Yhteystiedot
Lataukset

optoCONTROL CLS1000

Tehokas ohjauselektroniikka teollisuussovelluksiin

Tehokas optoCONTROL CLS1000-ohjauselektroniikka teollisuussovelluksiin

CLS1000-ohjauselektroniikasta on saatavilla viisi eri versiota: CLS1000-QN antivalentilla toiminnolla (normaalisti auki / normaalisti kiinni), CLS1000-2Q kahdella kytkentälähdöllä, CLS1000-OC optoerottimella, CLS1000-AU jännitelähdöllä ja CLS1000-AI virtalähdöllä. Kukin malli on saatavilla NPN-, PNP- tai vuorovaiheversioina. Kaikki ohjauselektroniikat ovat saatavilla triggauksella tai ilman.

Ohjauselektroniikan valinta

CLS1000-QN-sarjan ohjauselektroniikat tarjoavat kaksi antivalenttia kytkentälähtöä (normaalisti auki / normaalisti kiinni). Näitä malleja käytetään etupäässä turvallisen käyttöön sovelluksissa, joissa johtimen katkeaminen on varmistettava. Jopa seitsemän opetustilan ansiosta ohjauselektroniikat on helppo säätää niin tarkasti, että pienimmätkin rakenteet tunnistetaan reflex- tai lähetintilassa. NPN-, PNP- ja PP-kytkentöjen lisäksi saatavilla on useita triggaus vaihtoehtoja.

Ominaisuudet

 1. Kaksi antivalenttia kytkentälähtöä Q ja QN

 2. Kytkettävä NPN, PNP, PP

 3. Turvallinen käyttö johtimen katketessa antivalentin kytkentälähdön ansiosta

CLS1000-2Q-ohjauselektroniikkasarjassa on kaksi itsenäistä kytkentälähtöä, jotka voidaan asettaa haluttuun lähtökytkentään, kuten NPN, PNP tai PP. Nämä mallit tarjoavat erinomaista joustavuutta kaikissa sovelluksissa. Esimerkiksi mittausjärjestelmää voidaan käyttää kahden eri mittauskohteen luotettavaan tunnistukseen ja niitä vastaava kytkentälähtö voidaan asettaa erikseen kullekin kohteelle. Jopa seitsemän opetustilan ansiosta ohjauselektroniikat on helppo säätää niin tarkasti, että pienimmätkin rakenteet tunnistetaan reflex- tai lähetintilassa. Lisäksi saatavilla on useita triggaus vaihtoehtoja.

Ominaisuudet

 1. Kaksi itsenäisesti säädettävää kytkentälähtöä

 2. Kytkettävissä NPN, PNP, PP

 3. Kaksi itsenäistä kytkentäraja-arvoa

CLS1000-OC-ohjauselektroniikkasarjassa on integroitu optoerotin jolla voidaan tehdä potentiaalivapaa kytkentä. Optoerotin muodostaa galvaanisen erotuksen sisäisen piirin ja lähtöpiirin välille. Ohjauselektroniikoissa on jopa seitsemän opetustilaa, minkä ansiosta ne on helppo säätää niin tarkasti, että pienimmätkin rakenteet tunnistetaan reflex- tai lähetintilassa. Lisäksi saatavilla on useita triggaus vaihtoehtoja.

Ominaisuudet

 1. Optoerotinlähtö potentiaalivapaata kytkentää varten

 2. Kytkettävissä NPN, PNP, PP

 3. Lähtöpiirin galvaaninen erotus

CLS1000-AU-sarjan ohjauselektroniikoissa on analogilähtö, joka on vapaasti skaalattavissa alueella 0 ... 10 V. Se sopii erinomaisesti yksinkertaiseen signaalin käsittelyyn ja analogisten arvojen muuntamiseen. Analogilähtö toimii intensiteettilähtönä ja on hajonnan ansiosta erittäin herkkä. Analogilähdön lisäksi ohjauselektroniikoissa on ylimääräinen kytkentälähtö. Näin mallit ovat mahdollisimman joustavia monenlaisissa sovelluksissa. Ohjauselektroniikoissa on jopa yhdeksän opetustilaa, minkä ansiosta ne on helppo säätää niin tarkasti, että pienimmätkin rakenteet tunnistetaan reflex- tai lähetintilassa. Lisäksi saatavilla on useita triggaus vaihtoehtoja.

Ominaisuudet

 1. Vapaasti skaalautuva analogilähtö

 2. Jännitealue 0 ... 10 V

 3. Intensiteettilähtönä toimiva analogilähtö

 4. Analogilähtö ja kytkentälähtö

 5. Kytkettävissä NPN, PNP, PP

CLS1000-AI-sarjan ohjauselektroniikoissa on analogilähtö, joka on vapaasti skaalattavissa alueella 0 ... 20 mA tai 4 ... 20 mA. Tämä malli sopii parhaiten yksinkertaiseen signaalinkäsittelyyn ja analogisten arvojen muuntamiseen. Analogilähtö toimii intensiteettilähtönä ja on hajonnan ansiosta erittäin herkkä. Analogilähdön lisäksi ohjauselektroniikoissa on ylimääräinen kytkentälähtö. Näin mallit ovat mahdollisimman joustavia monenlaisissa sovelluksissa. Ohjauselektroniikoissa on jopa yhdeksän opetustilaa, minkä ansiosta ne on helppo säätää niin tarkasti, että pienimmätkin rakenteet tunnistetaan reflex- tai lähetintilassa. Lisäksi saatavilla on useita triggaus vaihtoehtoja.

Ominaisuudet

 1. Vapaasti skaalautuva analogilähtö

 2. Virta-alue 0 ... 20 mA tai 4 ... 20 mA

 3. Intensiteettilähtönä toimiva analogilähtö

 4. Analogilähtö ja kytkentälähtö

 5. Kytkettävissä NPN, PNP, PP

OLED-näyttö helppoa ja nopeaa konfigurointia varten

Käyttöönotto tehdään suoraan ohjauselektroniikan kautta tai ulkoisella opetuksella. Kaikki ohjelmointivaihteet, tilanäytöt sekä asetetut arvot ja toiminta-arvot näytetään kahdella 4-numeroisella digitaalinäytöllä.

Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.