Lisää joustavuutta pyörrevirtaperiaatteella toimivilla induktiivisilla antureilla

31.08.2017

Micro-Epsilon on jo vuosikymmenten ajan ollut pyörrevirtateknologian edelläkävijä. Pyörrevirtaperiaatteella toimivat induktiiviset siirtymäanturit tuottavat tarkkoja tuloksia ja kestävät painetta, likaa ja öljyä. M12-koteloinnin lisäksi kompakti eddyNCDT 3001 -pyörrevirta-anturi on saatavilla nyt myös M18-koteloinnilla sekä 6 mm:n ja 8 mm:n mittausalueilla. Nämä vaihtoehdot avaavat uusia käyttömahdollisuuksia. Antureiden suojausluokka on IP67, joten niitä voidaan käyttää automaatiossa, koneenrakennuksessa ja konesuunnittelussa. Lisäksi nämä anturit ovat lämpötilakompensoituja jopa 70 °C:een saakka. Ne ovat helppokäyttöisiä ja niiden hinta-laatusuhde on erinomainen, joten ne sopivat erityisen hyvin OEM-sovelluksiin ja sovelluksiin, joissa tuotantomäärät ovat suuria. Suuren mittaustarkkuuden, lineaarisuuden ja korkean 5 kHz:n taajuusvasteen ansiosta ne ovat omaa luokkaansa tavallisiin saman hintaluokan induktiivisiin antureihin verrattuna. eddyNCDT-anturit on tehdaskalibroitu ferromagneettisia ja ei-ferromagneettisia kohteita varten.

Uusi M18-koteloinnilla sekä 6 mm:n ja 8 mm:n mittausalueilla varustettu anturi on saatavilla vuoden 2017 syyskuun puolivälistä alkaen.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109