Anturit 2D-/3D-mittausta varten

3D sensors for precise inline quality inspection

3D sensors from Micro-Epsilon are used for a wide range of measuring and inspection tasks. Evaluation and parameter setting are performed with the powerful 3DInspect software.

Micro-Epsilonin uuden sukupolven 3D-anturit tekevät vaikutuksen mittaustarkkuudellaan ja komponenttien ja pintojen arvioinnillaan. Micro-Epsilonin surfaceCONTROL- ja reflectCONTROL-tarkistusjärjestelmät on tarkoitettu mattapinnoille ja kiiltäville pinnoille. 3D-kuvat tallennetaan nopeasti ja ne tarjoavat yksityiskohtaiset 3D-pistepilvet.

Näitä 3D-antureita käytetään esimerkiksi geometristen komponenttien testaamiseen, sijainnin määritykseen, paikallaanolon tarkastamiseen sekä tasaisuuden mittaamiseen. Tehokkuutensa vuoksi näitä antureita käytetään inline-sovelluksissa, roboteissa ja offline-tarkistuksissa.

Micro-Epsilonin optiset mikrometrit toimivat läpäisseen valon periaatteella (ThruBeam). Lähetin tuottaa yhdensuuntaisen valoverhon, joka välitetään linssien kautta vastaanottoyksikköön. Valo katkeaa, jos jokin kohde on sen tiellä. Vastaanottava optiikka havaitsee tästä aiheutuvan varjon ja lähettää mittausarvon. Optisia mikrometrejä käytetään yleensä etäisyyksien mittaamiseen tuotannossa, koneiden valvonnassa ja laadunvarmistuksessa. Parametrit kuten halkaisija, rako, korkeus ja sijainti tunnistetaan erittäin tarkasti.

Micro-Epsilonin laserskannerit ovat maailman tehokkaimpia profiiliantureita tarkkuuden ja mittausnopeuden suhteen. Ne tunnistavat, mittaavat ja arvioivat kosketuksettomasti erilaisten kohdepintojen profiileja. Saatavilla olevat mallit soveltuvat lukuisiin teollisiin sovelluksiin. Niiden anturipään integroitu älykkyys (scanCONTROL SMART) on ratkaisu monenlaisiin mittaustehtäviin. Integraattoreille on saatavilla malleja asiakkaan omaa ohjelmointia varten. scanCONTROL-profiiliskannerit eivät tarvitse ulkoista ohjauselektroniikkaa.

Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.