Uusi C-Box/2A: digitaalisten anturisignaaleiden muunto ja arviointi

19.01.2017

Digitaalisten anturisignaalien nopea muuntaminen analogiarvoiksi on optimoitu uudella ja kompaktilla C-Box/2A-ohjauselektroniikalla, joka mahdollistaa kahden optoNCDT 2300 -laserantureilta saadun digitaalisen tulosignaalin D/A-muunnon. Lisäksi yksittäisiä mittauksia voidaan arvioida synkronoidusti. Paksuus, halkaisija, kallistuskulma, portaat ja kaltevuus voidaan nyt laskea suoraan ja lähettää joko digitaalisena tai analogisena arvona.
Anturisignaalit voidaan lähettää kahden analogilähdön kautta (Ethernet tai USB). C-Box/2A-ohjauselektroniikkaa ja kytkettyä anturia ohjataan web-liittymän kautta. Keskiarvoistustoiminnot, paksuus, halkaisija, portaat ja kallistukset voidaan laskea. D/A-muunto suoritetaan 16 bittisenä ja enintään 70 kHz:n taajuudella.

Erikoistoiminnot:

  • Automaattinen anturin tunnistus
  • Tulot: 2 RS422-tuloa antureille, digitaalinen tulo mittausarvojen käsittelyyn, liipaisintulo
  • Mittausarvojen lähetys Ethernetin, USB:n tai analogiliitännän kautta, 2 analogilähtöä (skaalattavissa), virtalähtö 4–20 mA, jännitelähtö 0–5 V, 0–10 V, ±5 V, ±10 V
  • 2 kytkentälähtöä antureille tai C-Box/2A-tilalle

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109