Laser-ristikkotähtäimellä ja videomoduulilla varustetut infrapunalämpötila-anturit

Videolämpömittari erittäin korkeissa lämpötiloissa tehtäviin mittauksiin
thermoMETER CTVideo
Videolämpömittari erittäin korkeissa lämpötiloissa tehtäviin mittauksiin

thermoMETER CTVideo ja CSVideo-videopyrometrit mittaavat lämpötila-alueella 50 - 2200°C ja soveltuvat sen vuoksi erinomaisesti korkean lämpötilan käyttökohteisiin. Jopa vain 1 ms:n vasteaikojen ansiosta niiden integrointi prosesseihin voidaan tehdä nopeasti ja helposti. ”Vario” linssit mahdollistavat tarkentamisen portaattomasti 90 mm:n mittausetäisyydestä alkaen. Ne pystyvät mittaamaan luotettavasti jopa pienimpiä, kooltaan 0,5 mm:n kohteita.

Ominaisuudet
  • Mittauskentän säätö voidaan tehdä käyttämällä video-moduulia ja laser-ristikkotähtäintä rinnakkain (mittausalue alkaen 0,5 mm)
  • Voidaan käyttää jopa 70 °C lämpötiloissa ilman lisäjäähdytystä
  • Voi mitata kuumia metalleja, keramiikkaa ja komposiittimateriaaleja
  • Automaattinen kuvanottotoiminto prosessinvalvontaan ja vastaavaan dokumentointiin
Klapper_thermoMETER-CTVideo-M1-M2_500x250

Infrapunavideolämpömittari CTVideo M1/M2 tarjoaa videotähtäimen ja lasertähtäimen rinnakkaiskäytön mahdollistaen parhaan lopputuloksen. 1,0 µm ja 1,6 µm aallonpituuksien ansiosta anturi mittaa metallien tai keramiikan lämpötiloja luotettavasti ja vähentää mahdollisia mittavirheitä pienen tai tuntemattoman emissiokertoimen pinnoilla.

Klapper_thermoMETER-CTVideo-M3_500x250

Infrapunavideolämpömittari CTVideo M3/M2 tarjoaa videotähtäimen ja lasertähtäimen rinnakkaiskäytön mahdollistaen optimaaliset mittausaluesäädöt. 2,3 µm aallonpituuden ansiosta anturi mittaa metallien tai komposiittimateriaalien lämpötiloja luotettavasti ja vähentää mahdollisia mittavirheitä pienen tai tuntemattoman emissiokertoimen pinnoilla.

Klapper_thermoMETER-CS-Video-M2_500x250

Videopyrometrin lämpömittari CSvideo M2 yhdistää innovatiivisen lasertähtäimen videomoduuliin. Se mahdollistaa luotettavan ja tarkan kohdistamisen vaikeasti kuvattavilla alueilla ja tapauksissa, joissa mitattava kohde on niin kuuma, että laserkohdistus ei ole enää nähtävissä. CSVideo on varustettu integroidulla ohjauselektroniikalla. Koska kaikki elektroniikka on anturissa, CSVideo on erityisen sopiva ahtaisiin sovelluksiin.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109