Älykäs pyrometri tunnistaa kuumat alueet automaattisesti

19.11.2019

Älykäs alueiden tunnistuksella varustettu thermoMETER TIM 8 -pyrometri yhdistää kestävän pyrometrin ja lämpökameran hyödyt. Se erottuu edukseen erinomaisen optisen resoluutionsa ja moottoroidun tarkennuksensa ansiosta, jolla linssin tarkennus voidaan tehdä etäohjauksella. Kun ennalta määritetty kynnysarvo on saavutettu, hälytys voidaan antaa integroidun prosessiliitännän kautta. Tätä älykästä pyrometriä käytetään muun muassa sähkökaappien valvontaan, prosessin ohjaukseen sekä leipomotuotteiden ylikuumenemisen tunnistukseen.

ThermoMETER TIM 8 -pyrometri on kompakti, joten se voidaan integroida myös ahtaisiin asennustiloihin. Se on suunniteltu itsenäiseen toimintaan ilman tietokonetta. Käyttö on intuitiivista ja tapahtuu ilman konfigurointiohjelmistoa. Tiedot lähetetään suoraan analogilähdön kautta, mikä tarkoittaa, että pyrometri sopii erinomaisesti OEM-sarjatuotantosovelluksiin. Galvaanisella erotuksella varustettu teollisuusliitäntä ja kolme rele- ja analogilähtöä sekä kattavat lisävarusteet kuten ilmanpuhdistuskaulukset, suojaikkunat ja jäähdytyskotelot ovat saatavilla valinnaisina.

Hyödyt

  • Autonominen toiminta
  • Automaattinen kuumien ja kylmien alueiden tunnistus
  • Pintojen mittaus teollisuussovelluksissa
  • Entistä parempi prosessiluotettavuus
  • Yksinkertainen prosessi-integrointi 4-20 mA:n analogilähdöllä
  • Materiaalisäästöt
  • Kustannussäästöt
  • Sisältää konfigurointiohjelmiston

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109