Yhteystiedot
Lataukset

Kuituoptiset anturit

Kestävä. Joustava. Monipuolinen.

Tehokkaat valokuituanturit koneenrakennukseen ja automaatioon

optoCONTROL CLS1000 -valokuituanturi sopii automaatiokäyttöön monipuolisten kytkentälähtöjensä ansiosta. CLS1000-anturia käytetään luotettavaan asennonvalvontaan sekä sijainnin ja läsnäolon tunnistukseen. Valokuituanturissa on CSF-anturi ja CLS1000-ohjauselektroniikka. Jopa 2 000 mm:n laaja tunnistus- ja toiminta-alue tekevät tästä valokuituanturista erinomaisen valinnan komponenttien tunnistukseen pitkältä etäisyydeltä. CFS-antureiden pienen koon vuoksi CLS1000-sarjan valokuituanturit sopivat erityisen hyvin ahtaisiin asennustiloihin.

logo

Ominaisuudet

  1. Laajat tunnistus- ja toiminta-alueet
  2. Useita opetustiloja anturin nopeaa säätöä varten
  3. Pienimpienkin rakenteiden tunnistus
  4. Erittäin hyvä ympäristön valoisuuden sieto (jopa 50 000 lux)
  5. OLED-näyttö helppoa ja nopeaa konfigurointia varten
  6. Erittäin kestävä ja kompakti
  7. Kytkettävä NPN, PNP, PP
  8. Sopii erinomaisesti koneenrakennukseen ja automaatioon
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Luotettava sijainnin tarkistus sekä paikallaanolon ja sijainnin tunnistus

logo

Kattava anturin mittausalue

Laadukkaat kuituoptiikalla varustetut CFS-anturit mahtuvat pieniin asennustiloihin ja ne on valmistettu kestävistä materiaaleista. Näiden ominaisuuksien ansiosta ne kestävät erinomaisesti mekaanista rasitusta ja ankaria olosuhteita, kuten korkeita lämpötiloja. Anturia voidaan käyttää ahtaissa paikoissa, sillä sen pää ei tarvitse kuin vähän tilaa. Antureita voidaan yhdistellä eri tavoin mittaustehtävästä riippuen.

Laajat tunnistus- ja toiminta-alueet

Korkean valointensiteetin ja resoluution ansiosta valokuituantureiden tunnistusteho ja toiminta-alueet ovat erinomaiset. Käytetystä anturista riippuen toiminta-alue voi olla lähetetyn valon osalta jopa 2 000 mm ja yksisuuntaisessa käytössä jopa 1 200 mm. Tämä parantaa tehtaiden ja järjestelmien prosessiluotettavuutta.

Äärimmäisen kestävät ja kompaktit ohjauselektroniikat

Kestävän polykarbonaatista valmistetun IP67-suojausluokan kotelon ansiosta ohjauselektroniikka sopii myös teollisuussovelluksiin. Kapean muotoilunsa ansiosta se on lisäksi helppo integroida myös ahtaisiin tiloihin. Lisäksi DIN-kiskoasennus mahdollistaa nopean integroinnin mihin tahansa sähkökaappiin.

Erilaisiin käyttöolosuhteisiin on saatavilla erilaisia ohjauselektroniikkamalleja

CLS1000-ohjauselektroniikasta on saatavilla eri versioita: CLS1000-QN antivalentilla toiminnolla (normaalisti auki / normaalisti kiinni), CLS1000-2Q kahdella kytkentälähdöllä, CLS1000-OC optoerottimella, CLS1000-AU jännitelähdöllä ja CLS1000-AI virtalähdöllä. Kukin malli on saatavilla NPN-, PNP- tai vuorovaiheversioina. Lisäksi jokainen ohjauselektroniikka on saatavilla triggauksella ja ilman.

Sovellukset