Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön
Yhteystiedot
Lataukset

Lisävarusteet

Lisävarusteet

scanCONTROL-antureita voi käyttää suoraan ilmaisella ohjelmistolla. Laserskannerien toimintojen laajentamiseksi on saatavana kattava valikoima lisävarusteita.

scanCONTROL-vaihtoehdot

scanCONTROL-laserskannereita on saatavana monina eri malleina ja eri mittausalueilla. Lisäksi saatavilla on myös erityisiä laitteistovaihtoehtoja, jotka tarjoavat sovelluskohtaisia etuja. Mallista riippuen saatavilla on esimerkiksi korkeamman suorituskyvyn laserluokkia tai sinisiä lasereita, vaihtoehtoisia kaapelilähtöjä ja versioita, joissa on integroitu mittauslaserin laitteistopohjainen sammutus.

laser-scanner-scancontrol30x0-30x2-options-cable-outlet.jpg

Mittausarvojen tulos

2D/3D-yhdyskäytävä ja 2D/3D-ulostuloyksikkö mahdollistavat mittausarvojen lähettämisen scanCONTROL SMARTista eri käyttöliittymien kautta.

laser-scanner-2d-3d-gateway.jpg

Mittausarvojen evaluointi

Vain yhden anturin tulokset eivät aina riitä komponentin arvioimiseen ja mittaamiseen. Siksi useiden anturien arvot tulee yhdistää ja laskea yhdessä. Myös muita laskutoimituksia tulee mahdollisesti suorittaa.

laser-scanner-scancontrol-smart.jpg

Suojakotelo scanCONTROL-antureille

Micro-Epsilon on kehittänyt erityisiä suojaus- ja jäähdytyskoteloita, jotta ScanCONTROL-antureita voidaan käyttää ankarissa olosuhteissa ja korkeissa lämpötiloissa.

laser-scanner-protective-housing.jpg