Yhteystiedot
Lataukset

interferoMETER IMS5400-TH

Ohuiden lasien ja kalvojen erittäin tarkat paksuusmittaukset

Valkoisen valon interferometri vakaisiin paksuuden mittauksiin alle nanometrin tarkkuudella

Uusi valkoisen valon IMS5400-TH-DS-interferometri avaa uusia mahdollisuuksia teollisessa paksuuden mittauksessa. Ohjauselektroniikka tarjoaa älykkään arviointitoiminnon ja mahdollistaa erittäin tarkan läpinäkyvien kohteiden paksuuden mittauksen.

logo

Ominaisuudet

  1. Nanometrin tarkkaa paksuuden mittausta jopa vaihtelevilla etäisyyksillä ja tärisevillä mittauskohteilla
  2. Vakaat mittaukset pitkältä etäisyydeltä ja jopa heijastuksenestopinnoitetuista kohteista
  3. Teollisuuskäyttöön optimoidut anturit kestävällä metallikoteloinnilla ja joustavilla kaapeleilla
  4. Jopa 6 kHz:n mittausnopeus nopeita mittauksia varten
  5. Helppo konfigurointi verkkoliittymän kautta
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.
Paksuuden mittausalueet Ilmavälin mittaus (taitekerron n. 1) 50 µm ... 2,1 mm Lasin paksuusmittaus (taitekerron n. 1,5) 35 µm ... 1,4 mm

Vakaata paksuuden mittausta vaihtelevilta mittausetäisyyksiltä

Valkoisen valon IMS5400-TH-interferometriä käytetään erittäin tarkkoihin paksuuden mittauksiin suhteellisen pitkältä etäisyydeltä. Laitteen merkittävänä etuna on etäisyydestä riippumaton mittaus, jossa nanometrin tarkat paksuusarvot saadaan mitattua jopa liikkuvista kohteista. Laaja paksuuden mittausalue mahdollistaa ohuiden kerrosten, litteän lasin ja kalvojen mittaamisen. Koska valkoisen valon interferometri käyttää lähellä infrapuna-aluetta olevaa SLED-valoa, myös heijastamattomaksi pinnoitetun lasin paksuuden mittaus onnistuu.

Ihanteellinen valinta teollisuusympäristöihin

Kestävien antureiden ja metallikoteloidun ohjauselektroniikan ansiosta järjestelmä sopii erinomaisesti tuotantolinjoille integroitavaksi. Ohjauselektroniikka voidaan asentaa sähkökaappiin DIN-kiskoasennuksella. Se tarjoaa erittäin vakaat mittaustulokset aktiivisen lämpötilan kompensoinnin ja passiivisen jäähdytyksen ansiosta. Nämä kompaktit anturit vievät erittäin vähän tilaa ja niissä on hyvin joustavat valokuitukaapelit. Jopa 10 metriä pitkät kaapelit mahdollistavat anturin ja ohjauselektroniikan sijoittamisen etäälle toisistaan. Anturin kohdistaminen on helppoa ja nopeaa integroidun ohjauslaserin ansiosta. Käyttöönotto ja parametrointi sujuu kätevästi web-liittymän kautta, eikä edellytä minkään ohjelmiston asentamista.

Käyttöliitymä- ja signalointiyksiköt

Modernit liittymät koneisiin ja järjestelmiin integroimista varten

Ohjain tarjoaa integroituja liittymiä, kuten Ethernet, EtherCAT ja RS422 sekä lisäksi enkooderiliitännät, analogilähdöt, synkronointitulot ja digitaaliset I/O:t. Kun käytät Micro-Epsilonin liitäntämoduuleja, PROFINET ja EthernetIP ovat käytettävissä Näin interferometri voidaan integroida kaikkiin ohjausjärjestelmiin ja tuotanto-ohjelmiin.