Induktiivisia siirtymäantureita varten optimoitu ohjauselektroniikka

23.05.2017

Micro-Epsilonin induktiiviset siirtymäanturit ovat jo vuosikymmenten ajan edustaneet luotettavuudeltaan terävintä kärkeä teollisissa mittaussovelluksissa. Uusi induSENSOR MSC7401 -ohjauselektroniikka mahdollistaa DTA-mittareiden (LVDT) ja pian myös LDR-mittareiden ja siirtymäantureiden käytön. Tehokasta yksikanavaista elektroniikkaa suojaa kestävä alumiinikotelo (IP-luokka 67). Käytössä on virta- ja jännitelähtö. Lisäksi uusi ohjauselektroniikka on helppokäyttöinen ja hinta-suorituskykysuhteeltaan erinomainen. Anturin ohjauselektroniikka mahdollistaa monia uusia käyttösovelluksia automaatiotekniikassa ja koneenrakennuksessa.
Micro-Epsilon tarjoaa kattavan valikoiman induktiivisia antureita siirtymän ja sijainnin mittaukseen. Micro-Epsilonin induSENSOR-siirtymäantureita käytetään laajalti automatisoitujen prosessien ja laadunvalvonnan sovelluksissa, testilaitesovelluksissa sekä hydrauliikka- ja pneumatiikkasylintereissä. Induktiivisten siirtymäantureiden vahvuuksia ovat kestävyys, luotettavuus vaativissakin olosuhteissa, hyvä signaalin laatu ja lämpövakaus. Antureita on saatavilla viidessä eri sarjassa. Nämä perusmallit vastaavat erilaisia asiakaskohtaisia vaatimuksia.
Tuotevalikoima kattaa laitteita tavallisista LVDT-antureista ja induktiivisista integroidulla ohjauselektroniikalla varustetuista antureista aina asiakaskohtaisiin korkeiden tuotantomäärien versioihin. LVDT-antureissa on mäntä, joka liikkuu vapaasti anturin kotelossa. Mäntä on yhteydessä mitattavaan kohteeseen langalla, joka välittää kohteen liikkeen. Anturin mittausprosessi tapahtuu kosketuksettomasti, jolloin osat eivät kulu. Siirtymäanturit on suunniteltu erityisesti suuria tuotantomääriä edellyttäviin sovelluksiin, ja niitä käytetään etupäässä esim. liikkeiden, siirtymien, sijaintien, liikematkojen ja poikkeamien mittauksiin ajoneuvoissa, koneissa ja järjestelmissä.
LDR-sarjan anturit ovat lyhyitä, kompakteja ja halkaisijaltaan pienikokoisia. Micro-Epsilonin LDR-antureissa on mäntä, ja niitä voidaan käyttää jopa 160 °C:n lämpötilassa. Nämä edulliset LDR-anturit soveltuvat erityisen hyvin teollisiin sovelluksiin, joissa tuotantomäärät ovat suuria ja tilaa on vähän.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109