Yhteystiedot
Lataukset

colorSENSOR CFO100 / 200 / 250

Pienikokoinen. Kestävä. Tarkka.

Värianturijärjestelmät materiaalien, pintojen, sameuden ja kiiltävyyden tunnistamiseen

colorSENSOR CFO on uusi ohjauselektroniikka tarkkaan värintunnistukseen teollisissa mittaussovelluksissa. TCFO-sarjan ominaisuuksiin kuuluvat suuri väritarkkuus, huippuluokan käyttöliittymät ja intuitiivinen käyttö. Ohjauselektroniikka on kytketty CFS-antureihin integroiduilla valokuiduilla, ja se on sovitettavissa erilaisiin mittaustehtäviin. colorSENSOR CFO -ohjauselektroniikkaa käytetään värin tunnistamiseen sisäosissa, kuten pääntuissa, sekä pakkausten tarkastukseen tai värin mukaan tehtävään kruunukorkkien, sulkimien tai etikettien lajitteluun.

logo

Ominaisuudet

 1. Suuri jopa 30 kHz:n mittausnopeus dynaamisia prosesseja varten
 2. Mittausarvojen (Lab/XYZ) nopea lähetys (jopa 500 Hz)
 3. Laaja värimuisti erilaisiin testieriin
 4. Tarkat mittaukset ja korkea väritarkkuus ΔE ≤ 0.3
 5. Väriavaruus: XYZ, xyZ, L*a*b*; L*u*v* tai u'v'L*
 6. Valonlähde: valkoisen valon LED
 7. Ethernet, Rs232-prosessiliitäntä ja ylimääräinen USB portti CFO200-anturille
 8. Lisävarusteet (100) CFO100 & CFO200: Modbus (TCP/RTU) + Gateway: PROFINET, Ethernet/IP ja EtherCAT
 9. Kestävä alumiinikotelo
 10. Suojausluokka IP65
 11. Asiakaskohtaiset kalibroinnit
 12. Helppo käyttää web-liittymän kautta
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.
logo

Suurin tarkkuus pienimpienkin värierojen tunnistamiseen

Pitkälle kehitetty CFO-ohjain mahdollistaa pienimpienkin värierojen tunnistamisen. Sen tehokas valonlähde yhdistettynä kuituoptisiin antureihin mahdollistaa värien erottamisen tummilla pinnoilla sekä kiiltävillä, valoa heijastavilla ja struktuuripintaisilla metalleilla.

Intuitiivinen käyttö web-liittymän kautta

Integroitu ja intuitiivinen web-liittymä tekee CFO-anturin konfiguroinnista yksinkertaista. Anturi on kytketty tietokoneeseen Ethernet-liittymän kautta. Web-liittymän toimintoihin kuuluu mittausarvojen näyttö sekä esimerkiksi valotusajan ja mittaustaajuuden asetukset ja konfigurointi. Lisäksi anturi voidaan sovittaa sopimaan erilaisiin väriryhmiin ja toleranssiarvoihin jokaiselle värille.

Nopea mitattujen arvojen lähetys

colorSENSOR CFO tekee sisäisen arvioinnin opetettujen väriarvojen perusteella jopa 30 kHz:n taajuudella ja lähettää tulokset digitaalisina kytkentäsignaaleina. Lisäksi raakadata voidaan lähettää suoraan PLC:hen tai koneen järjestelmään Labissa tai XYZ:ssa jopa 500 Hz:n taajuudella UDP, RS232- tai USB-liittymän kautta. Lähetys voidaan tehdä jatkuvana tai pyynnöstä. Reunan tai tason liipaisimet ohjaavat myös mittauksen kestoa tai mitattujen arvojen määrää.

Asiakaskohtaiset kalibroinnit

Asiakkaat voivat pyytää asiakaskohtaista colorSENSOR CFO200 -anturin kalibrointia tunnistustehon parantamiseksi ja eri antureiden välisten poikkeavien mittausarvojen vähentämiseksi tietylle konfiguroinnille. Tällöin anturi ja ohjauselektroniikka kalibroidaan asiakkaan referenssikohteelle käytössä olevaan mittaussovellukseen. Yksittäisten järjestelmien välillä voidaan saavuttaa mittauspoikkeama Delta E < 1. Kalibroinnin ansiosta anturit ovat vaihdettavissa ja mittaavat värit, joilla on melkein samat LAB-arvot.