Uutta
Yhteystiedot
Lataukset

optoNCDT 1900

Erittäin suorituskykyinen: Nopea, tarkka ja luotettava

Laseranturit pitkälle kehitettyyn automaatioon

optoNCDT 1900 tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän nopeutta, kokoa, suorituskykyä ja sovellusten monipuolisuutta siirtymän, etäisyyden ja asennon mittauksiin. Tämä pienikokoinen kolmiomittausanturi tarjoaa suuren mittaustarkkuuden ja jopa 10 kHz:n mittausnopeuden. Tehokas optinen järjestelmä luo pienen valopisteen, jolla voidaan luotettavasti tunnistaa pienimmätkin yksityiskohdat ja rakenteet.

logo

Ominaisuudet

  1. Mittausalueet (mm): 2 | 6 | 10 | 25 | 50 | 100 | 200 | 500
  2. Lineaarisuus alk. 1 µm
  3. Säädettävä mittausnopeus enintään 10 kHz
  4. Analogiset ja digitaaliset ulostulot
  5. Pieni koko ja integroitu elektroniikka
  6. Kehittynyt muuttuvien pintojen korjaus mahdollistaa nopean mukautumisen muuttuviin pintoihin
  7. Esimääritellyt ja yksittäiset esiasetukset web-käyttöliittymässä
  8. Integroidut EtherCAT-, EtherNet/IP- ja PROFINET-liittymät
[]
Yhteystiedot
Jouko Kuosmanen
Yhteystietolomake
Pyyntösi: {product}
Please enter the result of the calculation below. This will avoid spam.
captcha
* Pakolliset kentät
Käsittelemme tietojasi luottamuksellisesti. Tutustu tietosuojalausekkeeseen.

Seuraavan sukupolven laseranturit

OptoNCDT 1900 on Micro-Epsilonin uusin laseranturimalli. Tätä innovatiivista anturia käytetään dynaamisessa siirtymän, etäisyyden ja sijainnin mittauksessa. Sen nopeus, suunnittelu ja tarkkuus tekevät vaikutuksen. Integroitu tehokas ohjauselektroniikka mahdollistaa mittausarvojen nopean ja erittäin tehokkaan käsittelyn ja lähetyksen. Innovatiivista optoNCDT 1900 -laserkolmiomittausanturia käytetään, kun tarvitaan parasta mahdollista tarkkuutta ja uusinta teknologiaa esimerkiksi pitkälle kehitetyssä automaatiossa, autoteollisuudessa, 3D-tulostuksessa tai koordinaattien mittauslaitteissa.

Sensor held by a hand
logo

Nyt teollisella Ethernet-liitännällä

Uusimmat optoNCDT 1900 -laserkolmiomittausanturit ovat nyt saatavilla integroidulla teollisella Ethernet-liitännällä. Mallista riippuen voit integroida anturin EtherCAT-, EtherNet/IP- tai PROFINET-yhteydellä suoraan PLC-kortille ilman liitäntämoduulia ja hyödyntää anturin täyden suorituskyvyn. Näin saat reaaliaikaiset viiveettömät tiedot vähemmällä asennus- ja johdotustyöllä. Anturin parametrit voidaan asettaa suoraan teollisen Ethernetin tai web-liittymän kautta. Erittäin nopeita mittauksia varten anturissa on ylinäytteenottotoiminto. Se mahdollistaa mittaustietojen havaitsemisen tai lähettämisen neljä kertaa PLC:n kyselyjaksoa nopeammin.

Optimoitu elektrodipinnoitteen paksuusmittauksiin

OptoNCDT 1900 -laseranturit ovat nyt saatavilla myös 6 mm:n mittausalueella. Sen laserlinjan säderakenne tekee tästä anturista ihanteellisen sopivan inline-paksuusmittauksiin akkukennojen tuotannossa. Elektrodipinnoite on kuivatahna (ns. liete), joka levitetään alumiinikalvon molemmille puolille (katodille) tai kuparikalvolle (anodille). Seuraava kuivaus- ja kalanterointikerta muodostavat osittain hyvin huokoisen pinnan. Erityisesti karkeiden pintojen mittauksiin suunniteltu pieni laserlinja on ihanteellinen tähän sovellukseen, koska se kompensoi pinnan epätasaisuudet. Tällä tavalla saadun pinnoitetun kalvon paksuusarvoja käytetään laadunvarmistukseen.

Sekä anturin erinomainen tarkkuus että erittäin kompakti koko tekevät optoNCDT 1900: sta ihanteellisen tämän tyyppisiin mittaustehtäviin.

Erittäin vakaa älykkään signaalin optimoinnin ansiosta

Signaalin optimoinnissa on ensimmäistä kertaa käytössä mittausarvon kaksivaiheinen keskiarvolaskenta. Tämä mahdollistaa tasaisen signaalin reunojen ja askeleiden kohdalla. Tehokas keskiarvolaskenta mahdollistaa erityisesti liikkuvien osien nopeiden mittausten osalta tarkan signaalireitin.

Kehittynyt muuttuvien pintojen korjaus – Älykäs valotusajan säätö vaativille pinnoille

optoNCDT 1900 -anturi on varustettu älykkäällä pinnanvalvontatoiminnolla. Uudet algoritmit mahdollistavat vakaat mittaustulokset jopa vaativilla pinnoilla, joilla on muuttuvia heijastuksia. Lisäksi anturi sietää erittäin hyvin ympäristön valoa ja sitä voidaan käyttää myös kirkkaasti valaistuissa ympäristöissä. Uudet algoritmit kompensoivat ympäristön valoa jopa 50 000 luksiin asti.

Yksinkertainen asennus ja alkuvaiheen käyttö

Anturi asennetaan sovitusholkkeja käyttäen, jolloin se linjautuu automaattisesti oikeaan asentoon. Näin anturin vaihtaminen on helppoa ja mittaustehtävät ratkeavat entistäkin tarkemmin. Pienen kokonsa ansiosta laseranturi voidaan integroida ahtaisiinkin tiloihin.

Modernit liittymät koneisiin ja järjestelmiin integroimista varten

Laseranturissa on RS422-liitäntä ja analogilähdöt. Micro-Epsilonin liitäntämoduulit tarjoavat myös EtherNet/IP- ja PROFINET-liitännät.