Yhteystiedot
Lataukset

induSENSOR MSC7x0x

Sopii erinomaisesti teollisuuden mittaustehtäviin

Yleiskäyttöiset ohjauselektroniikat induktiivisille siirtymäantureille

MSC-ohjauselektroniikat on suunniteltu käytettäväksi LVDT- ja LDR-mittarien ja siirtymäanturien kanssa. Kestävän ja kompaktin alumiinikotelon ansiosta ohjauselektroniikat sopivat erinomaisesti teollisiin mittaussovelluksiin. Suuri valikoima yhteensopivia, induktiivisia siirtymäantureita ja mittareita sekä erinomainen hinta/laatusuhde avaavat lukuisia sovellusmahdollisuuksia automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa.

logo

Ominaisuudet

 1. Yleiskäyttöinen – yhteensopiva LVDT- ja puolisilta-antureiden kanssa
 2. Korkea resoluutio ja lineaarisuus
 3. Edulliset monikanavaratkaisut
 4. Erinomainen valinta koneenrakennuksen ja automaation sarjatuotantosovelluksiin
 5. Nopea parametrien asetus painikkeilla tai ohjelmistolla
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Käyttöliitymä- ja signalointiyksiköt

MSC7401-ohjauselektroniikkaa käytetään Micro-Epsilonin mittareiden ja siirtymäantureiden kytkemiseen. IP67-suojatun kestävän alumiinikotelonsa ansiosta tämä yksikanavainen ohjauselektroniikka on erinomainen valinta teollisiin mittaussovelluksiin. Suuri valikoima yhteensopivia, induktiivisia siirtymäantureita ja mittareita sekä erinomainen hinta/laatusuhde avaavat lukuisia sovellusmahdollisuuksia automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa. Ohjauselektroniikan asetukset on helppo tehdä painikkeita tai ohjelmistoa käyttäen.

Ominaisuudet

 1. 1-kanavainen ohjauselektroniikka

 2. Kompakti ja kestävä alumiinikotelointi (IP67)

 3. Liittimellä ja kaapelin läpivientieristimillä varustetut mallit

Uusi MSC7802-ohjauselektroniikka on suunniteltu käytettäväksi LVDT- ja LDR-mittarien ja siirtymäanturien kanssa. Erityisesti monikanavasovelluksien osalta laitteen erinomainen hinta/laatusuhde mahdollistaa useita käyttösovelluksia automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa. Ohjauselektroniikassa on väyläliitin, joka tekee johdotuksesta huomattavasti helpompaa. Parametrien asetus tapahtuu helposti painikkeilla tai ohjelmistolla.

Ominaisuudet

 1. 2-kanavainen ohjauselektroniikka

 2. Kompakti ja kestävä alumiinikotelointi (IP67)

 3. Liittimellä ja kaapelin läpivientieristimillä varustetut mallit

MSC7602-ohjauselektroniikka on suunniteltu käytettäväksi DTA- (LVDT) ja LDR-mittarien ja siirtymäanturien kanssa. Laitteen erinomainen hinta/laatusuhde mahdollistaa useita käyttösovelluksia automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa. Tämän ansiosta ohjauselektroniikka sopii erittäin hyvin monikanavasovelluksiin. Laitteen takaosan väyläliitin helpottaa johdotusta huomattavasti. Ohjauselektroniikan asetukset on helppo tehdä painikkeita/LED-valoja tai ohjelmistoa käyttäen.