Turboahtimen nopeusanturit

Alumiini- ja titaanisiipien mittaus erittäin hyvällä häiriönsiedolla ja tarkkuudella.
turboSPEED DZ140
Alumiini- ja titaanisiipien mittaus erittäin hyvällä häiriönsiedolla ja tarkkuudella.

DZ140 on suunniteltu turboahtimien kierrosluvun mittaamiseen. Järjestelmä on optimoitu nykyaikaisille ohuille alumiinista tai titaanista valmistetuille siiville. Integroidulla lämpötilan mittauksella varustettuja antureita voidaan käyttää sekä ajoneuvo- että testipenkkikäytössä.

Ominaisuudet
  • Etäisyys mittauskohteeseen enintään 2,2 mm
  • Nopeusalue 200–400 000 kierrosta/min
  • Korkein häiriönkesto ja tarkkuus
  • Helposti integroitavissa moottoritilaan pienen ohjauselektroniikan ansiosta
  • Käyttölämpötila enint. 285 °C

Kestävä pieni ohjauselektroniikka

Kaikki elektroniikka on integroitu erittäin pienikokoiseen alumiinikoteloon. DZ140:n häiriönsieto on korkea sekä testipenkkikäytössä että ajoneuvotestauksessa. DZ140-pyörrevirtamittausjärjestelmä kestää polttoainetta ja öljyä sekä sietää korkeita isku- ja tärinätasoja. Ohjauselektroniikka voidaan asentaa myös moottoritilaan, koska se kestää jopa 115 ºC lämpötilaa.

Helposti käsiteltävä

Ohjauselektroniikan kolmitilainen LED-merkkivalo ilmaisee anturin parhaan etäisyyden turboahtimen siivistä. Järjestelmä on lisäksi yhteensopiva aiempien anturimallien kanssa. Ominaisuus lyhentää asennusaikaa.

Alumiini- ja titaanisiipien mittaus

DZ140 on ainoa mittausjärjestelmä, jolla voidaan mitata sekä alumiini- että titaanisiipiä. 2,2 mm:n enimmäismittausetäisyys varmistaa turvallisen ja luotettavan toiminnan. Asennus on mahdollinen akselin suuntaan tai säteittäisesti, näin saadaan suurempi asennusjoustavuus.

Sovellukset

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109