Micro-Epsilon News

surfaceCONTROL 3D 3500 -anturi asettaa uudet standardit 3D-mittausteknologiassa. 3D-anturi on suunniteltu geometrian, muotojen ja pintojen inline-tarkistukseen tuotantolinjalla. Z-akselin toistettavuus on jopa 0,4 µm, joten anturi asettaa uuden tarkkuustason ja tunnistaa pienimmätkin litteyden ja korkeuden poikkeamat. Hajaheijastavilta pinnoilta, kuten metalleista, muoveista ja keramiikasta mittaukset tehdään nopean tiedonkäsittelyn pohjalta.

Lue lisää

Micro-Epsilonin reflectCONTROL-anturi tarjoaa 3D-järjestelmän heijastavien ja kiiltävien pintojen tarkistuksia varten. Se on suunniteltu korkeimpien laatuvaatimusten mukaisesti ja tunnistaa litteyden poikkeamat muutaman mikrometrin tarkkuudella. Anturia voidaan käyttää kiinteässä tilassa tuotantolinjan valvontaan tai inline-tarkistukseen robotissa.

Lue lisää

Valkoisen valon IMS5400-interferometriä on laajennettu IMP-TH70-anturilla. Anturi mahdollistaa lähes kaksi kertaa aiempaa pidemmän 70 mm:n toimintaetäisyyden sekä suuremman kallistuskulman. Alle 1 nm:n resoluutionsa vuoksi anturia käytetään erittäin ohuiden lasien ja kalvojen paksuuden tarkkuusmittauksissa. Aktiivisen lämpötilan kompensoinnin ja passiivisen jäähdytyksen ansiosta saadaan erittäin tarkkoja mittauksia myös teollisuusympäristöissä.

Lue lisää

Nykyaikaiset optoNCDT 1900 -laseranturit ovat monipuolisia ja erittäin tarkkoja. Niissä yhdistyvät dynamiikka, kompakti rakenne ja tarkkuus monipuolisiin sovellusmahdollisuuksiin automatisoiduissa prosesseissa ja robottipohjaisissa sovelluksissa. Uudet mallit ovat saatavilla laserpisteillä, jotka kattavat mittausalueen 2–500 mm, tai laserviivalla (LV), joka kattaa mittausalueen 2–25 mm.

Lue lisää

Optisten confocalDT-antureiden ja interferoMETER-antureiden asennus on nyt entistäkin helpompaa. Micro-Epsilon tarjoaa nyt säädettäviä asennussovittimia, jotka mahdollistavat antureiden nopean ja tarkan kohdistuksen kaikissa suunnissa. Lisäksi anturin asentoa on mahdollista muuttaa jälkikäteen. Tämä parantaa mittaustarkkuutta ja lyhentää merkittävästi asennukseen tarvittavaa aikaa.

Lue lisää

Induktiivinen MSC7x02-ohjauselektroniikkasarja mahdollistaa yhdessä LVDT- ja LDR-antureiden kanssa monipuoliset sovelluskäyttökohteet koneenrakennuksen ja automaation siirtymismittauksissa ja geometrisessa testauksessa. Uusin sensorTOOL-anturityökalun versio 1.6.0 on nyt ladattavissa näihin sovelluskäyttökohteisiin. Induktiivisiin monikanavajärjestelmiin liitetty ohjelmisto tukee antureiden ohjaus- ja parametriasetusten tekoa. Lisäksi mittaustiedot voidaan näyttää ja tallentaa jatkokäsittelyä varten.

Lue lisää

thermoIMAGER TIM41 -lämpökamera on suunniteltu teollisiin sarjatuotantosovelluksiin. Tämän lämpökameran optinen resoluutio on erinomainen, ja se mahdollistaa tarkat lämpötilan mittaukset lämpötiloissa -20 ... +900 °C. Tärkeimpiin ominaisuuksiin kuuluvat integroitu ja terävät kuvat takaava motorisoitu tarkennus sekä automaattinen kuumien ja kylmien alueiden valvonta. Käyttöönotto on nopeaa ja helppoa laitteen mukana toimitetun TIM Connect -ohjelmiston ansiosta. Voit yhdistää kameran USB:n tai Ehternet-liitännän kautta, jotka tukevat tiedonsiirtoa ja kytkentää muihin ohjelmistoihin.

Lue lisää

eddyNCDT ES-U1-T- ja ES-U3-T-anturit laajentavat pyörrevirtoihin perustuvien induktiivisten antureiden tuotevalikoimaa. Ne tuottavat tarkat siirtymä- ja etäisyysarvot 1 ja 3 millimetrin mittausalueella. Anturit kiinnitetään puristamalla, jolloin kaapeliin ei kohdistu vääntöä. Lisäksi antureissa on määritetty kiinnityskohta, joka minimoi lämpölaajenemisen mittaussuuntaan, jolloin saavutetaan hyvä lämpötilavakaus. Kun anturit yhdistetään tehokkaisiin ohjauselektroniikkoihin, saadaan tarkat siirtymän ja sijainnin mittaukset monenlaisissa sovelluksissa.

Lue lisää

Micro-Epsilonin kapasitiiviset anturit ovat kestäviä ja niillä päästään alle mikrometrin tarkkuuteen teollisuussovelluksissa. Siksi niitä käytetään usein sovelluksiin, jotka edellyttävät erittäin korkeaa tarkkuutta ja vakautta. Innovatiivisen anturimuotoilunsa, lisävarusteidensa ja tehokkaiden monikanavaisten ohjauselektroniikkojensa ansiosta ne sopivat erittäin hyvin tarkkoihin aurinkokennojen ja akkukalvojen paksuuden mittauksiin.

Lue lisää

Uusia siirtymää mittaavia wireSENSOR WPS-K100 -vaijerivetoantureita käytetään teollisuussovelluksissa, joissa tuotantomäärät ovat suuria. Ne sopivat siirtymän ja paikan mittaamiseen niin sisä- kuin ulkotiloissakin ja niiden hinta-laatusuhde on erinomainen. Modulaarisen rakenteensa ansiosta anturit on nopea ja helppo sovittaa erilaisiin mittaustehtäviin.

Lue lisää

Uusi thermoMETER CTM-4 -infrapunapyrometri mittaa lämpötilan erittäin nopeasti mittausalueella 0 – 500 °C. Edelliset mallit toimivat millisekunnin nopeudella, mutta CTM-4-pyrometrilla lämpötilan mittaamiseen riittää vain 90 µs:n signaali. Koska tässä kosketuksettomassa anturissa on ulkoinen ohjauselektroniikka, se on erittäin kompakti ja asennettavissa myös ahtaisiin tiloihin.

Lue lisää

Micro-Epsilon on suunnitellut kaksi uutta anturia tarkkaa ja tuhoamatonta CFRP-materiaalien maalin ja pinnoitteen paksuuden mittausta varten. Saatavilla on nyt FSC1/7- ja FSC1000-mallit (Fast Surface Check) sekä ISC1000-malli (Industrial Surface Check). Nämä kompaktit kädessä pidettävät laitteet perustuvat innovatiiviseen mikroaaltoteknologiaan ja mahdollistava mittaukset mikrometrin tarkkuudella.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109