Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön

Tarkkaa automaatiota

Lisää tarkkuutta ja innovaatiota - Made in Germany

Tarkkaa automaatiota

Monipuolista teknologista osaamista ja käytännön tietoa automaation alalla

Tarkkaa automaatiota

Erinomainen suorituskyky sarjatuotantosovelluksissa

Tarkkaa automaatiota

Helppo integroida useiden liittymien ansiosta

Tarkat anturiratkaisut automaatioon

Anturit ovat tärkeässä osassa automaatioteknologiassa Kompaktin koon, älykkään tiedonkäsittelyn ja kenttäväyläliitännän lisäksi mittausteknologialta vaaditaan yhä useammin myös erinomaista tehokkuutta. Tämä on Micro-Epsilonin tarkkojen antureiden ominta aluetta: niitä voidaan käyttää monissa erilaisissa sovelluksissa, kuten tehdasautomaatiossa, autonomisilla kokoonpanolinjoilla ja monimutkaisissa prosessinvalvontatehtävissä. Anturit antavat erittäin tarkat mittaustulokset pääohjausyksikölle. Niiden integroitavuus, tehokkuus ja tarkkuus ovat huippuluokkaa.

logo

Miksi valita Micro-Epsilon?

Anturimme tarjoavat lukuisia etuja automaation erilaisiin haasteisiin. Ne ovat kestäviä, tarkkoja ja nopeita, minkä lisäksi niiden signaalivakaus on korkea, lämpötila-alue laaja ja hinta-tehokkuussuhde erinomainen.

 • Lisää tarkkuutta ja innovaatiota – Made in Germany
 • Älykkäät ja tarkat anturit
 • Yhteistyössä asiakkaidemme kanssa: laatua ja ammattitaitoista ongelmanratkaisua
 • Laaja-alaista teknistä ja käytännöllistä automaatioalan osaamista
 • Erinomainen hinta-tehokkuussuhde sarjatuotantosovelluksissa

Luotettavuutta sarjatuotantosovelluksiin – anturit tehdasautomaatioon

Modernin teollisuusautomaation prosessit ja menetelmät ovat muuttumassa yhä vaativimmiksi. Olipa kyseessä hajauttaminen, tiukemmat laatuvaatimukset tai nopeammat tuotantosyklit – nyt tarvitaan antureita, jotka tarjoavat muutakin kuin kytkentäsignaalin. Meidän laaja anturiteknologiavalikoimamme sopii erinomaisesti automaatiosovelluksiin ja tarjoaa tarkat mittaustulokset, jotka mahdollistavat järjestelmien ja prosessien luotettavan säädön. Olipa kyse tuotantolinjasta tai roboteista, anturit voidaan asentaa lähes minne tahansa kattavan valikoimamme ansiosta.

Erityisominaisuudet
 • Kompaktit, kestävät ja kevyet anturiratkaisut
 • Helppo integroida koneisiin modernien liittymien ansiosta
 • Erinomainen hinta-tehokkuussuhde teollisiin sarjatuotantosovelluksiin
 • Laaja lisävarustevalikoima teollisuusympäristöihin

Anturit ja järjestelmät inline-prosessien valvontaan

Tehokkuuden lisääminen parantaa prosessiautomaation kilpailukykyä huomattavasti. Siihen kuuluvat mm. prosessien verkottaminen, jätteiden minimointi ja käsittelynopeuksien optimointi. Micro-Epsilonin anturit ja mittausjärjestelmät auttavat myös tarkkojen mittaustietojen saamisessa ja ohjausjärjestelmiin integroimisessa. Ne tarkistavat ja valvovat nauhaprosesseja ja jatkuvia valmistusprosesseja erittäin tarkasti.

Erityisominaisuudet
 • Anturit ja mittausjärjestelmät samalta valmistajalta
 • Parhaiten soveltuvan mittausmenetelmän valinta
 • Helppo integroida erilaisten liitäntöjen ansiosta

Valmistuksen inline-valvontaa 3D-antureilla

Micro-Epsilonin surfaceCONTROL-, reflectCONTROL- ja scanCONTROL-anturijärjestelmät ovat uuden sukupolven 3D-antureita, jotka perustuvat yhteiselle ohjelmistoalustalle. Näitä 3D-antureita käytetään tarkoissa geometrian ja pintojen mittauksissa. Ne tunnistavat mittauskohteen skannaamalla tai yhdellä kuvalla, mikä mahdollistaa nopeat tarkistukset. Micro-Epsilonin innovatiivinen Valid3D-teknologia mahdollistaa 3D-pistepilven täydellisen kuvantamisen ja tarkan arvioinnin. 3D-antureita käytetään komponenttien muodon tarkistukseen, sijainnin määritykseen, paikallaolon tarkistukseen sekä litteyden tai tasaisuuden mittaamiseen. Tehokkuutensa ansiosta antureita voidaan käyttää inline-sovelluksissa, roboteissa ja offline-tarkistuksessa.

Erityisominaisuudet
 • Inline-käyttö, roboteissa ja offline-tarkistus
 • Täydelliset 3D-kuvat erittäin nopeasti
 • Kuvat ovat mikrometrin tarkkoja ja mittausalueet ovat laajat
 • Helppo integroida kaikkiin yleisesti käytettyihin 3D-kuvankäsittelypaketteihin
 • Tehokas ohjelmisto helppoa parametrointia varten

Anturit kehittyneeseen automaatioon

Micro-Epsilonin antureiden avulla automaatiosovelluksissa voidaan merkittävästi parantaa laatua, vähentää kuluja ja säästää resursseja. Micro-Epsilon tarjoaa laajan valikoiman tehokkaita tuotteita sekä laajaa asiantuntemusta erittäin tehokkaita sovellusratkaisuja varten erityisesti inline-valmistusympäristöihin integrointia varten.

Löydät esimerkkejä automaatiosovelluksista täältä

Useita liitäntöjä, helppo integroida