Ainutlaatuinen: kompakti laseranturi 500 mm:n mittausalueella

10.04.2017

optoNCDT 1420 -laseranturit tarjoavat ainutlaatuisen yhdistelmän nopeutta, pienikokoisuutta, tehokkuutta ja joustavuutta. Niiden mittaustarkkuus ja mittausnopeus mahdollistavat siirtymien, etäisyyksien ja sijaintien dynaamiset mittaukset jopa 4 kHz:iin asti. Micro-Epsilon lanseeraa nyt tässä tuoteluokassa maailman pienimmän laseranturin, jolla on 500 mm:n mittausalue ja laajat sovellusmahdollisuudet.

Kompaktia optoNCDT 1420 -anturia käytetään lajittelutehtävissä, varastologistiikassa, varastoautomaatiossa ja robotiikassa, mutta myös elektroniikan valmistuksessa, puun prosessoinnissa, lääketeollisuudessa, laserkaiverruslaitteissa ja koneenrakennuksessa.

optoNCDT 1420 -laserkolmiomittausantureilla voidaan mitata siirtymää, etäisyyttä ja asentoa kosketuksettomasti ja kulumattomasti. Nämä pienet ja monipuoliset anturit mittaavat erittäin tarkasti ja toimivat tehokkaasti useissa erilaisissa sovelluksissa. Niiden innovatiivinen muotoilu ja toiminnallisuus palkittiin Red Dot Award Industrial Design 2016 -palkinnolla.
Nämä laseranturit erottuvat edukseen myös erinomaisen hinta-suorituskykysuhteensa, innovatiivisen web-käyttöliittymänsä ja helppokäyttöisyytensä osalta. Mittaustehtävä voidaan valita valinnan säätimellä ja tehtävää voidaan optimoida lisää videosignaalin näytöllä, signaalihuipun valinnalla ja erikseen säädettävällä signaalin keskiarvon laskennalla. ROI-toiminnolla (region of interest) voidaan esimerkiksi suodattaa pois häiritseviä taustasignaaleja. Monitoimipainikkeella antureita voidaan ottaa nopeasti käyttöön mittaustehtävien helpottamiseksi.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109