Yhteystiedot
Lataukset

optoNCDT 1320

Aloitustason malli lasermittauksiin: kompakti, tarkka ja yleiskäyttöinen

Pienikokoinen laserkolmiomittauksella toimiva siirtymäanturi

optoNCDT 1320 on uusi kooltaan pieni laserkolmiomittausanturi siirtymän, etäisyyden ja asennon mittaukseen.Erittäin pienestä koostaan huolimatta se sisältää integroidun ohjauselektroniikan, joten anturi voidaan asentaa pieneen asennustilaan. Koska anturi on kevyt, optoNCDT 1320 soveltuu erinomaisesti sovelluksiin, joissa esiintyy suuria kiihtyvyyksiä, kuten esimerkiksi robottivarret tai  pick-and-place -laitteet. optoNCDT 1320 tarjoaa suuren tarkkuuden ja säädettävät mittausalueet aina 4 kHz saakka. ASC (Active Surface Compensation ) tarjoaa vakaan signaalin  mittauskohteen väristä tai kirkkaudesta riippumatta. Mittapisteen pienen koon ansiosta voidaan havaita luotettavasti hyvin pieniä kohteita.

logo

Ominaisuudet

  1. Mittausalueet (mm) 10 | 25 | 50 | 100 | 200 | 500
  2. Lineaarisuus: 10 µm
  3. Toistettavuus: 1 µm
  4. Mittausnopeus 4 kHz
  5. Pieni koko ja integroitu ohjauselektroniikka
  6. 3 m anturikaapeli, integroitu, toinen pää avoin
  7. Skaalautuva analogilähtö
  8. Liipaisutulo
  9. RS422, PROFINET, EtherNet/IP, EtherCAT
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Ainutlaatuisen helppokäyttöinen: kytke ja käytä

optoNCDT 1320 -malleilla antureiden käyttöönottoon tarvitaan vain muutama monikäyttöanturin painikkeen napsautus. Intuitiivisella web-käyttöliittymällä käyttäjä voi määrittää laajennettuja anturiasetuksia. Yleisimmät mittauskohteet voi valita esiasetuksista. Laadukas liukuratkaisu sallii anturin sovituksen staattisiin ja dynaamisiin prosesseihin.

Ne ovat omassa luokassaan

Nopeuden, koon, suorituskyvyn ja sovellusten monipuolisuuden yhdistelmä määrittää laserantureiden uuden luokan. Maailmanlaajuinen SMART-anturikonsepti yhdistää integroidun web-käyttöliittymän pieneen anturikokoon. Loistava hinnan ja suorituskyvyn suhde avaa uusia käyttöalueita, erityisesti sarjatuotanto sovellusten koneintegroinnissa ja tehdasautomaatiossa.

Käyttöliitymä- ja signalointiyksiköt