Yhteystiedot
Lataukset

eddyNCDT SGS4701

Mittaa karojen pituussuuntaisen lämpölaajenemisen

Karojen lämpölaajenemisen mittaus

Siirtymänmittausjärjestelmä SGS 4701 (Spindle Growth System) on kehitetty suuren nopeuden jyrsinkoneiden sovelluksiin. Korkeista jyrsintänopeuksista ja siinä kehittyvästä lämmöstä johtuen tarkkuuskoneistuskarojen lineaarinen lämpölaajeneminen on kompensoitava jotta työkalun paikanmääritys säilyy oikeana kaikissa tapauksissa. SGS-anturi mittaa karan lämpö- ja keskipakoislaajenemista. Mittaus tapahtuu yleensä labyrinttirenkaasta. Lineaarisen lämpölaajenemisen lisäksi mitataan ja lähetetään myös anturin lämpötila. Nämä mittausarvot syötetään CNC-koneeseen korjausarvoina, joilla kompensoidaan mahdollisia asemointivirheitä.

logo

Ominaisuudet

  1. Kulumaton ja kosketukseton mittaus
  2. Kustannustehokas rakenne
  3. Pienikokoinen anturi ja ohjauselektroniikka, integroitavissa täysin karaan
  4. Kalibrointi alumiinille tai raudalle
  5. Anturissa on integroitu lämpötilan mittaus
  6. Äärimmäinen lämpötilavakaus
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Pienikokoinen rakenne

SGS 4701 -järjestelmään kuuluu anturi, anturikaapeli ja ohjauselektroniikka, jotka on kalibroitu tehtaalla ferromagneettisille ja ei-ferromagneettisille kohteille. Kahden pienoisanturin avulla järjestelmä voidaan asentaa suoraan karaan. Pienikokoinen ohjauselektroniikka voidaan asentaa karan koteloon laipalla tai suoraan karaan.

Vankkarakenteinen muotoilu

SGS 4701 toimii pyörrevirtamittausperiaatteella. Tämä kosketukseton mittaus ei aiheuta kulumista. Lisäksi mittausmenetelmä kestää häiriötekijöitä kuten lämpöä, pölyä ja öljyä.