Micro-Epsilon news

CapaNCDT 61x0/IP kapasitiivinen mittausjärjestelmä sopii tuotantoprosessilinjojen laadunvarmistukseen sekä koneisiin ja ohjauslaitteisiin integroitavaksi. Se määrittää tarkasti siirtymän, etäisyyden, poikkeaman ja laajentuman eikä ole herkkä lämpötilanvaihteluille ja magneettikentille. Koska tämä mittausjärjestelmä on IP68-suojattu, sopii se monenlaisiin teollisiin mittaustehtäviin.

Lue lisää

Uutta optoNCDT 1750LL -laseranturia käytetään metallisten ja strukturoitujen pintojen tarkoissa mittauksissa. Antureiden soikean valopisteen avulla voidaan kompensoida fyysisistä tekijöistä aiheutuvia häiriöitä ja tuottaa vakaita mittausarvoja. Siksi optoNCDT 1750LL -antureita voidaan käyttää sovelluksissa, joissa tavalliset laserpisteanturit ovat toimintakykynsä rajoilla.

Lue lisää

Kankaita leikattaessa Micro-Epsilonin optoCONTROL CLS-K -valokuituanturit määrittävät kangasnauhan tarkan sijainnin. Tätä varten anturi on asennettu suoraan yhteen leikkausteristä ja se tunnistaa, kun kangas on leikkauskohdassa. Valokuituanturit optimoivat leikkaustarkkuuden ja lopputuotteiden laadun, minkä lisäksi ne vähentävät syntyvän jätteen määrää ja koneen virheitä.

Lue lisää

Monissa teollisissa prosesseissa vaaditaan tarkkaa lämpötilan ohjausta, jotta laatu olisi hyvää ja tasaista. Modernit infrapunatoimiset mittauslaitteet tunnistavat kuumat kohteet sekä osat, joihin on hankala päästä käsiksi ja jotka liikkuvat nopeasti. ThermoIMAGER TIM -infrapunakamerat tunnistavat turvalliselta etäisyydeltä esimerkiksi lasin, metallien ja piirilevyjen pienten yksityiskohtien lämpötilaprofiilit.

Lue lisää

Micro-Epsilonin confocalDT IFS2405-6 on uusi confocal-anturi, joka voidaan asentaa turvalliselle etäisyydelle mitattavasta kohteesta. Anturia käytetään etupäässä paksuuden mittaamiseen lasin tuotantoprosesseissa, joissa se takaa tarkat mittaustulokset suurella mittauksen aloitusetäisyydellä. Jokaisen IFS-sarjan konfokaalisen anturin mittausalue on 0,1–30 mm.

Lue lisää

Kylmämuovausprosesseissa syvävetoa pidetään tuotantoprosessin merkittävänä vaiheena. optoNCDT 1420 -laserkolmiomittausanturit mittaavat metallilevyn syötön puristuksen aikana, sillä tämä parametri on olennainen prosessin laadun arvioinnin kannalta. Vankan rakenteensa ansiosta nämä anturit kestävät hyvin iskuja ja värinää. Innovatiiviseen laserteknologiaan perustuvat mittaustulokset ovat tasaisen tarkkoja myös vaativissa olosuhteissa, kuten eri tavoin heijastavien osien yhteydessä.

Lue lisää

Maailman pienin vaijerivetoanturi laajentaa Micro-Epsilonin tuotevalikoimaa. Vain 8 g:n painoista ja 19x19 mm:n kokoista wireSENSOR MT19 -anturia käytetään siirtymä- ja etäisyysmittauksiin, joiden mittausalue on 40 mm. Tämä todella dynaaminen anturi on erittäin kompakti ja mahdollistaa jopa 60 g:n kiihtyvyyden. Micro-Epsilonin uudessa MT-sarjassa ovat myös MT33- ja MT56-vaijerivetoanturit, jotka erottuvat erittäin pienen rakenteensa ansiosta suhteessa niiden mittausalueisiin.

Lue lisää

Konfokaalinen ConfocalDT IFS2407-0,1 -anturi avaa uusia käyttökohteita tarkkuus-, konfokaalisissa siirtymä- ja paksuusmittauksissa. Tämä kompakti anturi suorittaa mittauksia suurilla tarkkuuksilla jopa 3 nm:n resoluution ansiosta. Anturi selviytyy suurista kallistuskulmista, ja sen pienikokoinen 3 µm:n valopiste mahdollistaa suuren tarkkuuden pinnan karheutta mitattaessa. Läpinäkyvien materiaalien paksuusmittauksissa materiaalin vähimmäispaksuus on vain 5 µm.

Lue lisää

InduSensor MSC7401 -ohjauselektroniikkaa käytetään siirtymä- ja etäisyysmittauksiin automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa. Ohjauslektroniikka on yhteensopiva Mikro-Epsilonin induktiivisten LVDT- ja LDR-mittareiden ja siirtymäantureiden kanssa. Kestävä alumiinikotelo sopii ihanteellisesti teollisiin sovelluksiin. Helppokäyttöisyyden lisäksi tällä pienoisohjauselektroniikalla on myös hyvä hinta-laatusuhde.

Lue lisää

Induktiivisia eddyNCDT-siirtymäantureita (pyörrevirta) käytetään rakojen tarkkailuun alumiinivalussa. Micro-Epsilonin tarkkuusanturit lisäävät työkalujen käyttöikää ja tuotteiden laatua, koska hylättyjä kappaleita ja kuluja syntyy vähemmän. Vankka anturirakenne mahdollistaa aukonmittaukset ankarissa olosuhteissa.

Lue lisää

Ohjaamomoduulien puoli- tai täysin automaattinen kokoaminen autoteollisuuden tuotantoproseseissa edellyttää, että tartuntatyökalu pystyy asentamaan osat tarkasti. Micro-Epsilonin laserskannereita käytetään niiden kompaktin rakenteen ja integroidun profiililaskennan ansiosta. Ne voidaan helposti asentaa robottiin tai manipulaattoriin.

Lue lisää

The powerful CFO200 True Color recognition sensor from Micro-Epsilon detects 320 colors in 254 color groups to the highest color accuracy with a measurement frequency up to 20 kHz. In addition, the innovative ...

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109