optoNCDT 1900: Seuraavan sukupolven laseranturit

30.11.2021

Micro-Epsilonin optoNCDT 1900 -laseranturit mahdollistavat tarkat siirtymä-, etäisyys- ja asentomittaukset. Anturit on suunniteltu tehdasautomaation dynaamisiin prosesseihin sekä 3D-tulostuksen ja koordinaattimittauslaitteiden erittäin tarkkoihin sovelluksiin. Niitä voidaan käyttää aina, kun tarvitaan suurta nopeutta, tarkkuutta ja kompaktia rakennetta. Laserpistemallit mahdollistavat tarkkojen yksityiskohtien ja rakenteiden havaitsemisen, kun taas laserviiva-anturit (LL) on optimoitu metallipinnoille ja kuviopinnoille. Kaksivaiheinen mittausten keskiarvotustoiminto takaa parhaan mahdollisen vakauden ja tarkan signaalikulun myös pykäläkohdissa ja reunoilla.
Toinen optoNCDT 1900 -laserantureiden etu on niiden kehittynyt muuttuvien pintojen korjaustoiminto, joka ohjaa automaattisesti kohdistusta vaativilla pinnoilla, joiden valonheijastuskyky vaihtelee, parhaan tuloksen saamiseksi. Koska anturi pystyy kompensoimaan ympäristön valon jopa 50 000 luksiin asti, anturia voidaan käyttää myös voimakkaasti valaistuissa ympäristöissä.

Erityisominaisuudet

  • Suunniteltu metallipintojen, karkeiden pintojen ja kuvioitujen pintojen etäisyysmittauksiin
  • Pieni, ovaalinmuotoinen valopiste kompensoi pienimmätkin epätasaisuudet
  • Älykkäät ohjelmistoalgoritmit takaavat erityisen tarkat tulokset
  • Ihanteellinen valinta tehdasautomaatioon, elektroniikkatuotantoon, robotiikkaan ja autoteollisuuteen

Saatavilla olevat mittausalueet laserpisteillä
2, 10, 25, 50, 100, 200 ja 500 mm
Saatavilla olevat mittausalueet laserviivoilla
2, 10, 25 mm

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109