Uutta
Yhteystiedot
Lataukset

confocalDT IFD2410/2415

Integroidulla ohjauselektroniikalla ja teollisella Ethernet-liitännällä

Seuraavan sukupolven konfokaalinen kromaattinen anturijärjestelmä

confocalDT IFD2415 ja IFD2410 ovat tehokkaita konfokaalisia antureita, joissa on integroitu ohjauselektroniikka. Tilaa säästävä IP65-kotelointi puolestaan mahdollistaa nopean integroinnin laitteisiin ja koneisiin, sillä kuituoptiikkaa ei tarvita. Lisäksi IFD2410 ja 2415 sopivat erinomaisesti tarkkaan etäisyyden ja paksuuden mittaamiseen teollisissa sarjatuotantosovelluksissa. IFD2415-anturia voidaan käyttää myös läpinäkyvien materiaalien mittauksissa ja enintään viiden kerroksen monikerroksisissa paksuuden mittauksissa. CCD-tekniikan aktiivinen valotusajan säätö mahdollistaa nopeat ja vakaat mittaukset monenlaisilta pinnoilta, myös dynaamisissa prosesseissa jopa 25 kHz:iin saakka. Mittausjärjestelmän valointensiteetti on korkea, minkä ansiosta mittaukset onnistuvat nopeasti ja luotettavasti myös tummilta pinnoilta.

logo

Ominaisuudet

  1. Mittausalueet (mm): 1 | 3 | 6 | 10
  2. Säädettävä mittausnopeus enintään 25 kHz
  3. Resoluutio alk. 8 nm
  4. Lineaarisuus alk. 0,25 µm
  5. Tarkkoihin jopa 5 kerroksen etäisyys- ja paksuusmittauksiin
  6. Kaikki yhdessä paketissa: anturi ja ohjauselektroniikka samassa kompaktissa kotelossa
  7. Helppo integroida, sillä kuituoptiikkaa ei tarvita
  8. Kestävä IP65-luokan alumiinikotelo
  9. Suora PLC-yhteys teollisen Ethernet-liitännän ansiosta
  10. Sopii erinomaisesti sarjatuotantosovelluksiin
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Nyt teollisella Ethernet-liitännällä

Integroidun teollisen Ethernet-liitäntänsä ansiosta IFD2410/2415-anturit voidaan integroida suoraan PLC:hen ilman ylimääräistä liitäntämoduulia. Hyödyt reaaliaikaisista tiedoista viiveettä ja vähemmällä asennus- ja johdotustyöllä. Anturi parametroidaan Ethernet-tilassa intuitiivisen web-liittymän kautta. Teollisen Ethernet-liitännän ansiosta asetukset otetaan automaattisesti käyttöön PLC-ympäristössä. Näin ohjelmointiympäristössä ei tarvita aikaa vieviä asetustoimia.

Optimoitu teollisiin sarjatuotantosovelluksiin

Kompaktin kokonsa ansiosta anturi sopii erinomaisesti sarjantuotantosovelluksiin.

logo

Helppo integroida laitoksiin ja järjestelmiin

Tilaa säästävä IP65-kotelointi puolestaan mahdollistaa nopean integroinnin laitteisiin ja koneisiin, sillä kuituoptiikkaa ei tarvita. Koska anturi ja ohjauselektroniikka ovat samassa kompaktissa kotelossa, mittaussignaali voidaan lähettää suoraan ohjauselektroniikkaan ja arvioida siellä. Anturi voidaan asentaa joko kolmella ohjauselektroniikan kotelon kierrereiällä tai anturipään kiinnikkeen avulla. Liitäntävaihtoehdot ovat monipuoliset, EtherCAT, analoginen, enkooderi tai RS422, joten integrointi käytössä oleviin laitoksiin ja järjestelmiin käy helposti.

The entire configuration of the controller and the sensors is performed via an easy-to-use web interface.

Helppokäyttöisyys web-liittymän kautta

Koko järjestelmän kokoonpano voidaan suorittaa ilman lisäohjelmia sen käyttäjäystävällisen web-liittymän ansiosta. Web-liittymän asennus ja asetusten määritys voidaan tehdä Ethernetin kautta. Aineisto tallentuu laajennettavaan tietokantaan.

Esimerkkejä sovelluksista