Yhteystiedot
Lataukset

confocalDT

Erittäin tarkat siirtymä- ja paksuusmittaukset

confocalDT

Maailman kattavin anturivalikoima

confocalDT

Ihanteellinen tarkkoihin mittauksiin

confocalDT

Tyhjiökäyttöön sopivat anturit

Konfokaaliset anturit siirtymän ja paikan mittaamiseen

confocalDT on konfokaali kromaattinen mittausjärjestelmä, jota käytetään nopeaan etäisyyden ja paksuuden mittaamiseen. Eri anturimallien ja ohjauselektroniikan käyttöliittymien ansiosta se soveltuu hyvin eri teollisuusalojen sovelluksiin, kuten puolijohde-, lasi-, lääke- ja muoviteollisuuden käyttöön.

logo

Ominaisuudet

  1. Erinomainen signaali-kohinasuhde
  2. Teollisuustason ohjauselektroniikka
  3. Erittäin pieni mittauspiste
  4. Lähes kohdemateriaalin ominaisuuksista riippumaton, sopii myös peili- ja lasipinnoille
  5. Nano-luokan erottelukyky
  6. Paksuuden mittaus yhdestä suunnasta
  7. Passiivinen mittausjärjestelmä
  8. Vankkarakenteinen muotoilu
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Etäisyyden mittaaminen

Konfokaali kromaattinen mittausperiaate mahdollistaa tarkan siirtymän ja etäisyyden mittauksen, myös heijastavilla ja valoa hajoittavilla pinnoilla. Hyvin pienetkin mittauskohteet voidaan havaita pienen mittauspisteen ansiosta. Kohtisuora säde takaa varjottoman mittauksen. 90°mittausversion avulla voidaan mitata myös onkaloiden ja syvennyksien geometriset mitat.

Säädettävä asennusadapteri anturin linjaamiseksi

Jotta tarkkuus olisi mahdollisimman hyvä, konfokaaliset anturit on linjattava mahdollisimman kohtisuoraan mitattavaan kohteeseen nähden. Säädettävällä asennusadapterilla voidaan kohdistaa kaikki confocalDT-anturit optimaalisesti kohteeseen. Voit myös linjata anturin kun se on asennettu koneeseen. Teollinen adapteri mahdollistaa siirtymät x- ja y-akseleilla sekä anturin kallistuksen mittauskohteeseen.

Uutta: Säädettävä asennussovitin kaksipuoliseen paksuuden mittaukseen

JMA-Thickness-asennussovitin koostuu kahdesta säädettävästä asennusadapterista ja helpottaa antureiden kohdistamista kaksipuolisissa paksuuden mittauksissa. Näin mittauspisteet voidaan kohdistaa täyden yhdenmukaisesti optiselle akselille, jolloin varmistetaan luotettavat paksuusmittaukset ja erinomainen tarkkuus. JMA-Thickness sopii erinomaisesti koneisiin ja tuotantolaitoksiin tehtyihin integrointeihin. Esikootut asennuslevyt tekevät asennuksesta nopeaa ja helppoa.

Paksuuden mittaaminen

Konfokaali kromaattinen mittausperiaate mahdollistaa läpinäkyvän aineen kuten lasin paksuuden mittaamisen. Paksuusarvo on mitattavissa mikrometrin tarkkuudella käyttämällä vain yhtä anturia. Ohjauselektroniikka tarjoaa muokattavan ja laajennettavan tietokannan. Materiaalikohtaiset parametrit, kuten taitekertoimet, voidaan määrittää web-liittymän avulla. Kun kysymyksessä on esineiden, kuten laminoidun lasin mittaus, menetelmänä tarvitaan monipisteheijastusmittausta. Jopa 6 heijastuspisteen hyödyntäminen on mahdollista.

logo

Tyhjiösovellukset

confocalDT-anturit on valmistettu passiivisista komponenteista, eivätkä ne luovuta lämpöä. Micro-Epsilon tarjoaa ominaisuuksiltaan erityisesti tyhjiösovelluksiin soveltuvia antureita, kaapeleita ja lisävarusteita tarvittavin ominaisuuksin (puhdastilat tai ultravakuumisovellukset). Tyhjiökäyttöön sopivia antureita on tällä hetkellä saatavilla seuraavilla mittausalueilla: 2,5 mm, 3 mm, 10 mm ja 28 mm. IFS2406-2,5-anturi on saatavilla joko aksiaalisella tai radiaalisella säteen suunnalla.

Suurimmat mittausnopeude dymaamisiin mittaussovelluksiin

Suurilla mittausnopeuksilla on ratkaisevan tärkeää, että valotus on mukautettu kulloiseenkin pintaan. Tästä syystä CCD-linjan valotusta ohjataan dynaamisesti confocalDT-ohjaimessa. Tämä ohjaus kompensoi mittauskohteen värin ja heijastuskyvyn muutokset ja lisää mittaustarkkuutta suurilla mittausnopeuksilla.

Erittäin pieni valopiste tunnistaa pienimmätkin yksityiskohdat ja rakenteet

Micro-Epsilonin konfokaaliset anturit tuottavat erittäin pienen valopisteen (<3 µm) suuren numeerisen aukon (NA) ansiosta. Näin pienimmätkin yksityiskohdat ja rakenteet tunnistetaan luotettavasti.

logo

Erittäin suuri kallistuskulma

confocalDT IFS -anturit kestävät suuren, enintään 48°:n kallistuskulman. Näin kaarevat ja strukturoidut pinnat voidaan tunnistaa luotettavasti vakaiden signaalien tuottamiseksi.

Ohjauselektroniikka

confocalDT-ohjauselektroniikka tarjoaa erinomaisen signaali-kohinasuhteen mahdollistaen mittausten maksimaalisen tarkkuuden. Nopea mitattavan pinnan kompensaatio säätelee valotuksen syklit saavuttaakseen korkean signaalivakauden. Tämä on erityisen tärkeää vaihtelevia heijastuspintoja mitattaessa. Liitännät ovat RS422, Ethernet, EtherCAT tai analoginen ulostulo.

Helppokäyttöisyys web-liittymän kautta

Koko järjestelmän kokoonpano voidaan suorittaa ilman lisäohjelmia sen käyttäjäystävällisen web-liittymän ansiosta. Web-liittymän asennus ja asetusten määritys voidaan tehdä Ethernetin kautta. Aineisto tallentuu laajennettavaan tietokantaan.

Useita liitäntöjä, helppo integroida

Sovellukset