroniikkaan. Se on yhteensopiva Micro-Epsilon-anturien kanssa, jotka tuovat tietoja RS422- tai RS485-käyttöliittymän kautta ja toimii jopa 4 MBaudin nopeudella.

Lue lisää

ThicknessCONTROL -sarjan O- ja C-kehysjärjestelmät toimivat innovatiivisella laserskannerilla, jossa on kaksi mittausaluetta. Kun materiaalipaksuus on 400 mm, näillä järjestelmillä saavutetaan 10 kertaa parempi tarkkuus kuin perinteisillä röntgenlaitteilla. Lisäksi järjestelmiä on helpompi käyttää, koska niitä ei tarvitse, toisin kuin röntgenlaitteita, kalibroida uudelleen, kun metalliseos vaihtuu toiseen.

Lue lisää

OptoNCDT 1420- ja optoNCDT 1750-laserkolmiomittausantureille on saatavana uusi laiteohjelmistopäivitys. Se tarjoaa lukuisia uusia ominaisuuksia ja sietää paremmin ympäristön valoa. Lisäksi nyt on mahdollista arvioida anturisignaalit nopeasti C-Box/2A:n kautta. Suosittelemme, että lataat uuden version, hyödyntääksesi anturin kaikki mahdollisuudet.

Lue lisää

Micro-Epsilonin Blue Laser -siirtymäanturi ratkaisee haastavien materiaalipintojen mittaustehtävät. Esimerkiksi optoNCDT 1750BL Blue Laser -anturit mittaavat korkealaatuisen paperin kosteaa paperimassaa koko tuotantoprosessin ajan. Nyt tuotteen mittaaminen on mahdollista myös paperimassan muuttuessa kiinteäksi paperirainaksi. Tämä säästää materiaalia ja rahaa. Paperiteollisuuden lisäksi optoNCDT 1750BL -kolmiomittausanturia käytetään metalli-, keramiikka-, puolijohde-, elintarvike- ja puunjalostusteollisuudessa sekä lääketieteellisessä teknologiassa.

Lue lisää

Micro-Epsilonin optoNCDT 1220 -laseranturin hinta-laatusuhde on erinomainen minkä lisäksi anturi on erittäin tarkka ja helppokäyttöinen. Tämä integroidulla ohjauselektroniikalla varustettu pienoisanturi sopii automaatioteknologian OEM- ja sarjatuotantosovelluksiin ja sillä voidaan mitata siirtymiä, etäisyyksiä ja sijainteja monilta erilaisilta pinnoilta.

Lue lisää

Induktiivinen eddyNCDT 3060 -mittausjärjestelmä toimii pyörrevirtaperiaatteella ja mahdollistaa nopeat ja tarkat siirtymien mittaukset. eddyNCDT 3060 -järjestelmään voidaan yhdistää yli 400 erilaista anturimallia. Tämä kosketukseton järjestelmä perustuu helppokäyttöisyyteen ja älykkääseen signaalin käsittelyyn. Se vie induktiivisen siirtymämittauksen tehokkuuden uudelle tasolle.

Lue lisää

Kankaita leikattaessa Micro-Epsilonin optoCONTROL CLS-K -valokuituanturit määrittävät kangasnauhan tarkan sijainnin. Tätä varten anturi on asennettu suoraan yhteen leikkausteristä ja se tunnistaa, kun kangas on leikkauskohdassa. Valokuituanturit optimoivat leikkaustarkkuuden ja lopputuotteiden laadun, minkä lisäksi ne vähentävät syntyvän jätteen määrää ja koneen virheitä.

Lue lisää

Erittäin pienten komponenttien lämpökuvausta on nyt mahdollista valvoa Micro-Epsilonin mikroskooppilinssin avulla. Erikoislinssi on saatavana lisävarusteena korkearesoluutioisiin TIM 450- ja TIM 640 -lämpökameroihin, ja niillä on mahdollista kuvata makrotasolla yksittäisiä komponentteja enintään 28 µm:n alueellisella resoluutiolla.

Lue lisää

Micro-Epsilonin uusien optoNCDT 1750 -laseranturien tuotevalikoimaan on lisätty uutuutena 500 mm:n ja 750 mm:n mittausalueen anturit. Näissä uusissa malleissa laseranturia voidaan käyttää nopeutta, suurta tarkkuutta ja laajoja mittausalueita vaativissa mittaustehtävissä. Erittäin pienet kohteet havaitaan pienen valopistekoon ansiosta.

Lue lisää

Micro-Epsilonin tehokkaat Color CFO -anturit on suunniteltu tarkkoihin värin mittauksiin. 1.4.20-ohjelmistopäivityksen ansiosta CFO200-malleja voidaan nyt käyttää jopa 30 kHz:n mittaustaajuudella. Web-liittymässä on uusi moderni suunnittelu. Muiden uusien toimintojen lisäksi käyttäjällä on nyt käytössään väriavaruuksien moninäkymäinen ortografinen projektio.

Lue lisää

The colorSENSOR CFO100 is used for precise position detection in automated printing processes of cosmetics bottles. The semi-transparent glass ceramic bottles are embossed before they are printed. Due to the indentation, there is a minimal color difference at the embossing point. The colorSENSOR from Micro-Epsilon detects this deviation and therefore the exact position for the print is determined.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109