Micro-Epsilon News

wireSENSOR MK88- ja K100-sarjojen siirtymää mittaavat vaijerivetoanturit pystyvät nyt havaitsemaan entistä suurempia mittausalueita. Niissä on nyt myös CANopen-liittymä. Siirtymää mittaavia vaijerivetoantureita käytetään erityisesti liikkuvissa koneissa. Uudet mallit tarjoavat uudenlaisia metrologisia käyttömahdollisuuksia. Erinomaisen hinta-laatusuhteen ansiosta anturit sopivat hyvin sarjatuotantosovelluksiin.

Lue lisää

interferoMETER IMP-DS ‑sarjan kolme uutta anturia on suunniteltu tarkkaan etäisyyksien mittaamiseen erityisissä käyttökohteissa. Sekä anturit että niiden kaapelit ovat hiukkasettomia, ja niitä voidaan käyttää puhdastiloissa ja tyhjiöissä. Ne tarjoavat mittausarvoja alle nanometrin tarkkuudella ja saatavana on erilaisia versioita: 90 asteen mittauksiin porausrei’issä ja pienissä asennustiloissa, käytettäviksi erittäin suuressa tyhjiössä, jossa on suuri lämpötilavakaus, sekä pieni etäisyysanturi, jonka halkaisija on vain 4 mm.

Lue lisää

colorSENSOR CFO250 on tehokas värianturi, joka sopii erinomaisesti teolliseen värintarkastukseen tuotannossa, jossa edellytetään suurta nopeutta. CFO250-anturissa nopea raakadatan tarjoaminen yhdistyy tehokkaaseen ohjauselektroniikkaan. Raakadata voidaan siirtää suoraan PLC:hen Labissa tai WYZ:ssa jopa 500 Hz:n taajuudella. Reunan tai tason liipaisimet ohjaavat mittauksen kestoa tai mitattujen arvojen määrää.

Lue lisää

Uusi thicknessSENSOR ILD1420LL -järjestelmä tarjoaa entistäkin paremman tarkkuuden, etenkin metallikohteiden paksuusmittauksiin. Käyttövalmis anturijärjestelmä mittaa nauha- ja levymateriaalit kosketuksettomasti. Erityisominaisuutena on anturin ovaalin muotoinen valopiste, jolla saavutetaan entistäkin tarkemmat mittaustulokset teksturoiduilla ja epätasaisilla pinnoilla. Anturijärjestelmiä on saatavilla 10 mm:n ja 25 mm:n mittausalueille ja 200–400 mm:n mittausleveyksille.

Lue lisää

Pyörrevirtaan perustuvat induktiiviset eddyNCDT-sarjan anturit ovat erittäin tarkkoja, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä. Maailman laajin anturivalikoima mahdollistaa niiden käytön monenlaisissa teollisuussovelluksissa. Koska nämä anturit sietävät erinomaisesti öljyä, likaa, painetta ja lämpötiloja ne sopivat hyvin koneisiin ja tuotantolaitoksiin integroitaviksi.

Lue lisää

The new optoNCDT ILR1171-125 laser distance sensor is used for distance measurements up to 270 m and particularly impresses in outdoor measurements. Thanks to the time-of-flight principle and a high measuring rate of up to 40 kHz, this robust sensor achieves a high signal strength and thus delivers stable and precise results even in fog and rain. The high temperature stability allows applications at temperatures from -40 °C to +60 °C. Due to its compact dimensions, the sensor can also be integrated into confined installation spaces.

Lue lisää

The confocalDT IFD2411 measuring system combines most compact design and highest performance with integrated Industrial Ethernet. It offers maximum application flexibility for industrial measurement tasks – both for distance and thickness measurements of transparent objects. Thanks to the integrated Industrial Ethernet interface (EtherCAT), you integrate the full sensor performance directly into the PLC. This opens up numerous possible applications, including in machine building as well as in glass and smartphone production.

Lue lisää

Kompaktit confocalDT IFD2410- ja IFD2415-anturit edustavat konfokaalisten antureiden uutta sukupolvea. Näissä kompakteissa anturijärjestelmissä on integroitu ohjauselektroniikka, mikä helpottaa asennusta huomattavasti. Useat mittausalueet ja tarkkuusluokat mahdollistavat monenlaiset mittaustehtävät, kuten sarjakäytön koordinaattien mittauslaitteissa, tasolasin paksuuden inline-valvonnan ja elektronisten komponenttien testauksen. Jopa 25 kHz:n mittausnopeuden ansiosta dynaamiset mittauksen onnistuvat luotettavasti.

Lue lisää
30.05.2023

Huippuanturit 2023

Vuonna 2023 esittelemme innovatiiviset anturit ja järjestelmät teolliseen laadunvalvontaan: seuraavan sukupolven konfokaaliset anturijärjestelmät, tarkat interferometrit kiekon paksuuden mittaamiseen, tehokkaat 3D-inline-anturit ja laserskannerit, edistyneet kuituoptiikka-anturit automaatioon sekä nopeat laseretäisyysanturit ulkona käytettäväksi.

Lue lisää

Jos asennus edellyttää pitkän kantaman mittauksia, käytetään Micro-Epsilonin pitkän kantaman laserantureita. Uusi optoNCDT 1760-1000 mittaa tarkasti jopa 2 metrin etäisyydeltä ja nopeasti jopa 7,5 kHz:iin saakka. Tässä anturissa on myös reaaliaikainen pinnan kompensaatio, joka mahdollistaa tarkat tulokset useilla eri pinnoilla.

Lue lisää

Micro-Epsilon tarjoaa nyt vankan ja kapasitiivisen capaNCDT 6228 ‑anturijärjestelmän siirtymä- ja etäisyysmittauksiin ympäristön lämpötilan ollessa jopa +800 °C. Sen suuri lämpötilavakaus ja poikkeuksellisen korkea lineaarisuus mahdollistavat tarkat tulokset myös haastavissa ympäristöolosuhteissa.

Lue lisää

Tulevaisuuden teollisessa tuotannossa ovat ensisijaiset tärkeitä seuraavat ominaisuudet: miniatyrisointi, integroinnin helppous, yhteensopivuus, skaalattavuus ja korkea suorituskyky – sekä suurempi tarkkuus. Uudet interferometrit tarjoavat ennennäkemätöntä tarkkuutta teollisissa etäisyys- ja paksuusmittauksissa. Esittelemme myös uuden tuotteen: tarkat konfokaaliset integroidut anturit. Niiden korkea suorituskyky ja erinomainen hinnan ja suorituskyvyn suhde sarjatuotantosovelluksissa tekevät vaikutuksen.

Lue lisää

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109