Induktiiviset anturit (LVDT)

induSENSOR

induSENSOR-sarjan elektromagneettisten antureiden toiminta perustuu induktiiviselle mittausperiaatteelle, jota kutsutaan LVDT-periaatteeksi (Linear Variable Differential Transformer), ja näiden patentoitujen mittausmenetelmien muunnelmiin. Niitä käytetään niin yksittäisissä kuin suuren mittakaavan sovelluksissa.

Ominaisuudet
  • Kulumaton ja huoltovapaa
  • Kompakti anturin muotoilu
  • Ympäristön suhteen vakaa (lian/kosteuden kestävyys)
  • Hyvä hinta-laatusuhde
  • Luotettava ja testattu teknologia

Ne soveltuvat useilla teollisuudenaloilla erinomaisesti sovelluksiin, joissa tuotantomäärät ovat suuria.

Micro-Epsilon on jo usean vuosikymmenen ajan ollut tunnettu induktiivisista siirtymäantureistaan ja mittareistaan. Se on lisäksi laajentanut perinteisiä mittaustekniikoita kehittämällä esimerkiksi LVDT-antureita. Männällä, mittausrenkaalla, mittausputkella, mittarilla tai ulkoisella ohjauselektroniikalla varustetut mallit avaavat uusia sovellusmahdollisuuksia eri teollisuudenaloilla.

Antureille tehtävät muutokset

Micro-Epsilon kehittää tavallisten mallien lisäksi antureita myös erikoisvaatimusten mukaisesti. Tavalliseen valikoimaan kuuluvia induktiivisia antureita voidaan tarvittaessa muuttaa. Malli voidaan kaupallistaa jo keskikokoisilla määrillä. Näiden muutettujen mallien pohjana käytetään tavallisia induSENSOR-malleja.

Asiakaskohtainen anturin suunnittelu

Suuria tuotantomääriä vaativiin erikoissovelluksiin Micro-Epsilon suunnittelee antureita, jotka on tarkasti räätälöity asiakkaan vaatimusten mukaan. Geometria, elektroniikka ja kotelointi suunnitellaan mittatilaustyönä erityisvaatimusten mukaisiksi. Koska Micro-Epsilon oman valmistuksen osuus on merkittävä, antureita voidaan valmistaa edullisesti suuria määriä.

Kestävä anturi teollisuussovelluksiin

Induktiiviset siirtymäanturit erottuvat edukseen olemalla kestäviä ja luotettavia vaikeissakin olosuhteissa. Näitä antureita käytetään runsaasti teollisissa mittaussovelluksissa, sillä ne tuottavat laadukkaan signaalin, ovat lämpötilavakaita, sekä kestävät iskuja, tärinää, likaa ja kosteutta.

UUTTA: Pienoisanturin ohjauselektroniikka

Uusi MSC7401-ohjauselektroniikka on suunniteltu käytettäväksi LVDT- ja LDR-mittareilla ja siirtymäantureilla. IP67-suojatun kestävän alumiinikotelon ansiosta tämä yksikanavainen ohjauselektroniikka on suunniteltu teollisiin mittaustöihin. Micro-epsilonin yhteensopivien, induktiivisten siirtymäantureiden ja mittareiden laaja valikoima sekä optimoitu hinta-laatu-suhde mahdollistavat lukuisia käyttökohteita automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa.

Sovellukset

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109