Tehokas induktiivinen siirtymän mittausjärjestelmä

eddyNCDT 3060

Micro-Epsilonin kosketuksettomat induktiiviset siirtymäanturit toimivat pyörrevirtaperiaatteella. Toisin kuin tavalliset induktiiviset siirtymäanturit, ne mittaavat ferromagneettisia ja ei-ferromagneettisia materiaaleja ja tarjoavat korkean tarkkuuden, taajuusvasteen ja lämpötilavakauden. Koska ne sietävät öljyä, likaa, painetta ja lämpötiloja, näitä induktiivisia pyörrevirta-antureita käytetään etupäässä koneissa ja laitoksissa.

Ominaisuudet
  • Ihanteellinen tuotantolaitoksiin ja koneisiin integroitavaksi
  • Helppo integroida modernin kenttäväyläliitännän ja älykkään signaalinkäsittelyn ansiosta
  • Erottelukyvyn, lineaarisuuden ja lämpötilavakauden yhdistelmä asettaa uudet standardit
  • Soveltuu moniin erilaisiin sovelluksiin monien erilaisten anturimallien ansiosta
  • Erittäin helppokäyttöinen ja intuitiivinen konfigurointi web-liittymän kautta
  • Mittausalue 0,4 / 1 / 2 / 3 / 4 / 6 / 8 mm

DT3060 DT3061 DT3070 DT3071
Anturit ≥1 mm:n mittausalueilla Anturit <1 mm:n mittausalueilla
3-pistekalibrointi 5-pistekalibrointi 3-pistekalibrointi 5-pistekalibrointi
- Kytkentä- ja lämpötilalähdöt - Kytkentä- ja lämpötilalähdöt
- Useiden ominaisuuksien tallennus - Useiden ominaisuuksien tallennus

Tehokkuutta ja monikäyttöisyyttä teolliseen käyttöön

Uudet, tehokkaat ja induktiiviset eddyNCDT 3060/3070 -mittausjärjestelmät sopivat erinomaisesti nopeisiin ja tarkkoihin siirtymien mittauksiin. Järjestelmiin kuuluu kompakti ohjauselektroniikka, anturi ja integroitu kaapeli, ja ne on kalibroitu tehtaalla joko ferromagneettisille tai ei-ferromagneettisille materiaaleille. Useiden eri anturimallien, nopeuden ja älykkään signaalinkäsittelyn ansiosta niiden tehokkuus induktiivisessa siirtymän mittauksessa on aivan omaa luokkaansa.

Erinomainen valinta tehtaisiin ja koneisiin

Anturi ja ohjauselektroniikka ovat lämpötilakompensoituja, joten mittaustulokset ovat erittäin tarkkoja myös vaihtelevissa lämpötiloissa. Anturit on suunniteltu ympäristöihin, joiden enimmäislämpötila on +180 °C ja paine enintään 700 bar.

Uusi ohjauselektroniikkatekniikan malliesimerkki

Teollisuustason M12-Ethernet-käyttöliittymä mahdollistaa modernin väyläliitännän. Mitatut arvot voidaan lähettää kahden analogilähdön kautta joko jännitteenä tai virtana. Modernia web-käyttöliittymää voi käyttää ilman lisäohjelmien asennusta liittämällä tietokone Ethernet-liitäntään. Näin anturin ja ohjauselektroniikan ohjelmistoasetuksia voi säätää tietokoneella.

Huippuluokan suorituskykyä – eddyNCDT 3061/3071

DT3061/3071-ohjauselektroniikka tarjoaa edistyneitä toimintoja kuten 5-pisteisen kalibroinnin, kytkentä- ja lämpötilalähtöjä sekä useiden ominaisuuskäyrien tallennuksen. eddyNCDT 3060/3070 -järjestelmissä on innovatiivinen taajuuserotustoiminto, joten monikanavamittauksissa ei tarvita synkronointia.

Uudet anturi puristusasennukseen

Uudet kierteettömät anturit tarjoavat uusia etuja edellisiin samalla mittausalueella varustettuihin malleihin verrattuna, sillä niiden kiertäminen ei asennettaessa ole tarpeen. Näin kaapeliin ei kohdistu kiertorasitusta. Antureissa on määritetty kiinnityskohta joka minimoi lämpölaajenemisen mittaussuuntaan, jolloin saavutetaan hyvä lämpötilavakaus.

 

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109