3D-tilannekuva-anturi 3D-mittauksiin ja suurten kohteiden pinnantarkastukseen

26.04.2022

Käyttämällä surfaceCONTROL 3D 2500 -tilannekuva-anturia voidaan mitata suuria, kooltaan jopa 650 x 495 mm:n hajaheijastavia kohteita. Anturin toiminta perustuu reunojen projektioiden mittaamiseen geometristen 3D-mittausten suorittamiseksi ja 3D-muotojen tunnistamiseksi ja pintojen tarkistamiseksi. Sitä voidaan käyttää sekä tuotantolinjalla että erillisenä testausympäristöissä. Laitteen hyötyihin kuuluvat laaja mittausalue ja suuri, jopa 300 mm:n mittausalueen syvyys. Lisäksi 3D-anturi mahdollistaa jopa 3,0 µm:n toistettavuuden.
Mittausjärjestelmään kuuluu 3D-anturi ja SC2500-ohjauselektroniikka. Se mahdollistaa 3D-tietojen nopean arvioinnin ja lähettämisen Gigabit Ethernetin kautta. 2D/3D Gateway II:n kautta tiedot voidaan lähettää jopa EtherNet/IP:n, PROFINETin tai EtherCATin kautta. Integroiminen kolmannen osapuolen ohjelmistoon on mahdollista myös GigE Visionin kautta. Ohjelmistopakettiin sisältyy myös kattava SDK asiakasohjelmistojen integrointiin. Mittaustehtäviä varten on saatavilla myös tehokkaat 3DInspect- ja DefMap3D-ohjelmistotyökalut sekä tarkistustyökalut.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109