Yhteystiedot

capaNCDT CST6110

Sopii erinomaisesti teolliseen pyörimisnopeuden mittaukseen

turboSPEED DZ140

Kompakti pyörimisnopeusanturi turboahtimiin

Pyörimisnopeusanturit teollisuuden mittaussovelluksiin

Pyörimisnopeusantureita käytetään mekaanisten voimansiirtojärjestelmien valvomiseen, säätämiseen ja ohjaamiseen. Ne ovat myös tärkeässä osassa esimerkiksi moottorien pyörivien osien suojaamisessa mekaaniselta ylikuormitukselta. Micro-Epsilon tarjoaa kaksi anturijärjestelmää pyörimisnopeuden mittaukseen. capaNCDT CST6110 on universaali pyörimisnopeusanturi kaiken tyyppisiin laskentatehtäviin ja pyörimisnopeussovelluksiin. Lisäksi turboSPEED DZ140 -mittausjärjestelmä on erityisesti suunniteltu turboahtimen pyörimisnopeuden tunnistamiseen.

logo

Ominaisuudet

  1. Tarkkaa pyörimisnopeuden mittausta teollisuusympäristöissä
  2. 1 ... 400 000 rpm
  3. Materiaalista riippumattomat mittaukset
  4. Hyvä häiriöimmuniteetti, luotettavuus ja tarkkuus
  5. Helppo integrointi kompaktin anturin ansiosta
  6. Erityinen pyörimisnopeuden mittausjärjestelmä turboahtimia varten
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Yleiskäyttöinen pyörimisnopeuden mittaus

Kapasitiivinen capaNCDT CST6110 -pyörimisnopeusanturi on suunniteltu teollisiin laskentatehtäviin ja pyörimisnopeussovelluksiin. Tämä anturi tunnistaa siivet, hammaspyörät, kohoumat ja muut vastaavat kohteet erittäin tarkasti materiaalista riippumatta. Mittausalue on 1 – 400 000 rpm. Pyörimisen lähtötieto annetaan heti ensimmäisestä tunnistuksesta, eli järjestelmän koekäyttö ei ole tarpeen. Kestävä Ip67-ohjauselektroniikka ja kompakti anturin muotoilu tekevät tästä pyörimisnopeusanturista erinomaisen valinnan ahtaisiin asennustiloihin.

Capacitive rotation speed sensor capaNCDT CST6110
logo

Kuinka kosketuksettomat pyörimisnopeusanturit toimivat?

Micro-Epsilonin kosketuksettomat pyörimisnopeusanturit käyttävät kahta erilaista mittaustekniikkaa pyörimisnopeuden mittaukseen. CST6110-pyörimisnopeusanturin toiminta perustuu kapasitiiviselle mittausperiaatteelle, kun taas turboahtimen pyörimisnopeuden mittaamiseen käytetty DZ140 toimii induktiivisella periaatteella. Molemmilla mittaustekniikoilla saadaan erittäin hyvä signaalin vakaus ja häiriönsieto. Toisin kuin optiset mittausmenetelmät, Micro-Epsilonin pyörimisnopeusanturit ovat immuuneja pölylle ja lialle.

Turboahtimen nopeusanturit

Induktiivinen turboSPEED DZ140 -anturijärjestelmä on suunniteltu erityisesti moottoritiloihin ja turboahtimien nopeuden mittaamiseen. Ohjauselektroniikka on integroitu Ip65-suojausluokan pienoiskoteloon, joka soveltuu jopa 115 °C:n käyttölämpötilaan. Anturi kestää jopa 285 °C:n lämpötilan. Siksi tämä kestävä pienikokoinen mittausjärjestelmä voidaan helposti asentaa moottoritilaan. Induktiivinen DZ140-mittausperiaate tarjoaa erinomaisen häiriön siedon tiukoissa EMC-edellytyksissä sekä testipenkeissä ja käyttötestauksessa tarjoten tarkkoja mittaustuloksia nopeuksilla 200 – 400 000 rpm.