Yhteystiedot
Lataukset

WDS-mekaniikat

Vankka vaijerivetoanturin mekaniikka asiakaskohtaisille enkoodereille

Vaijerivetoanturin mekaniikka asiakaskohtaiseen enkooderin asennukseen

Micro-Epsilonin wireSENSOR-mekaniikka on suunniteltu inkrementaalisten eli lisäävien ja absoluuttisten enkooderien asentamiseen. Niiden avulla voit määrittää erikseen liittymän, tarkkuuden ja yhteystyypin, jotka voidaan mukauttaa signaalin jatkokäsittelyä varten. Laadukkaat tarkkuuskomponentit ja niiden vankka rakenne takaavat korkean käyttöturvallisuuden ja pitkän käyttöiän myös ankarissa teollisissa käyttöolosuhteissa. Sarjasovelluksiin, joihin liittyy suuri määrä työkappaleita, kehitämme ja valmistamme räätälöityjä OEM-malleja.

MK wireSENSOR -mekanismit on suunniteltu inkrementaalisen tai absoluuttisen kooderin helppoon asentamiseen. Näin käyttäjä voi valita erikseen liittymän, tarkkuuden ja liitäntätyypin. Kompaktin rakenteensa ansiosta mekaniikka voidaan integroida myös ahtaisiin asennustiloihin.

Ominaisuudet

  1. Mittausalueet (mm): 1 500 | 2 400 | 2 500 | 3 500 | 5 000 | 8 000

  2. Lineaarisuus ± 0,01 % FSO

  3. Lähtötyypit: riippuu kooderista

  4. Lähes mikä tahansa enkooderi voidaan asentaa

  5. Kestävä muovikotelo

  6. Laadukkaat tarkkuuskomponentit

  7. OEM-malleja saatavilla pyynnöstä

P60-, P96-, P115- ja P200-sarjojen wireSENSOR-mekaniikka on suunniteltu inkrementaalisen eli lisäävän tai absoluuttisen enkooderin helppoon asentamiseen. Käyttäjä voikin valita erikseen liittymän, tarkkuuden ja yhteystyypin. Niiden vankka alumiinikotelo tekee näistä mekaniikoista ihanteellisia teollisuusympäristöihin.

Käyttöliitymä- ja signalointiyksiköt

Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.