Micro-Epsilon news

Uutta konfokaalista confocalDT IFS2404-2 -anturia käytetään tarkkoihin läpinäkyvien materiaalien etäisyyksien ja paksuuksien mittauksiin. Koska anturin halkaisija on vain 12 mm, se on helppo asentaa myös ahtaisiin tiloihin. Innovatiivinen linssiteknologia mahdollistaa korkean mittaustarkkuuden ja halkaisijaltaan pienen valopisteen. Yhdessä confocalDT 2421/2422 -ohjauselektroniikan kanssa tämä uusi anturi tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen OEM-tarkoituksiin.

Lue lisää

capaNCDT DTV on Micro-Epsilonin kehittämä jarrulevyjen paksuuden mittausjärjestelmä, jota käytetään jarrulevyjen paksuuden vaihtelun tunnistuksessa. Erittäin kestävät monikanava-anturit, kattavalla ohjelmistopaketilla varustetut ohjauselektroniikat ja mobiilikäyttöön tarkoitettu kuljetuslaatikko mahdollistavat monipuoliset mittaustehtävät.

Lue lisää

Työkalujen kiinnitysasennon valvonta työstökoneissa on erittäin tärkeä ja kriittinen mittaustehtävä. Virheellisen työstön ja siitä aiheutuvien korkeiden kustannuksien välttämiseksi on työkalun asento tunnistettava luotettavasti. Tähän käytetään induSENSOR LVP -siirtymäanturia. Tämä kompakti ja kulumaton anturi tuottaa jatkuvan analogisignaalin vetotangon liikkeen mukaisesti, kun työkalu kiinnitetään.

Lue lisää

KRP Mechatec on kehittänyt yhteistyössä Micro-Epsilonin kanssa mittausalustan avaruusteknisten komponenttien tarkkaa lämpölaajenemisen mittausta varten. Mittaukset tehdään Micro-Epsilonin kapasitiivisia siirtymäantureita käyttäen. Ne mittaavat laajenemisen mikroradiaanin tarkkuudella.

Lue lisää

Tuuliturbiinien kunnonvalvonta lisää niiden toimivuutta ja komponenttien ja koneiden käyttöikää. Modernit anturit auttavat pienentämään korjaustarvetta ja optimoimaan huoltovälejä, ei ainoastaan tuulivoimalan osien rakennus- ja valmistusvaiheessa, vaan myös testausvaiheessa ja tuuliturbiinin käytössä.

Lue lisää

Viimeisin Configuration Tools 6.0 -ohjelmisto yhdistää yhdenmukaisuuden, lisätoiminnot ja parannetun helppokäyttöisyyden. Ohjelmisto on nyt saatavilla scanCONTROL- ja gapCONTROL-antureille, ja on siis yhteinen ohjelmistoratkaisu molemmille antureille sekä tukee myös eri aukkotyyppien mittauksia ja arviointeja.

Lue lisää

Uusi colorSENSOR CFO200 -anturi vie CFO-sarjan tehokkaat True Color -värintunnistusanturit uudelle tasolle. Uusi malli on entistä tarkempi, nopeampi, tehokkaampi, minkä lisäksi sen värimuisti on parempi ja siinä on uusia liitäntöjä. Mittaustaajuus on 20 kHz, ja laite tunnistaa erittäin tarkasti 320 väriä 254 väriryhmässä. ColorSENSOR CFO200 -anturia käytetään värintunnistamiseen, värivertailuun, kontrastin mittaamiseen ja paikallaolon tarkkailuun.

Lue lisää

Tuuliturbiineissa laakeri- eli öljyväli on erittäin tärkeä, koska mitä paremmat liukuominaisuudet sitä suurempi on laitoksen tehokkuus ja käyttöikä. Laakeriväliä eli laakerin pinnan ja akselin välistä voiteluaineen täyttämää etäisyyttä valvotaan luotettavasti Micro-Epsilonin induktiivisilla pyörrevirta-antureilla.

Lue lisää

Kapasitiivisia antureita pidetään tarkimpina mahdollisina mittauslaitteina siirtymien, etäisyyksien ja sijainnin mittaamiseen. Niillä saavutetaan alle nanometrin resoluutio. Rakenteeltaan modulaarinen järjestelmä mahdollistaa neljän ylimääräisen mittauskanavan lisäämisen. Tämä järjestelmä erottuu edukseen modulaarisen rakenteen lisäksi sen vuoksi, että se on yksi maailman moderneimmista ohjauselektroniikoista. capaNCDT 6222 -järjestelmää käytetään nopeisiin jopa 20 kHz:n mittauksiin.

Lue lisää

Nauhojen pintakäsittelymateriaalin suhteen värianturijärjestelmän on oltava sekä erittäin tarkka että nopea. Jotta värierot voidaan tunnistaa tarkkuudella ΔE < 0,1, käytetään Micro-Epsilonin colorCONTROL ACS7000 -värinmittausjärjestelmää. Järjestelmä toimii tarkasti ja nopeasti suoraan tuotantolinjalla.

Lue lisää

Induktiivinen eddyNCDT 3060 -mittausjärjestelmä toimii pyörrevirtaperiaatteella ja mahdollistaa nopeat ja tarkat siirtymien mittaukset. eddyNCDT 3060 -järjestelmään voidaan yhdistää yli 400 erilaista anturimallia. Tämä kosketukseton järjestelmä perustuu helppokäyttöisyyteen ja älykkääseen signaalin käsittelyyn. Se vie induktiivisen siirtymämittauksen tehokkuuden uudelle tasolle.

Lue lisää

Uutta optoNCDT 1750LL -laseranturia käytetään metallisten ja strukturoitujen pintojen tarkoissa mittauksissa. Antureiden soikean valopisteen avulla voidaan kompensoida fyysisistä tekijöistä aiheutuvia häiriöitä ja tuottaa vakaita mittausarvoja. Siksi optoNCDT 1750LL -antureita voidaan käyttää sovelluksissa, joissa tavalliset laserpisteanturit ovat toimintakykynsä rajoilla.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109