Yhteystiedot
Lataukset

optoCONTROL

ThruBeam-mikrometri

Optinen tarkkuusmikrometri suurella resoluutiolla

Micro-Epsilonin optiset mikrometrit toimivat läpäisseen valon periaatteella (ThruBeam). Lähetin tuottaa yhdensuuntaisen valoverhon, joka välitetään linssien kautta vastaanottoyksikköön. Valo katkeaa, jos jokin kohde on sen tiellä. Vastaanottava optiikka havaitsee tästä aiheutuvan varjon ja lähettää mittausarvon. Optisia mikrometrejä käytetään yleensä etäisyyksien mittaamiseen tuotannossa, koneiden valvonnassa ja laadunvarmistuksessa. Parametrit kuten halkaisija, rako, korkeus ja sijainti tunnistetaan erittäin tarkasti.

logo

Ominaisuudet

  1. Hyvä tarkkuus ja mittausnopeus
  2. Erottelukyky alkaen 0,1 µm
  3. Mittauskohteet alkaen 0,02 mm (alkaen 300 µm:n osittaisesta varjostumasta)
  4. Kulumaton mittaus takaa pitkäikäisyyden
  5. Erilaisia malleja moniin käyttösovelluksiin
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

New: High performance micrometer for highest requirements

The optoCONTROL 2700 is a compact LED micrometer for the precise measurement of diameter, gap, edge and segment. It impresses with high accuracy, comprehensive measuring programs and innovative evaluations for automation technology and machine building.

optoCONTROL 2700

Kulumaton ja kestävä rakenne takaa luotettavat mittaukset

Kaikki optoCONTROL-lasermikrometrit toimivat ilman pyöriviä peilejä ja ovat siksi täysin kulumattomia. Yhdensuuntainen valoverho luodaan valonlähteen erikoisoptiikalla. Vastaanottavan optiikan laadukkaat komponentit kuten suodattimet ja linssit mahdollistavat mikrometrien erinomaisen tarkkuuden. Siksi optoCONTROL-mikrometrit soveltuvat erityisen hyvin käyttötarkoituksiin, joissa vaaditaan hyvää tarkkuutta ja luotettavuutta.

Monipuolinen käytössä

Lasermikrometrejä käytetään etupäässä valmistusprosessissa ja tuotantolinjan laadunvalvonnassa. Niillä mitataan sekä materiaalivirtoja että yksittäisiä osia. optoCONTROL-tuoteperheen kompaktit mallit sopivat sovelluksiin tuotantolinjoilla sekä integroitaviksi koneisiin ja automatisoituihin tuotantojärjestelmiin. Korkeat mittausnopeudet takaavat tuotantoprosessien nopeuden ja jatkuvuuden.

Esimerkkejä sovelluksista

Sovellukset