Erittäin pienet ja tehokkaat anturit tarjoavat erinomaisen tarkkuuden

28.09.2022

Uudet capaNCDT CSE01- ja CSE025-anturit laajentavat Micro-Epsilonin kapasitiivisten antureiden valikoimaa. 3 mm:n halkaisija ja vain 15,6 mm:n pituus tekevät CSE01-mallista yhden maailman pienimmistä kolmiaksaalisista antureista. Antureissa on kiinteä kaapeli, ja ne voidaan integroida myös ahtaisiin tiloihin.

Micro-Epsilonin kapasitiiviset anturit ovat mitoiltaan pieniä, mutta tarjoavat erinomaista tarkkuutta etäisyyden, sijainnin ja paksuuden mittaamisessa. Micro-Epsilon tarjoaa kattavan valikoiman, johon kuuluu yli 30 vakiomallista kapasitiivista anturia, joiden mittausalue on 0,05–10 mm. Innovatiivisen kolmiaksaalitekniikan ansiosta anturit voidaan vaihtaa ilman lisäkalibrointia.

Vankkoja kapasitiivisia antureita käytetään sekä teollisuudessa, jossa saavutetaan mikroniluokkaa pienempi tarkkuus, että puhtaissa ympäristöissä, joissa jopa nanometrin tarkkuutta pienemmät mittaukset ovat mahdollisia. Kapasitiiviset anturit tarjoavat myös erittäin vakaat signaalit erityisissä ympäristöissä, kuten tyhjiöissä, puhdastiloissa ja magneettikentillä. Anturit on lämpötilakompensoitu ja saavuttavat suuren tarkkuuden jopa vaihtelevissa ja korkeissa lämpötiloissa.

Suositeltu anturitekniikka

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109