Micro-Epsilon news

Erittäin pienten komponenttien lämpökuvausta on nyt mahdollista valvoa Micro-Epsilonin mikroskooppilinssin avulla. Erikoislinssi on saatavana lisävarusteena korkearesoluutioisiin TIM 450- ja TIM 640 -lämpökameroihin, ja niillä on mahdollista kuvata makrotasolla yksittäisiä komponentteja enintään 28 µm:n alueellisella resoluutiolla.

Lue lisää

Micro-Epsilonin uusien optoNCDT 1750 -laseranturien tuotevalikoimaan on lisätty uutuutena 500 mm:n ja 750 mm:n mittausalueen anturit. Näissä uusissa malleissa laseranturia voidaan käyttää nopeutta, suurta tarkkuutta ja laajoja mittausalueita vaativissa mittaustehtävissä. Erittäin pienet kohteet havaitaan pienen valopistekoon ansiosta.

Lue lisää

Micro-Epsilonin tehokkaat Color CFO -anturit on suunniteltu tarkkoihin värin mittauksiin. 1.4.20-ohjelmistopäivityksen ansiosta CFO200-malleja voidaan nyt käyttää jopa 30 kHz:n mittaustaajuudella. Web-liittymässä on uusi moderni suunnittelu. Muiden uusien toimintojen lisäksi käyttäjällä on nyt käytössään väriavaruuksien moninäkymäinen ortografinen projektio.

Lue lisää

The colorSENSOR CFO100 is used for precise position detection in automated printing processes of cosmetics bottles. The semi-transparent glass ceramic bottles are embossed before they are printed. Due to the indentation, there is a minimal color difference at the embossing point. The colorSENSOR from Micro-Epsilon detects this deviation and therefore the exact position for the print is determined.

Lue lisää

CapaNCDT 61x0/IP kapasitiivinen mittausjärjestelmä sopii tuotantoprosessilinjojen laadunvarmistukseen sekä koneisiin ja ohjauslaitteisiin integroitavaksi. Se määrittää tarkasti siirtymän, etäisyyden, poikkeaman ja laajentuman eikä ole herkkä lämpötilanvaihteluille ja magneettikentille. Koska tämä mittausjärjestelmä on IP68-suojattu, sopii se monenlaisiin teollisiin mittaustehtäviin.

Lue lisää

Uutta optoNCDT 1750LL -laseranturia käytetään metallisten ja strukturoitujen pintojen tarkoissa mittauksissa. Antureiden soikean valopisteen avulla voidaan kompensoida fyysisistä tekijöistä aiheutuvia häiriöitä ja tuottaa vakaita mittausarvoja. Siksi optoNCDT 1750LL -antureita voidaan käyttää sovelluksissa, joissa tavalliset laserpisteanturit ovat toimintakykynsä rajoilla.

Lue lisää

Kankaita leikattaessa Micro-Epsilonin optoCONTROL CLS-K -valokuituanturit määrittävät kangasnauhan tarkan sijainnin. Tätä varten anturi on asennettu suoraan yhteen leikkausteristä ja se tunnistaa, kun kangas on leikkauskohdassa. Valokuituanturit optimoivat leikkaustarkkuuden ja lopputuotteiden laadun, minkä lisäksi ne vähentävät syntyvän jätteen määrää ja koneen virheitä.

Lue lisää

Monissa teollisissa prosesseissa vaaditaan tarkkaa lämpötilan ohjausta, jotta laatu olisi hyvää ja tasaista. Modernit infrapunatoimiset mittauslaitteet tunnistavat kuumat kohteet sekä osat, joihin on hankala päästä käsiksi ja jotka liikkuvat nopeasti. ThermoIMAGER TIM -infrapunakamerat tunnistavat turvalliselta etäisyydeltä esimerkiksi lasin, metallien ja piirilevyjen pienten yksityiskohtien lämpötilaprofiilit.

Lue lisää

Micro-Epsilonin confocalDT IFS2405-6 on uusi confocal-anturi, joka voidaan asentaa turvalliselle etäisyydelle mitattavasta kohteesta. Anturia käytetään etupäässä paksuuden mittaamiseen lasin tuotantoprosesseissa, joissa se takaa tarkat mittaustulokset suurella mittauksen aloitusetäisyydellä. Jokaisen IFS-sarjan konfokaalisen anturin mittausalue on 0,1–30 mm.

Lue lisää

Kylmämuovausprosesseissa syvävetoa pidetään tuotantoprosessin merkittävänä vaiheena. optoNCDT 1420 -laserkolmiomittausanturit mittaavat metallilevyn syötön puristuksen aikana, sillä tämä parametri on olennainen prosessin laadun arvioinnin kannalta. Vankan rakenteensa ansiosta nämä anturit kestävät hyvin iskuja ja värinää. Innovatiiviseen laserteknologiaan perustuvat mittaustulokset ovat tasaisen tarkkoja myös vaativissa olosuhteissa, kuten eri tavoin heijastavien osien yhteydessä.

Lue lisää

Maailman pienin vaijerivetoanturi laajentaa Micro-Epsilonin tuotevalikoimaa. Vain 8 g:n painoista ja 19x19 mm:n kokoista wireSENSOR MT19 -anturia käytetään siirtymä- ja etäisyysmittauksiin, joiden mittausalue on 40 mm. Tämä todella dynaaminen anturi on erittäin kompakti ja mahdollistaa jopa 60 g:n kiihtyvyyden. Micro-Epsilonin uudessa MT-sarjassa ovat myös MT33- ja MT56-vaijerivetoanturit, jotka erottuvat erittäin pienen rakenteensa ansiosta suhteessa niiden mittausalueisiin.

Lue lisää

Konfokaalinen ConfocalDT IFS2407-0,1 -anturi avaa uusia käyttökohteita tarkkuus-, konfokaalisissa siirtymä- ja paksuusmittauksissa. Tämä kompakti anturi suorittaa mittauksia suurilla tarkkuuksilla jopa 3 nm:n resoluution ansiosta. Anturi selviytyy suurista kallistuskulmista, ja sen pienikokoinen 3 µm:n valopiste mahdollistaa suuren tarkkuuden pinnan karheutta mitattaessa. Läpinäkyvien materiaalien paksuusmittauksissa materiaalin vähimmäispaksuus on vain 5 µm.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109