Yhteystiedot
Lataukset

optoNCDT BL

Siniset laseranturit vaikeille pinnoille ja suorille heijastuksille

Sinistä laseria käyttävät kolmiomittausanturit vaikeille pinnoille

optoNCDT BL -malleissa on sininen laserdiodi. Näitä antureita käytetään, kun tavalliset punaisella laserdiodilla varustetut anturit ovat toimintakykynsä rajoilla. Koska sinisen lasersäteen aallonpituus on lyhempi, se ei tunkeudu mitattavaan pintaan. Se projisoi pienen valopisteen pinnalle ja tuottaa näin vakaita ja tarkkoja tuloksia. Sinistä laseria käyttävissä laserantureissa on erityinen suodatin, joten runsaasti säteilevät kohteet kuten hehkuvat metallit eivät häiritse niiden mittausta. Sinistä laseria käyttävillä laserantureilla mitataan yleensä orgaanisia, puoliläpinäkyviä ja läpinäkyviä kohteita sekä punahehkuista metallia.

erittäin tarkka Blue Laser -siirtymäanturi

OptoNCDT2300-2DR on uusi malli korkean suorituskyvyn optoNCDT 2300 -valikoimassa. Palkkipolku on suunniteltu suoraan heijastukseen, ja sitä voidaan käyttää korkeakiiltoisten, kiiltävien ja heijastavien pintojen mittaamiseen. Micro-Epsilonin Blue Laser -tekniikan ja sen optisen kokoonpanon ansiosta laseranturi on erittäin herkkä etäisyyden muutoksille, mikä mahdollistaa erittäin suuret mittatarkkuudet. Uutta mallia käytetään kulutuselektroniikan tuotannossa (esim. älypuhelimet, tabletit ja näytöt), teollisissa sovelluksissa sekä puolijohteiden tuotannossa ja käsittelyssä.

optoNCDT2300-2DR with Blue Laser
logo

Patentoitu Blue Laser -teknologia

Sinistä laseria käyttävät anturit, joilla mitataan kuumana hohtavia kohteita (lämpötila yli 700 °C) ja läpinäkyviä kohteita kuten muovia, liimaa ja lasia, on suojattu patentilla. Siniset scanCONTROL skannerit tarjoavat erinomaisen signaalin vakauden ja tämän johdosta tarkat mittaustulokset tällaisilla pinnoilla.

Uuden teknologian Blue Laser-anturi voi saavuttaa absoluuttisen tarkat ja luotettavat mittaustulokset punahehkuisista metalleista ja hohtavasta silikonista. Sini-violetti laser tarjoaa ratkaisevia etuja. Sinilaserista on tärkeää hyötyä tarkkuuden suhteen myös silloin, kun mittauskohteena ovat orgaaniset materiaalit kuten vaneri, puu tai nahka. Vakautta lisäävä sininen laservalo ei tunkeudu mittauskohteeseen sinivioletin säteen lyhyemmän aallonpituuden johdosta.

optoNCDT 1710BL -sarjan sinilaseranturit on suunniteltu nopeaan etäisyyden, siirtymän ja asennon mittaukseen punahehkuisista metalleista. Anturit on varustettu uusilla korkean teknologian linsseillä, laserohjauksella ja laskenta-algoritmeilla.

optoNCDT 1750BL -sarjan sinisellä laserilla toimivat anturit on suunniteltu suurella nopeudella tehtäviin siirtymän, etäisyyden ja sijainnin mittauksiin. Näissä antureissa on uudet tehokkaat linssit sekä laserin ohjaus- ja arviointialgoritmit, joilla varmistetaan tarkat mittaukset eri pinnoilta ja erilaisista materiaaleista. Micro-Epsilonin patentoima sinilasertekniikka tarjoaa selkeitä etuja punaisella laserdiodilla varustettuihin antureihin nähden. Koska sininen laserpiste ei tunkeudu pinnan sisään, kohde kuvataan terävästi anturielementtiin. Tämä mahdollistaa korkean erottelukyvyn ja luotettavan signaalin vakauden.

Ominaisuudet

 1. Mittausalueet (mm): 20 | 200 | 500 | 750

 2. Säädettävä mittausnopeus enintään 7,5 kHz

 3. Lineaarisuus enint. 12 µm

 4. Toistettavuus enint. 0,8 µm

 5. Analoginen ja digitaalinen lähtö

 6. Pienikokoinen rakenne integroidulla ohjauselektroniikalla

 7. Reaaliaikainen sopeutuminen muuttuviin pintoihin (RTSC)

 8. Esimääritellyt ja yksittäiset esiasetukset web-käyttöliittymässä

Uuden teknologian sinisellä laserilla anturi voi saavuttaa absoluuttisen tarkat ja luotettavat mittaustulokset punahehkuisista metalleista ja hohtavasta silikonista. Sini-violetti laser tarjoaa ratkaisevia etuja. Sinisen laserin avulla voidaan saavuttaa korkea mittaustarkkuus orgaanisista materiaaleista kuten vanerista, puusta ja nahasta. Lyhyen aallonpituuden sinivioletti laser estää valoa tunkeutumasta mittauskohteeseen ja valo on paljon vakaampi.

Laadukas optoNCDT 2300BL -sarja toimii enintään 49 kHz mittausnopeudella ja sopii siten erinomaisesti nopeasti liikkuvien kohteiden tarkkoihin mittauksiin. Koska ohjauselektroniikka on integroitu anturikoteloon, anturi on asennettavissa ahtaisiin tiloihin.

Järjestelmää käytetään Ethernet-liitännän kautta toimivalla web-käyttöliittymällä. Web-käyttöliittymällä voidaan määrittää asetuksia mittausarvojen ja signaalien käsittelyyn, esim. huipun valinta, suodatin ja videosignaalin peitetoiminnot.

Erittäin tarkka optoNCDT 2300-2DR -laserkolmiomittausanturi on suunniteltu heijastavien ja kiiltävien kohteiden mittaamiseen. Sinisen laservalon ansiosta mittaussignaali on erittäin vakaa, mikä tarkoittaa, että anturi pystyy mittaamaan nanometrin resoluutioon. Laserpisteen erittäin pieni koko mahdollistaa hyvin pienien esineiden havaitsemisen luotettavasti.

Anturia käytetään esimerkiksi tasolasin paksuuden mittaamiseen, erittäin pienien osien kokoonpanon seurantaan ja hehkutetun lasin etäisyysmittauksiin.

Järjestelmää käytetään Ethernet-liitännän kautta toimivalla web-selaimella. Tällä käyttöliittymällä voidaan määrittää asetuksia mittausarvojen ja signaalien käsittelyyn, esim. huipun valinta, videosignaalin suodatus- ja peitetoiminnot.

Ominaisuudet

 1. Mittausalue 2 mm

 2. Lineaarisuus 0,6 µm

 3. Resoluutio 30 nm

 4. Säädettävä mittausnopeus enintään 49 kHz

 5. Integroitu ohjauselektroniikka

 6. Tulo/lähtö: Ethernet, EtherCAT, RS422, Profinet, EtherNet/IP

 7. Analoginen lähtö C-Box/2A:n kautta

 8. Pikainen sopeutuminen nopeasti muuttuviin pintatyyppeihin edistyneellä RTSC-toiminnolla

Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.