Uusi ratkaisu tarkkaan paksuuden inline-mittaukseen

24.05.2021

Uudet thicknessGAUGE-mallit ovat kattavia järjestelmiä nauha- ja levymateriaalien paksuuden kosketuksettomiin inline-mittauksiin. Erilaisiin anturiteknologioihin perustuvat versiot tarjoavat monipuoliset sovellusmahdollisuudet. Pinnasta, materiaalista tai edellytetystä tehokkuusluokasta riippuen käytetään joko laserkolmiomittausantureita, laserprofiiliskannereita tai konfokaalisia antureita.

Järjestelmä on suunniteltu paksuuden mittaukseen 2–25 mm:n alueella ja se tarjoaa ainutlaatuisen 3-in-1-yhdistelmän. Järjestelmään kuuluu sähkömekaanisella käyttölaitteella varustettu lineaarinen yksikkö, joka mahdollistaa mittaukset kiinteässä tai liikkuvassa tilassa. Lisäksi thicknessGAUGE-järjestelmässä on automaattinen kalibrointiyksikkö, joka kompensoi lämpötilan vaikutukset. Siinä on myös monitoimi-kosketuspaneelilla varustettu IPC, joka on varustettu monipuolisella thicknessCONTROL-ohjelmistopaketilla.

Järjestelmissä on erittäin kattava ohjelmistopaketti, joka on erinomainen tässä laiteluokassa. Siihen sisältyy tehokas signaalin käsittely, joka tekee mittausarvoista tarkkoja ja vakaita, artikkelitietokanta ja SPC-paketti. Lisäksi se tarjoaa mittauslaitteiston ominaisuuksien täysin automaattisen dokumentoinnin, joustavan käyttöliittymän tuotantolinjaan kytkemiseksi sekä tiedonsiirron joko Ethernetin, EtherNet/IP:n, PROFINETin tai EtherCATin välityksellä.

Hyödyt

  • Erittäin monipuolinen materiaalien suhteen erilaisten mittausperiaatteiden ansiosta.
  • Täysin automaattinen kalibrointi
  • Liikkuu lineaariakselilla
  • Integroitu ohjelmisto
  • Inline-integroitavissa
  • Soveltuu sarjatuotantosovelluksiin

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109