Yhteystiedot
Lataukset

optoCONTROL CFS

CFS-anturit integroidulla kuituoptiikalla

Kestävät CFS-valokuituanturit teollisuussovelluksiin

optoCONTROL CLS1000 -ohjauselektroniikkojen käyttö edellyttää antureita, joita käytetään mittauspisteessä. Antureita voidaan yhdistellä eri tavoin mittaustehtävästä riippuen. Laadukkaat kuituoptiikalla varustetut anturit mahtuvat pieniin asennustiloihin ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista. Näiden ominaisuuksien ansiosta ne kestävät erinomaisesti mekaanista rasitusta ja ankaria olosuhteita, kuten korkeita lämpötiloja. Anturia voidaan käyttää ahtaissa paikoissa, sillä sen pää ei tarvitse kuin vähän tilaa.

Läpinäkyvien ja osittain läpinäkyvien kohteiden lisäksi lähetinanturit sopivat erinomaisesti alueen tunnistukseen, turvavaloverhoksi, kokojen ja halkaisijoiden tunnistamiseen, toleranssien tarkistukseen ja reunan sijainnin tunnistukseen. Anturin ryhmittely lähetetyn valon tilaan (180:0) yhdistettynä CLS1000-sarjan tehokkuuteen tuottaa luotettavat tulokset. Mitattavan kohteen ja valokuituanturin muuttuva etäisyys ei vaikuta mittaustulokseen. Lähetinanturia voidaan käyttää yleislaitteena, mutta se sopii myös asiakaskohtaisiin sovelluksiin.

Ominaisuudet

  1. Pitkä, jopa 2 000 mm:n etäisyys lähetin- ja vastaanotinyksikön välillä

  2. Mitattavan kohteen tarkkaa asemointia ei tarvita

  3. Yksinkertainen ja tilaa säästävä asennus

  4. Malleja ulkoisella kierteellä ja ilman

Laadukkaat reflex-anturit ja tehokkaat CLS100-sarjan ohjauselektroniikat tarjoavat entistäkin tarkempaa erilaisten kohteiden ja rakenteiden tunnistusta. Jopa 430 mm:n tunnistusalueen lisäksi 0°:0°-mittausryhmittely mahdollistaa käytön monissa erilaisissa sovelluksissa, kuten täyttötason valvonnassa, kohteiden asennon ja sijainnin tunnistuksessa sekä mittauspäänä. Reflex-anturia voidaan käyttää yleislaitteena, mutta se sopii myös asiakaskohtaisiin sovelluksiin.

Ominaisuudet

  1. Jopa 430 mm:n tunnistusalue

  2. Versioita valonauhalla ja 90° lähdöllä

  3. Yksinkertainen ja tilaa säästävä asennus

  4. Malleja ulkoisella kierteellä ja ilman

Erilaisia anturiversioita erilaisiin toimintatiloihin

Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.