Yhteystiedot
Lataukset

optoCONTROL 2520

Tarkka lasermikrometri integroidulla ohjauselektroniikalla

Optinen tarkkuusmikrometri

optoCONTROL 2520 on pienikokoinen lasermikrometri integroidulla ohjauselektroniikalla. Suuri tarkkuus, 46 mm:n mittausalue ja vaihtuvat mittausetäisyydet sopiva moniin sovelluksiin laadun- ja tuotannonvalvonnassa. Mittauskohde voidaan asettaa mihin tahansa paikkaan valoverhon alueella ja etäisyys lähettimen ja vastaanottimen välillä voidaan valita vapaasti.

Saatavissa olevat liitännät ovat Ethernet/EtherCAT ja RS422. Käyttäjäystävällisen web-käyttöliittymän kautta voidaan määrittää asetuksia ja kätevästi näyttää mittaus- ja raja-arvoja sekä käyttää eri mittausohjelmia ja suodatusmenetelmiä. Videosignaalikaaviolla mittaukset voidaan kohdistaa ja määrittää helposti.

logo

Ominaisuudet

  1. Mittausalue: 46 mm
  2. Lineaarisuus: enint. 12 µm
  3. Erottelukyky: enint. 1 µm
  4. Pienikokoinen rakenne integroidulla ohjauselektroniikalla
  5. Useita mittausetäisyyksiä, enintään 2 m
  6. Laserluokka 1M
  7. Käyttöönotto ja asetustenmääritys web-käyttöliittymän kautta
  8. Liitännät: Ethernet/EtherCAT/RS422
  9. Analogilähtö
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Optiset tarkkuusmikrometrit ahtaisiin tiloihin

OptoCONTROL 2520-46 (090) -mikrometri sisältää vastaanottimen, joka on varustettu 90° käännetyllä linssillä. Vastaanottimen litteä rakenne yksinkertaistaa asennusprosessia rajoitetuissa tiloissa. Mitattava kohde voidaan sijoittaa mihin tahansa kohtaa valoverhoa. Lisäksi valonlähteen ja vastaanottimen välinen etäisyys on vapaasti valittavissa jopa 2 metriin asti.

Ainutlaatuinen käyttökonsepti nopeaan käyttöönottoon

OptoCONTROL 2520 -mikrometrejä käytetään intuitiivisen web-liittymän kautta tavallisella verkkoselaimella. Siinä voidaan näyttää lukemia ja raja-arvoja sekä valita käyttöön suodattimia. Lisäksi käytettävissä on videosignaali mittauksen tarkkaa konfigurointia varten. Mittausohjelmien parametrien asetus tapahtuu nopeasti ja intuitiivisesti. Kunkin segmentin, raon tai halkaisijan keskiakseli ja yksittäisten reunojen sijainnit voidaan näyttää.

Modernit liittymät koneisiin ja järjestelmiin integroimista varten