Uutta: Erittäin tarkat ja kompaktit konfokaaliset anturit OEM-sovelluksiin.

09.10.2018

Konfokaaliset confocalDT IFS2404-2 -siirtymäanturit on suunniteltu erittäin tarkkoja etäisyyden, sijainnin ja paksuuden mittauksia varten. Anturin halkaisija on vain 12 mm, joten se voidaan asentaa myös ahtaisiin tiloihin. Antureissa käytetty linssiteknologia mahdollistaa korkean erottelukyvyn pienellä valopisteellä. Yhdessä konfokaalisen confocalDT 242x -ohjauselektroniikan kanssa anturi tarjoaa erinomaisen hinta-laatusuhteen erityisesti sovelluksiin, joissa tuotantomäärät ovat suuria.

Micro-Epsilonin ConfocalDT 2421- ja 2422-ohjauselektroniikat asettavat uudet teollisuusstandardit tarkalle konfocal-mittaustekniikalle. Konfocal-mittausjärjestelmiä on saatavilla yksi- ja kaksikanavaisina versioina, ja ne ovat edullinen ratkaisu etenkin sovelluksiin, joissa tuotantomäärät ovat suuria. Järjestelmä toimii kosketuksettomasti, joten se ei kulu. CCD-tekniikan aktiivinen valotusajan säätö mahdollistaa tarkan ja nopean pinnan korjauksen muuttuvilla pinnoilla.
Tiedot lähetetään reaaliaikaisesti EtherCAT-käyttöliittymän kautta. Paksuuden kalibrointitoiminto mahdollistaa tarkat paksuuden mittaukset koko anturin mittausalueella.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109