Yhteystiedot
Lataukset

thicknessGAUGE

Anturijärjestelmä tarkkaa nauhojen ja levyjen paksuuden mittausta varten

thicknessGAUGE O.EC

thicknessGAUGE O.EC on kompakti inline-mittausjärjestelmä tukevassa O-rungossa. Siinä on alumiinitela ja integroitu ohjauskaappi. Järjestelmää käytetään tarkkaan muovinauhojen ja pinnoitteiden paksuuden mittaamiseen jopa 3 mm:n materiaalipaksuudella ja rullan leveydellä enintään 1250 mm asti. Materiaalin paksuudesta saadaan poikittaisprofiili, kun anturi kuljetetaan kalvon yli. Anturin pitäminen paikallaan tietyssä asennossa mahdollistaa paksuusprofiilin luomisen.

Integrointi tapahtuu tuotantolinjoilla, esim. muovin tai akkukalvojen tuotannossa. Järjestelmät voidaan integroida uusiin tehtaisiin tai asentaa jälkiasennuksena jo käytössä oleviin tehtaisiin.

logo

Ominaisuudet

  1. Käytetty anturi: combiSENSOR
  2. Mittausleveys: 500 / 750 / 1000 / 1250 mm
  3. Tarkkuus: ± 0,3 µm
  4. Mittausnopeus: 3,9 kHz
  5. Liikkuva mittaus tai kiinteä mittaus
  6. 24 V:n syöttö koko järjestelmälle
  7. Hyvä tarkkuus edullisella hinnalla
  8. Sopii OEM-sovelluksiin
[]
Yhteystiedot
MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

thicknessGAUGE O.EC käyttää paksuuden mittauksiin combiSENSOR-anturia, joka mahdollistaa sekä alle mikrometrin tarkkuuden että korkean signaalivakauden. combiSENSOR-anturissa yhdistyvät kapasitiivinen anturi ja pyörrevirtaan perustuva induktiivinen anturi. Molemmat anturi mittaavat samalta puolelta alumiinitelan suuntaan. Kapasitiivinen anturi käyttää ei-johtavan materiaalin eristevakiota määrittääkseen etäisyyden kohteen yläpuoleen ja integroitu pyörrevirta-anturi tunnistaa etäisyyden alumiinitelaan. Signaalien välinen ero määrittää materiaalin paksuuden.