Kiinnitettävät pyörrevirta-anturit laajentavat tuotevalikoimaa

27.07.2021

Micro-Epsilon on kehittänyt eddyNCDT ES-U1-T- ja ES-U3-T-anturit lyhyille 1 ja 3 mm:n mittausalueille. Ne on suunniteltu puristusasennusta varten, eikä niissä ole kierrettä. Näin kaapeliin ei kohdistu kiertorasitusta usein toistuvasta kiertämisestä. Antureissa on määritetty kiinnityskohta joka minimoi lämpölaajenemisen mittaussuuntaan, jolloin saavutetaan hyvä lämpötilavakaus.
Vetämällä ja työntämällä saat anturit helposti kytkettyä tehokkaisiin ohjauselektroniikkoihin, kuten eddyNCDT 3060 -siirtymänmittausjärjestelmään. Ohjauselektroniikassa yhdistyvät korkea tarkkuus, nopeus ja lämpötilavakaus.
Induktiiviset anturit määrittävät siirtymää, etäisyyttä, sijaintia, akselin liikettä ja välejä erittäin tarkasti. eddyNCDT 3060 sopii erinomaisesti vaativiin ympäristöihin, joissa tarvitaan tarkkoja tuloksia, kuten esimerkiksi tehtaisiin ja koneenrakennukseen, autoteollisuuteen, automaatioteknologian tarpeisiin ja testauspenkkeihin. DT3061-ohjauselektroniikka mahdollistaa 5-pistelinearisoinnin, jonka avulla mittaustarkkuus saadaan entistäkin paremmaksi. Lisäksi DT3061:ssä on kytkentä- ja lämpötilalähdöt, ja sillä voidaan tallentaa useita ominaisarvokäyriä. Parametrien asetus tapahtuu Ethernet-liitännän kautta käytettävässä nykyaikaisessa ja helppokäyttöisessä web-käyttöliittymässä.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109