UUTTA: Maailman pienimmät vaijerivetoanturit

06.02.2019

Micro-Epsilonin uuteen wireSENSOR MT -sarjaan kuuluu erittäin kompakteja siirtymämittaukseen tarkoitettuja vaijerivetoantureita, jotka voidaan integroida todella ahtaisiin tiloihin. WSENSOR MT19 -malli on maailman pienin vaijerivetoanturi. Anturin mittausalue ulottuu jopa 40 mm:iin ja vaijerin kiihtyvyys voi olla 60 g, mikä tekee siitä erityisen sopivan sovelluksiin, joissa vaaditaan suurta dynamiikkaa (törmäystestit, simulaattorit tai testauspenkit).
Sarjaan kuuluu kaksi pienoisvaijerivetoanturia - mallit MT33- ja MT56, jotka kattavat jopa 130 mm:iin ulottuvan mittausalueen. Mittausalueisiinsa nähden niiden rakenne on pidetty mahdollisimman pienenä.
Nämä kolme kestävällä alumiinikotelolla varustettua pienoisvaijerivetoanturia soveltuu ihanteellisesti teollisiin sovelluksiin. Kotelon kaksi poraureikää ja mittausvaijeriin kiinnitetty integroitu kiinnityssilmukka mahdollistavat nopean ja helpon asennuksen.

Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109