Industry sensors

Sensors from Micro-Epsilon for industrial measurement tasks

Micro-Epsilon offers a powerful portfolio for the precise measurement of acceleration, inclination, position, color and temperature. The sensors are designed for industrial series applications and impress with their high performance, compact size and integration capability.

Micro-Epsilon offers various sensor technologies for monitoring and controlling drive systems and machines.

Tuotteet ja tiedot:

optoCONTROL CLS1000 -valokuituanturi sopii automaatiokäyttöön monipuolisten kytkentälähtöjensä ansiosta. CLS1000-anturia käytetään luotettavaan asennonvalvontaan sekä sijainnin ja läsnäolon tunnistukseen. Valokuituanturissa on CSF-anturi ja CLS1000-ohjauselektroniikka. Jopa 2 000 mm:n laaja tunnistus- ja toiminta-alue tekevät tästä valokuituanturista erinomaisen valinnan komponenttien tunnistukseen pitkältä etäisyydeltä. CFS-antureiden pienen koon vuoksi CLS1000-sarjan valokuituanturit sopivat erityisen hyvin ahtaisiin asennustiloihin.

Käyttöliitymä- ja signalointiyksiköt laajentavat Micro-Epsilonin antureiden sovellus mahdollisuuksia. Liitäntämoduuleja käytetään muuntamaan anturisignaalit sopiviksi digitaalisiin ja väyläyhteensopiviin rajapintoihin. Tämä mahdollistaa liitäntöjen kuten USB, RS422, Ethernet/IP, Profinet ja Ethercat käytön laajalle anturivalikoimalle. Signalointiyksiköitä käytetään myös tallentamaan useita signaaleja, laskemaan ja lähettämään ne yhdessä samanaikaisesti. Tällainen on tarpeellista mitattaessa esimerkisi materiaalin paksuutta tai tasomaisuutta.