Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön

Uudet tuotteet

Uusi kapasitiivinen capaNCDT 6228 -anturijärjestelmä on tarkoitettu mittaussovelluksiin, joissa ympäristön lämpötila on jopa +800 °C. Jopa neljä CSE/HT-sarjan korkean lämpötilan anturia voidaan kytkeä samaan aikaan tehokkaaseen ohjauselektroniikkaan. Integoitu korkean lämpötilan anturikaapeli kompensoi sähkö- tai magneettikenttien aiheuttamaa häiriötä. Lisäksi mitatut tiedot välitetään sekä analogisesti että digitaalisesti modernien käyttöliittymien, kuten Ethernetin ja EtherCATin, kautta. 

 

OptoNCDT ILR2250-100 -laseretäisyysanturi on suunniteltu etäisyyden tarkkaan mittaamiseen teollisuusympäristöissä. Mittauskohteeseen kiinnitetyn heijastimen avulla voidaan mitata jopa 150 metrin etäisyyksiä. Ilman heijastinta anturi tunnistaa enintään 100 metrin mittausalueet. Integroidulla AUTO-mittaustilalla voidaan mitata luotettavasti myös pimeässä tai osittain heijastavia ja kaukana olevia mittauskohteita. Sen ansiosta ILR2250-antureita voidaan käyttää etäisyyden mittaamiseen monenlaisilta pinnoilta.

Uutta optoNCDT ILR1171-125 ‑laseretäisyysanturia käytetään etäisyyksien mittaamiseen 270 metriin saakka, ja se on erityisen tehokas ulkona tehtävissä mittauksissa. Laserin kulkuaikaan perustuvan menetelmän, infrapunavalon ja jopa 40 kHz:n mittausnopeuden ansiosta saadaan aikaan korkean energian pulsseja jotka mahdollistavat vakaat mittaukset erittäin hyvällä signaalin laadulla. Lisäksi tämä kompensoi ympäristötekijöistä, kuten sumusta tai sateesta aiheutuvia häiriöitä. Suuri lämpötilavakaus mahdollistaa käytön lämpötila-alueella -40 ... +60 °C. Kompaktin kokonsa ansiosta anturi voidaan integroida hyvin pieniinkin asennustiloihin.

Uusi valkoisen valon IMS5400-DS-interferometri avaa uusia mahdollisuuksia teollisessa etäisyyden mittauksessa. Ohjauselektroniikassa on älykäs arviointitoiminto ja se mahdollistaa absoluuttiset mittaukset nanometrin tarkkuudella melko suurella mittauksen aloitusetäisyydellä. Muihin absoluuttisiin optisiin mittausjärjestelmiin verrattuna IMS5400-DS tarjoaa ylivoimaisen yhdistelmän tarkkuutta, mittausetäisyyttä ja mittauksen aloitusetäisyyttä.

confocalDT IFD2415 ja IFD2410 ovat tehokkaita konfokaalisia antureita, joissa on integroitu ohjauselektroniikka. Tilaa säästävä IP65-kotelointi puolestaan mahdollistaa nopean integroinnin laitteisiin ja koneisiin, sillä kuituoptiikkaa ei tarvita. Lisäksi IFD2410 ja 2415 sopivat erinomaisesti tarkkaan etäisyyden ja paksuuden mittaamiseen teollisissa sarjatuotantosovelluksissa. IFD2415-anturia voidaan käyttää myös läpinäkyvien materiaalien mittauksissa ja enintään viiden kerroksen monikerroksisissa paksuuden mittauksissa. CCD-tekniikan aktiivinen valotusajan säätö mahdollistaa nopeat ja vakaat mittaukset monenlaisilta pinnoilta, myös dynaamisissa prosesseissa jopa 25 kHz:iin saakka. Mittausjärjestelmän valointensiteetti on korkea, minkä ansiosta mittaukset onnistuvat nopeasti ja luotettavasti myös tummilta pinnoilta.

Kompakti konfokaalinen IFD2411-mittausjärjestelmä on tehdaskalibroitu järjestelmä teollisiin sarjatuotantosovelluksiin. Siirtymä- ja etäisyysmittauksien lisäksi järjestelmä mahdollistaa myös läpinäkyvien materiaalien paksuuden mittauksen. Konfokaalinen kromaattinen IFD2411-mittausjärjestelmä on kattava kanava, joka sisältää ohjauselektroniikan ja anturin, jonka mittausalueet ovat 1 mm, 2 mm, 3 mm ja 6 mm. Tämä mittausjärjestelmä on ihanteellinen sarjatuotantosovelluksiin.

scanCONTROL 3D -skannereita voidaan käyttää tarkkoihin 3D-inline-mittauksiin useissa sovelluksissa. Skannaukset suoritetaan siirtämällä skanneria tai kohdetta. Pienen painonsa ansiosta skannerit soveltuvat erinomaisesti sekä robottisovelluksiin että tuotannon inline-seurantaan. Näille 3D-laserskannereille on ominaista suuri dynamiikka, erinomainen tarkkuus ja kompakti koko. ScanCONTROL 3000:n ja uuden scanCONTROL 3002 -sarjan myötä Micro-Epsilon tarjoaa kattavan tuotevalikoiman, jossa on lukuisia mittausalueita, punaisen ja sinisen aallonpituuden laserteknologiat ja laaja lisävarustevalikoima.

ScanCONTROL 3D -laserskannerit perustuvat uusimpiin GigE Vision- ja GenICam-standardeihin, joten ne voidaan integroida moniin eri kuvankäsittely-ympäristöihin. Tehokas 3DInspect-ohjelmisto soveltuu parametrien asettamiseen, arviointiin ja lähettämiseen.

optoNCDT 1900 tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän nopeutta, kokoa, suorituskykyä ja sovellusten monipuolisuutta siirtymän, etäisyyden ja asennon mittauksiin. Tämä pienikokoinen kolmiomittausanturi tarjoaa suuren mittaustarkkuuden ja jopa 10 kHz:n mittausnopeuden. Tehokas optinen järjestelmä luo pienen valopisteen, jolla voidaan luotettavasti tunnistaa pienimmätkin yksityiskohdat ja rakenteet.

Kompakti ja induktiivinen DTD-anturijärjestelmä koostuu mittarista, jossa on mäntä, jota ohjaa tavallinen laakeri ja ohjauselektroniikka. Ne on kytketty toisiinsa 3 m pitkällä kaapelilla. Ohjauselektroniikan halkaisija on vain 18 mm, mikä mahdollistaa joustavan asennuksen.

DTD-anturijärjestelmä perustuu vakiintuneeseen LVDT-mittausmenetelmään. Se tekee vaikutuksen erinomaisella tarkkuudellaan ja tarjoaa korkean signaalin vakauden ja resoluution aina mikrometrialueelle asti. Korkean lämpötilavakauden, iskun- ja tärinäkestävyyden sekä epäpuhtauksien sietokyvyn ansiosta induSENSOR DTD on ihanteellinen teollisuuden mittaustehtäviin. Nykyaikaisia kenttäväyliä, kuten Ethernet, PROFINET tai EtherCAT, tuetaan valinnaisesti saatavilla olevien liitäntämoduulien kautta.