Yleiskäyttöiset ohjauselektroniikat induktiivisille siirtymäantureille

Sopii erinomaisesti teollisuuden mittaustehtäviin
induSENSOR MSC7x0x
Sopii erinomaisesti teollisuuden mittaustehtäviin

MSC-ohjauselektroniikat on suunniteltu käytettäväksi LVDT- ja LDR-mittarien ja siirtymäanturien kanssa. Kestävän ja kompaktin alumiinikotelon ansiosta ohjauselektroniikat sopivat erinomaisesti teollisiin mittaussovelluksiin. Suuri valikoima yhteensopivia, induktiivisia siirtymäantureita ja mittareita sekä erinomainen hinta/laatusuhde avaavat lukuisia sovellusmahdollisuuksia automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa.

Ominaisuudet
 • Yleiskäyttöinen – yhteensopiva LVDT- ja puolisilta-antureiden kanssa
 • Korkea resoluutio ja lineaarisuus
 • Edulliset monikanavaratkaisut
 • Erinomainen valinta koneenrakennuksen ja automaation sarjatuotantosovelluksiin
 • Nopea parametrien asetus painikkeilla tai ohjelmistolla
MSC7401

MSC7401-ohjauselektroniikkaa käytetään Micro-Epsilonin mittareiden ja siirtymäantureiden kytkemiseen. IP67-suojatun kestävän alumiinikotelonsa ansiosta tämä yksikanavainen ohjauselektroniikka on erinomainen valinta teollisiin mittaussovelluksiin. Suuri valikoima yhteensopivia, induktiivisia siirtymäantureita ja mittareita sekä erinomainen hinta/laatusuhde avaavat lukuisia sovellusmahdollisuuksia automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa. Ohjauselektroniikan asetukset on helppo tehdä painikkeita tai ohjelmistoa käyttäen.

Ominaisuudet
 • 1-kanavainen ohjauselektroniikka
 • Kompakti ja kestävä alumiinikotelointi (IP67)
 • Liittimellä ja kaapelin läpivientieristimillä varustetut mallit
MSC7802

Uusi MSC7802-ohjauselektroniikka on suunniteltu käytettäväksi LVDT- ja LDR-mittarien ja siirtymäanturien kanssa. Erityisesti monikanavasovelluksien osalta laitteen erinomainen hinta/laatusuhde mahdollistaa useita käyttösovelluksia automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa. Ohjauselektroniikassa on väyläliitin, joka tekee johdotuksesta huomattavasti helpompaa. Parametrien asetus tapahtuu helposti painikkeilla tai ohjelmistolla.

Ominaisuudet
 • 2-kanavainen ohjauselektroniikka
 • Kompakti ja kestävä alumiinikotelointi (IP67)
 • Liittimellä ja kaapelin läpivientieristimillä varustetut mallit
MSC7602

MSC7602-ohjauselektroniikka on suunniteltu käytettäväksi DTA- (LVDT) ja LDR-mittarien ja siirtymäanturien kanssa. Laitteen erinomainen hinta/laatusuhde mahdollistaa useita käyttösovelluksia automaatioteknologiassa ja koneenrakennuksessa. Tämän ansiosta ohjauselektroniikka sopii erittäin hyvin monikanavasovelluksiin. Laitteen takaosan väyläliitin helpottaa johdotusta huomattavasti. Ohjauselektroniikan asetukset on helppo tehdä painikkeita/LED-valoja tai ohjelmistoa käyttäen.

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109