Siirry suoraan päänavigointiin Suora pääsy sisältöön

Liiketoimintayksiköt

Mittausosaaminen yhdestä paikasta

Micro-Epsilon tarjoaa maailman johtavan valikoiman tarkkuusantureita, mittausjärjestelmiä ja räätälöityjä ratkaisuja yhdestä lähteestä. Korkean tarkkuuden anturimme ja mittausjärjestelmämme ratkaisevat mittaustehtävät kaikilla päätoimialoilla - koneenrakennuksesta ja automatisoiduista tuotantolinjoista integroituihin OEM-ratkaisuihin. Ne vakuuttavat korkealla tarkkuudellaan, integroitavuudellaan ja sarjatuotantokyvyllään.

Teollinen anturitekniikka

Teollisuusanturit ja siirtymäanturit

Teollinen anturitekniikka -liiketoimintayksikkö kattaa laajan valikoiman teolliseen sarjatuotantoon suunniteltuja antureita ja mittausjärjestelmiä. Anturit tekevät vaikutuksen teollisuusympäristöissä. Ne on suunniteltu vankkarakenteisiksi ja suuren tarkkuuden saavuttamiseksi. hankalista olosuhteista huolimatta. Integroinnin helppous, miniatyyrisuunnittelu ja älykäs signaalinkäsittely uusimpien liitäntöjen avulla ovat lisäominaisuuksia, jotka helpottavat käyttöä. Sarjatuotantoon Micro-Epsilon tarjoaa laajan valikoiman mittausmenetelmiä, kehitysosaaminen ja valmistuskapasiteetti tuottavat suuria määriä antureita. Ne voidaan mukauttaa täsmälleen asiakkaan tarpeisiin maksimaalisen tehokkuuden saavuttamiseksi teknisten ja taloudellisten ominaisuuksien suhteen. Mittausvaatimusten lisäksi osat ja komponentit koordinoidaan yhdessä asiakkaan ja kehitysinsinööriemme kanssa kustannustehokkaan toteutuksen varmistamiseksi.

3D-anturitekniikka

3D-anturit ja mittaustekniikka

Automaattisissa pintojen tarkastuksissa ja geometrisissa mittauksissa tarvitaan tarkkaa 3D-anturitekniikkaa. Se tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia nopean ja todellisen 3D-visualisoinnin ansiosta. "3D-anturitekniikka"-liiketoimintayksikössä tarjoamme innovatiivisia 3D-antureita inline-mittaus- ja tarkastustehtäviin. Nämä 3D-anturit tekevät vaikutuksen mittaustarkkuudellaan. Yhdessä innovatiivisen 3DInspect-ohjelmiston ja GenICam / GigE Vision -standardien kanssa anturit voidaan integroida nykyaikaisiin ympäristöihin. 3D-pistepilviä voidaan arvioida suoraan prosessinohjausta varten. 3D-antureita käytetään geometristen komponenttien muodon tarkastukseen, sijainnin määritykseen, läsnäolon tarkastukseen sekä tasaisuuden tai tasomaisuuden mittaukseen eri sovelluksissa. Kaikkia antureita voidaan käyttää Inline- mittauksissa, paikallaan ja robotissa. Nopea tarkastus ja arviointi mahdollistavat lyhyet sykliajat, jolloin vaativat inline-mittaustehtävät voidaan ratkaista luotettavasti.

Mikromekatroniikka

Anturit mikromekatroniikka

Micromechatronics-liiketoimintayksikössä kehitämme ja valmistamme antureita, toimilaitteita ja kallistuspeilijärjestelmiä vaativien mittaustehtävien ratkaisemiseen. Mikromekatronisia järjestelmiä käytetään tulevaisuuteen suuntautuneilla teollisuudenaloilla, kuten puolijohteiden tuotannossa, optiikassa ja ilmailussa. Siellä anturit ovat osoittaneet tarpeellisuutensa useissa sovelluksissa.

 

Räätälöimme nämä mikromekatroniset anturijärjestelmät asiakaskohtaisiin ympäristöihin - sopivimman mittaustavan ja myös sovelluskohtaisten vaatimusten osalta. Tässä suhteessa hyödynnämme tehokasta tuote- ja teknologiavalikoimaamme.

Mittaus- ja tarkastusjärjestelmät

Mittaus- ja tarkastusjärjestelmät

Järjestelmäosaston liiketoimintayksikkö kehittää, suunnittelee ja valmistaa avaimet käteen -periaatteella mittausjärjestelmiä prosessien seurantaan ja automatisoituun laadunvalvontaan. Erityinen etu: kaikki mittausjärjestelmiin vaadittava ydinosaaminen tulee yhdestä lähteestä. Tämä mahdollistaa innovatiivisten anturituotteiden ja -tekniikoiden integroinnin suoraan järjestelmiin.

 

Sovellusoptimoidun anturiteknologian käyttö lisää tehokkuutta ja luo kilpailuetua asiakkaillemme. Tämä tarkoittaa, että kokonaisratkaisut anturitekniikasta, automaatiosta, ohjelmistoista ja koneenrakennuksesta voidaan toteuttaa mahdollisimman lyhyessä ajassa.

logo

Micro-Epsilon yhdellä silmäyksellä

Korkean teknologian mittaustekniikka: Made in Germany

Konsultointi, kehitys, tuotanto ja toteutus yhdestä paikasta

Maailmanlaajuinen teollisuuden ja sovellusten tuki

Teknologiaosaamista anturikehityksestä yli 50 vuoden ajalta, yli 400 aktiivistla patenttia ja patenttihakemusta

Todellista lisäarvoa ja kilpailuetua sovelluksillesi