Maksimaalista tarkkuutta: nanometrin tarkkuudella toimiva interferoMETER

17.09.2020

Uudet valkoisen valon IMS5x00-interferometrit vievät teollisen etäisyyden ja paksuuden mittauksen korkeimmalle mahdolliselle tasolle. Niiden resoluutio on alle 30 pikometriä, joten ne ovat tarkempia kuin aikaisemmat optiset mittauslaitteet. Valittavana on kolme eri mallia sovelluksesta riippuen:  IMS5400-DS-malli tarkkoihin ja teollisiin etäisyyden mittauksiin, IMS5400-TH-malli tarkkoihin paksuuden mittauksiin sekä tyhjiösovelluksiin sopiva IMS5600-DS-malli etäisyyden mittaamiseen alle nanometrin tarkkuudella.
Näissä antureissa on kestävät metallikoteloinnit ja erittäin joustavat kaapelit, sillä ne on suunniteltu teollisiin mittaussovelluksiin. Micro-Epsilonin interferoMETER-järjestelmään kuuluu ohjauselektroniikka, anturi ja kaapeli.
Useat analogiset ja digitaaliset käyttöliittymät kuten EtherNet ja EtherCAT mahdollistavat helpon liitännän. Alkuvaiheen ja parametrien asetusten konfiguroinnit tehdään käyttäjäystävällisen web-liittymän kautta.

Hyödyt

  • Absoluuttista etäisyyden mittausta nanometrin tarkkuudella
  • Etäisyydestä riippumaton paksuuden mittaus
  • Luokkansa paras: Alle 30 pikometrin resoluutio (IMS5600-DS)
  • Yksinkertaiset parametriasetukset web-liittymän kautta
  • Teollisuuskäyttöön optimoidut anturit kestävällä metallikoteloinnilla ja joustavilla kaapeleilla
  • Tyhjiösovelluksiin sopivat anturit ja kaapelit (IMS5600-DS)

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109