Yhteystiedot
Lataukset

optoNCDT 1220

Kompakti ja kevyt
Täysin integroitavissa
Tarkka ja edullinen

Kompaktit laseranturit automaatiokäyttöön

optoNCDT 1220 on sarjan perusmalli, joka on tarkoitettu teollisuusautomaatioon. Tämä kompakti laserkolmiomittausanturi mittaa tarkasti siirtymää, etäisyyttä ja sijainnin. Anturin hinta-laatusuhde on erinomainen, joten se soveltuu oivallisesti mittaustehtäviin, joissa määrät ovat suuria. Tämän vuoksi anturia voidaan käyttää kaikilla automaatioteknologian aloilla, kuten koneenrakennuksessa tai elektroniikan tuotannossa.

logo

Ominaisuudet

  1. Mittausalueet (mm) 10 | 25 | 50 | 100 | 200 | 500
  2. Lineaarisuus alk. 10 µm
  3. Toistettavuus alk. 1 µm
  4. Mittausnopeus 2 kHz
  5. Pienikokoinen integroidulla ohjauselektroniikalla
  6. 2 m:n integroitu anturikaapeli, avoimet päät
  7. Liipaisutulo
  8. Analogilähtö
  9. Uutta: nyt myös RS422-liitännällä
  10. Nopea käyttöönotto ja helppokäyttöisyys
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Erinomainen etäisyyden hallintaan ja asennon valvontaan

OptoNCDT 1220 -anturit sopivat erityisesti suurta nopeutta vaativiin sovelluksiin. Näiden laseranturien korkea suorituskyky ja pienikokoisuus vakuuttavat erityisesti etäisyyden hallintatehtävissä teollisissa tulostimissa, roboteissa ja logistiikkaprosesseissa sekä pakkauskoneiden valvonnassa.

logo

Erinomainen automaatioon ja OEM-integrointiin

OptoNCDT 1220 -laseranturissa yhdistyvät ainutlaatuisella ja tässä anturiluokassa harvinaisella tavalla pieni koko, monikäyttöisyys ja mittaustarkkuus. Korkean toistettavuuden ja säädettävän 2 kHz:n mittausnopeuden ansiosta tämä laseranturi sopii erinomaisesti tarkkaan mittaamiseen. ASC (Active Surface Compensation) tarjoaa vakaan signaalin mittauskohteen väristä tai kirkkaudesta riippumatta. Analogilähdön lisäksi käytettävissä on RS422-liitäntä, jonka kautta etäisyysarvot voidaan lähettää täydellä mittausnopeudella.

Helppo integrointi

Erittäin kompaktin kokonsa ja integroidun ohjauselektroniikkansa ansiosta anturi voidaan myös asentaa ahtaisiin tiloihin. Koska tämä laseranturi on myös kevyt, se soveltuu erinomaisesti sovelluksiin, joissa esiintyy suuria kiihtyvyyksiä, kuten esimerkiksi robottien tarttujiin tai teollisuustulostimiin. Kompaktin muotoilun ja hyvän mittaustarkkuuden ansiosta nämä optoNCDT 1220 -anturit sopivat hyvin OEM-sovelluksiin, joissa määrät ovat suuria.

Käyttöliitymä- ja signalointiyksiköt