Uudet magneetti-induktiiviset siirtymäanturit

23.05.2017

Micro-Epsilonin magneetti-induktiivisten mainSENSOR-siirtymäantureiden mittausalue on paljon laajempi kuin tavallisilla magneettikenttäantureilla. Induktiivisiin antureihin verrattuna magneetti-induktiivinen mittausjärjestelmä mahdollistaa saman kokoiselle anturille laajemman mittausalueen. Antureissa on kestävä metallikotelo.
Uudet MDS-40-D18-SA-anturit on suunniteltu erityisesti hydrauliikkasylinterisovelluksia varten. Ne on integroitu kestävään ruostumattomasta teräksestä valmistettuun koteloon. Antureissa on aivan uusinta teknologiaa, jonka ansiosta ne sopivat myös sovelluksiin, joissa tuotantomäärät ovat suuria ja hinta-suorituskykysuhteen on oltava paras mahdollinen.
Toinen uusi tuote on magneetti-induktiivinen MDS-35-M12-SA-HT-anturi, joka on myös kestävässä teräskotelossa, mutta on suunniteltu käytettäväksi erityisesti korkeissa jopa 120 °C:n lämpötiloissa. Nämä anturit ovat saatavilla joko integroidulla kaapelilla tai liittimellä varustettuina.
Lisäksi magneetti-induktiivinen mittaustekniikka on kulumatonta ja huoltovapaata. Siirtymien ja etäisyyksien mittaamisen lisäksi näitä antureita käytetään myös erikoissovelluksissa, kuten esim. akseleiden ja suurten hammasrattaiden pyörimisnopeuden mittauksessa.

Saatavilla heinäkuun puolivälistä lähtien

MICRO-EPSILON SENSOTEST AB
Vantaankoskentie 14
01670 Vantaa, Finland
jouko.kuosmanen@micro-epsilon.fi
+358 40 8484 109