Yhteystiedot
Lataukset

optoNCDT

Johtava asema laseretäisyysmittauksissa: tarkka, kompakti ja älykäs

optoNCDT

Ihanteellinen automaatioon, tuotannonohjaukseen ja koneenrakennukseen

optoNCDT

Erinomainen hinta-laatusuhde, ihanteellinen OEM-valmistajalle

optoNCDT

Kompakti koko integroidulla ohjaimella

Laseranturit siirtymän ja paikan mittaamiseen

optoNCDT-sarjan laseranturien toiminta perustuu kolmiomittaus-periaatteeseen. Micro-Epsilon-laseranturit mittaavat siirtymää, ulottuvuutta, etäisyyttä ja paikkaa. Laseranturit soveltuvat myös erikoistapauksiin, kuten kiiltävien metallipintojen mittauksiin. Suuri mittausnopeus ja tunnistusetäisyys ovat osa antureiden ominaisuuksia.

logo

Ominaisuudet

  1. Siirtymän, etäisyyden ja paksuuden mittausta lukuisilta eri pinnoilta
  2. Soveltuu erinomaisesti automaatioon, tuotannon valvontaan ja testauspenkkeihin
  3. Suuri mittaustarkkuus
  4. Ihanteellinen suurta mittausnopeutta edellyttäviin sovelluksiin
  5. Kattava tuotevalikoima monilla erilaisilla mittausalueilla
  6. Pienikokoinen rakenne integroidulla ohjauselektroniikalla
  7. Helppokäyttöisyys web-liittymän kautta
  8. Uutta: kompaktit optoNCDT 1220/1320/1420 -laseranturit hyvällä toiminnallisuudella
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.
logo

Luokkansa paras tarkkuus

Suuren mittausnopeuden ansiosta Micro-Epsilonin laseranturit tarjoavat korkean mittaustarkkuuden ja luotettavat tulokset jopa jatkuvassa teollisessa käytössä. Useimmat optoNCDT-anturit voidaan asentaa web-liittymää käyttäen. Tämän vuoksi näiden antureiden asennus ja asetusten määritys on kätevää ja asetukset voidaan tallentaa ja viedä muihin antureihin tavallista internet-selainta käyttäen.

Pienikokoinen rakenne integroidulla ohjauselektroniikalla

optoNCDT-laseranturit ovat erittäin kompakteja ja niissä on täysin integroitu ohjauselektroniikka, joten niiden asentaminen ja johdotus on nopeaa ja yksinkertaista. Nämä laseranturit on helppo asentaa jopa ahtaisiin tiloihin.

Erilaisilla malleilla voidaan ratkaista kaikki haasteet

Micro-Epsilonin laserantureilla voidaan mitata mattapintojen lisäksi myös metallisia ja kiiltäviä kohteita. Tavallisten lasermallien lisäksi on saatavilla myös soikealla laserpisteellä varustettuja LaserLine-malleja (LL). Nämä anturit suodattavat fyysisistä tekijöistä aiheutuvat häiriöt ja yksinkertaistavat kiiltävien pintojen mittaamista merkittävästi. Yli 85 laseranturia, joiden mittausetäisyydet ovat 2–1000 mm, sopivat moniin erilaisiin sovelluksiin monilla teollisuudenaloilla. Näissä laserantureissa on älykkäät käyttöliittymät sekä ketjukuljettimiin ja robotteihin soveltuvat kaapelit, joten niitä voidaan käyttää lähes missä tahansa teollisen automaation mittaussovelluksessa.

Patentoitua Blue Laser -teknologiaa käyttävät innovatiiviset anturit

optoNCDT BL -malleissa on sininen laserdiodi. Niitä käytetään sovelluksissa, joissa tavalliset punaisella laserdiodilla varustetut anturit ovat toimintakykynsä rajoilla. Lyhemmän aallonpituutensa ansiosta sininen laser ei tunkeudu kohteen pintaan. Se tuottaa pienen valopisteen kohteen pinnalle tarjoten vakaat ja tarkat tulokset. Tätä teknologiaa suositaan orgaanisten materiaalien, läpikuultavien ja läpinäkyvien kohteiden, sekä kuumana hohtavien metallien mittaamisessa.

Sinistä laseria käyttävät anturit, joilla mitataan kuumana hohtavia kohteita (lämpötila yli 700 °C) ja läpinäkyviä kohteita kuten lasia ja muovia, on suojattu patentilla. Siniset scanCONTROL skannerit tarjoavat erinomaisen signaalin vakauden ja tämän johdosta tarkat mittaustulokset tällaisilla pinnoilla.

Useita liitäntöjä, helppo integroida

Sovellukset