Konfocal-ohjauselektroniikka 1- ja 2-kanavaisena

Uusi Konfocal-teollisuusstandardi
confocalDT IFC2421/22
Uusi Konfocal-teollisuusstandardi

confocalDT 2421- ja 2422-ohjauselektroniikkoja käytetään erittäin heijastavien ja peilimäisten pintojen etäisyyden ja paksuuden mittaamiseen. Näitä Konfocal-mittausjärjestelmiä on saatavilla yksi- ja kaksikanavaisina versioina, ja ne ovat edullinen ratkaisu etenkin sovelluksiin, joissa tuotantomäärät ovat suuria. CCD-tekniikan aktiivinen valotusajan säätö mahdollistaa tarkan ja nopean pinnan korjauksen, kun mittauskohteen materiaali vaihtuu.

Tämä ohjauselektroniikka on yhteensopiva kaikkien IFS-sarjan anturityyppien kanssa ja soveltuu monenlaisiin mittaussovelluksiin. Ohjauselektroniikka on saatavilla myös multipeak-versiona monikerroksisiin paksuuden mittauksiin. Kaksikanavainen confocalDT 2422 -ohjauselektroniikka arvioi molemmat kanavat erityisellä laskentatoiminnolla. Mittausarvot saadaan synkronisesti ja mittaukset voidaan tehdä käyttäen kummankin kanavan täyttä mittausnopeutta.

Helppokäyttöisyys web-liittymän kautta

Koko järjestelmän kokoonpano voidaan suorittaa ilman lisäohjelmia sen käyttäjäystävällisen web-liittymän ansiosta. Web-liittymän asennus ja asetusten määritys voidaan tehdä Ethernetin kautta. Aineisto tallentuu laajennettavaan tietokantaan.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109